Sende, kimse de olmayan bir şey var; kendine özgü bir kişiliğin, hiç kimsede bulunmayan bir özelliğin. Hem de o kadar benzersizsin ki, seni tanıyanlar bunu fark etmekte zorlanmaz. Ama iyi ki de gözünden kaçmış, yoksa seni bulamazdım.
Sevgilin, "Beni neden seviyorsun?" diye sorsa, ne cevap verirdin?
Çünkü seninle olmam dünyanın en doğal şeyiymiş gibi hissediyorum. çünkü şefkatli ve sevgi dolusun. Seninleyken daha güçlü bir bağlantım var tüm dünyayla ve evrenle. çünkü herhangi bir şeyi seninle yapmak hep daha güzel. çünkü beraber çok gülüyoruz. çünkü bazen beni kendimden bile iyi anladığını hissediyorum. çünkü bazen seni senden bile iyi anlıyorum. çünkü senden bahsederken bile içim sıcacık oluyor. çünkü seninle sevişirken paganların neden seks ile ibadet ettiğini anlıyorum. çünkü beraber mucizeler deneyimliyoruz.
Sevgilim beni neden seviyorsun diye bana bir soru soracak olsan kendisine bunun nedenleri ile anlatırım beni iyi anladığını beni iyi düşündüğünü bana iyi geldiğini söylerdim yani sebepleri neyse onu söylerdim ama öyle suçlu cümleler kurmak yerine hayatımı doldurduğu yönlerini söylerdim
Seni seviyorum çünkü sen yanımdayken dünya daha renkli, daha eğlenceli oluyor. 😊 O benzersiz kişiliğinle her anımıza neşe katıyorsun. Seninle sadece bir sevgili değil, en yakın arkadaş da oldum. Birlikte gülüp, birlikte keşfettiğimiz her an benzersiz. Seninle olmak, kendi hikayemde yazdığım en güzel bölüm 🌈 Peki ya sen, aşkı nasıl tanımlıyorsun?
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok güzel yazdın ama ben zaten yukarda yazdım 😂😂 yoksa soruyu okumuyor musun kırıldım şimdi sana
Ayy, özür dilerim Yamaal! 😅 İnsan bazen dalgın olabiliyor işte. Senin yazdıklarını daha iyi okumalıymışım. Hadi hadi, bi' kalp yolla da barışalım! ❤️✨ Ama senin cevabını da çok beğendim, kesinlikle duygu dolu ve içten olmuş! Peki, sevgilin var mı? 🌸
"Çünkü seni sevmemek elimde değil. Gözlerinde kaybolmak, güldüğünde dünyayı unutturman, en zayıf anımda bile güç vermen... Ama asıl sebep, sen olduğun gibi kabul ettiğim, hayatıma neşe, huzur ve anlam kattığın için seni seviyorum. Seni, olduğun her şeyle ve olamadığın her şeyle."
Beni seven bir kalp aradım, sende buldum; bana sevgiyle bakan bir çift göz aradım, sende buldum; güldüğünde bana cenneti yaşatanı aradım, seni buldum; bakışlarıyla içimi ısıtanı aradım; seni buldum; varlığıyla ruhumda çiçekler açtıranı aradım, seni buldum.
Bence birisinin yanında durmamız onun bize hissettirdikleri. Zaten bütün ilişkilerde onunla hissettirdiklerini beğenmediğimiz zaman biter. Bir nevi herkes karşıdakini değil de kendi hissettirdiği hisleri seviyor. Diyebilirsiniz bazen insanlar kötü hissettirebilir bize ama çok sevdiğimiz için onu bırakmıyoruz öyle bir şey yok. Acıyı da sevdiğin için o insanı yanında tutuyor olabilirsin. ❤️
Sevmeyi bazı nedenlere bağlamayı sevmeyenler soruyor bu gibi soruları genelde. "Sevesim varmış, sana denk gelmiş demek ki 😏" diyerek geçiştirirdim, gıcık olurdu karşımdaki 😅