1 ay
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 ay
Bizim bu erkek milletini anlamak harbiden çok zor. Görmediğin, duymadığın bir kadın hakkında nasıl böyle şeyler söyleyebiliyorsunuz. Nasıl bu kadar küçülüyorsunuz. Anladık!!! Yokluğun zirvesindesiniz. Bu kadar da abartmayın aq :) :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
69Cevap
- s1 ay
Yani canım isterse çok iyiyimdir bu işin kitabını yazsam okullarda ders diye okuturlar ama işte çok istemem gerek o kişiyi yoksa yürütürüm :))
30 Yorumla - m1 ay
Merhaba,
Yürümeyi sevmiyorum, yürümek tabirini kullanmıyorum, hoş değil! 😅
Hayır değilim...10 Yorumla - s1 ay
Her şekilde yürürüm hoşlandıysam. Başarılı olmadığım yok.
10 Yorumla - m1 ay
Hiç işim olmaz böyle şeylerle.. Dertsiz başıma dert almaya gerek yok.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yok hiç başarılı değilim 😂
11 Yorumla- 1 ay
Belki eskilerde iyiydim.
00 Yorumla Her insana karşı süslü cümleler kurarak birtakım beklentiler içerisine girmeyi sevmem neticede olduğum gibi davranmayı sevmeyi her zaman tercih etmişimdir Bir de duygularım kadar mantıkta kullanmayı severim aksi takdirde olur olmadık insanlara karşı da bu tavırlara girmem
10 YorumlaAhahaha sorsan hissettim der sanki ya da auraya falan bağlar hdjdj
Acaba bunları nerededen buluyorlar, sanki hepsinin yazılı olduğu bir yer var ve oradan kopyalıyorlar gibi geliyor bana.
Her gün en az 10 bin adım yürüdüğüme göre bence başarılıyım ya jdjdj
10 Yorumla- 1 ay
Güzel yürümüş! 💯😅
Ben yürümem, beklerim. Karşımdaki kişiye göre bir yem atarım. Avın güvende hissetmesini sağlarım. Yemi fark etmesini ve yaklaşmasını beklerim. Sabırla işlerim, ince eleyip sık dokumak... Acele edip avı kaçıramam. Görüş mesafesine girdiğinde ise, bamm. O artık benim olur. 😈😅
10 Yorumla - s1 ay
Kimseye yürüyemem. Yürümek istersem de koşarım. Ortam yok benim.
30 Yorumla - 1 ay
Bu kadar kopya olmaz, bari ressamı değiştirseydi 🤣🤣
Evet, yürümek benim işim, Allah yürü ya kulum dedi bende otobüs yoksa yürüyorum 😊
10 Yorumla - 1 ay
Arada sevdiğim beni yanlış anlamayacak birkaç arkadaşıma güzel onu mutlu edecek bu tür mesajlar atıyorum ya da söylüyorum ama birini etkilemek için kullandığım bir yöntem değil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Değilim bence 😅😅 başka kararlar aldım 🤣🤣
@Sözlerin_prensesi yeni aldığım kararla naisk sence
22 Yorumla- 1 ay
Sen karar alma demedim mi sana aaaaaağğğ daha kaç defa söyliyim 😂
- 1 ay
@Sözlerin_prensesi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- m1 ay
Ben yürümem ancak bana yorumlarda çok güzel yürüyen , koşanlar var.. bazen şapka 🎩çıkarmak geliyor içimden saygı duyuyorum onlara. jlşşşi
10 Yorumla - s1 ay
Evet sözlerimle oldukça. Ama o kişiyi çok beğenmem, arzulamam. ve yoğun hislerim olması gerek.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Pek yürüyen biri degilim ya daha cok yürünen bir kadınım.
20 Yorumla- 1 ay
Asla birine yürümem bence abazalik anca sevgilisi olmadığını bilirsem olabilir
10 Yorumla - 1 ay
Böyle bir yürümeyi cevapsız bırakmakta çok ayıp olur ya
10 Yorumla - 1 ay
Bilmiyorum, böyle bir çabam yok, kimseye yürümüyorum.
10 Yorumla Yok ya iyi değilim yürüdüklerim maI çıkıyor hep skfksk
10 Yorumla- 1 ay
15 yüzyılda yaşasaydın Kristof Kolomb amerika'yı değil seni keşfederdi demişti
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. İkna kabiliyetim oldukça yüksektir, ikna edemeyeceğim kimse yok..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Biz bir şantiyede çalışıyorduk
Ben kamyon kullanıyordum Leonardo Da Vinci10 YorumlaBaşarılı olsak ne yazar ki fesat dünyasında kime ne fayda sağlayacak ki 🙄
10 YorumlaDeli gibi arzularsam… yürüdüğüm kadın bana doğru kalben koşar. Ancak yok öyle biri olsada yürüsek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Hiç başarılı değilim azıcık yalanım olsa çok güzel şeyler olurdu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Oha 😂 ben yürümem kimseye sadece zamanı gelince aşkımı ilan ederim ve reddedilirim 😑
10 Yorumla- 1 ay
ahahahahaha harika ben klasikciyim eğer tanıştıktan sonra ilgimi çekerse sanat yaparım.
10 Yorumla - 1 ay
Oooo koşmaya bile geçtim ev madalya doldu 😂gerçekler felç tabi
10 Yorumla - 1 ay
Belli olmaz sağım solum şapkadan ne çıkar kestiremem
10 Yorumla - 1 ay
Benim ki gayet net ilk görüşte hassktir'e inanır mısın
10 Yorumla - 1 ay
Kolpalığın dibi ya, bu nedir, okurken utandım :D
10 Yorumla - m1 ay
Eskiden belki şimdi bu aralar kimseye yürümüyorum yürüsem mi acaba 😂
10 Yorumla Adam zirveye oynamış yeminle , bizde o yetenek nerdeee 😅😅 derede kurbağa bile avlayamayız
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. yürütecek biri çıkarsa karşıma ustalaşırım
10 Yorumla- 1 ay
Ben yürüyüşü kendim yaparım🤣
Sanatı içinse biraz uzaktan izlemeyi ve acele etmemeyi tercih edenim😉
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Başarılı mıyım bilmiyorum ama uzun zamandır kimseye yürümediğim için biraz paslanmış olabilirim.
10 Yorumla- 1 ay
Sorudaki yürümeyi düz anlamıştım. Sonra yürüyüşlerimin sanatsal değerlendirmesini yapmaya çalışırken jeton düştü. Sanırım bunu anlatarak asıl sorunun cevabını da vermiş oldum. :-)
10 Yorumla Bir kadın böyle şeylere düşüyorsa problem vardır. Sana yazan herkese yazıyordur, o kişiye özel bir şey yazmak her zaman daha iyidir
00 YorumlaEvet. De yoruldum şimdi kızla konuşmaktan, gidip uzanicam bb 😂
00 Yorumla- 1 ay
Yürümek için tanımam gerekir. Tanımak için zaman ve görmek tabi. Durduk yere yürünmez.
00 Yorumla mona lisadan ne gördük ki ne çizecek koçero...
00 Yorumla- 1 ay
Evet ama başarılı olunca arazi oluyorum. Klavye delikanlısıyız.
10 Yorumla - 1 ay
Bana yürüyenler gayet başarılı hahah
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yürüme
Bisiklete binerim..😜10 Yorumla- 1 ay
Reel de iyiyim de sanalda içimden gelmiyor
10 Yorumla - 1 ay
Guzel yürürüz ama valla artık mecalim yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Kimseye yürümem herkes işine baksın
10 Yorumla- 1 ay
Kimse bana yürümüyor. Yaşım geçti galiba 🤣
11 Yorumla- 1 ay
Yok ya emin misiniz 😏
Aşk İlişkileri konusunda 19,2b cevap paylaştı. bilmem başarılı mıyım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Kadinlara yürüme sanatindami
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı. Başarılı değilim ondan yalnızım galiba 😂
10 Yorumla- 1 ay
Hiç değilim sıfır olduğum konulardan biri 🤣🤣
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yürümeyi pek sevmiyorum ben 🙂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çok, başarısız biriyim ya maalesef 🤣
10 Yorumla- 1 ay
Eskiden evet iyidim de artık unuttum
10 Yorumla Emekleyemiyorum bile 😂
10 Yorumla- 1 ay
Yürümeyi ve koşmayı sevmem
10 Yorumla - 1 ay
Elimden tutan olmazsa yürüyemem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı. hiç değilse selam çukulatam dememiş ajfkas
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi