Sevgilim bazen seviyorum bazen sevmiyorum diyor ilk zamanlar evlenmek isterdi şimdi istemiyor?

İlk zamanlar hep evlenmek isterdi ve her buluşmamızda bunu konuşurduk aynı ile atanmak isterdik bir şey oldu mu hep evimiz için aldım seni düşünerek aldım falan derdi çocuklar konusunda bile konuştuk ailesine fotoğrafımızi attı sonra bir anda değişti ben bu fotoğraf mevzusunu açınca da iyi ki attım sorun seninle ilgili değil ben hiçbir zaman hazır hissetmiyorum falan dedi aile üyelerimden biri yoğun bakıma kaldırıldı beni terk etmişti sonra barıştı falan yakınım yoğun bakımdan çıkıp normal odaya alınca da ben seni terk etsen üzülür musun ne kadar sürede falan alışırsın dedi ertesi günde hiçbir şey olmamış gibi davrandı emin olmak için geçen dediklerini sordum fazla kafa yorma falan diyor seviyorum diyor erkek dilinde bu ne demek benim için değerlisin diyor ama her buluşmada gizli gizli ağlıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var

Sevgilim bazen seviyorum bazen sevmiyorum diyor ilk zamanlar evlenmek isterdi şimdi istemiyor?