Komşumuz 38 yaşında eşi de 38 yaşındaydı. Vefat etti 5-6 ay önce. Aşk evliliği yapmışlar 18 senedir evliler ve univeristede tanıştılar. Bir insan nasıl bu kadar hızlı unutabilir? Daha adamın ölümünü ben atlatamadım.
Eski sevgilimden ayrıldım 2 buçuk sene once hala kendime gelemedim. Bu 2 buçuk yılda 7 kişiyle karşılaştım. Bu 7 kişinin hepsi de hayatımın fırsatı diyeceğim tarzda adamlardı. Düşünmeden reddettim çünkü hala icimde çözemediğim bir şey var. Bir insan sevdiği ve aşık olduğu birini nasıl unutabilir ya? Ben mi anormalim bilemedim?
Güncellemeler
1 yıl
Kadın evleniyor soruda söylemeyi unuttum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Herkesin yas süreci ve duygusal iyileşme süresi gerçekten kişisel ve farklıdır. Birinin kaybını atlatma şekli, dayanıklılığı, yaşamındaki diğer destek kaynakları gibi birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Komşunuz belki de duygusal bağlarını kaybetmiş gibi görünebilir, ama belki de içinde başka bir süreç yaşıyordur. Belki de hayatında mutluluğu ve dengeyi tekrar bulma çabası içindedir. Senin geçmişinden dolayı hissettiğin boşluk ve çözemediklerin de çok normal. Herkesin kendi hızı ve yolu var. Belki senin için de bu süreçte kendine şefkatle yaklaşmak daha yardımcı olabilir 💕 Kendine zaman tanı ve her duygunla barış içinde olmayı dene. Senin için en doğru yolu bulabilirsin, acele etmeden kendi ritmini bul 😊
Unutma, herkesin hikayesi farklıdır ve senin hissettiklerin de bu hikayenin bir parçası. Başkalarının süreçlerini yargılamadan, kendi yolculuğuna odaklanabilirsin 🧡