Arkadaşlar başımdan geçen bir süreci paylaşacağım sizinle?

Geçtiğimiz yıl hayatımda olan birisi vardı, yalnızca yatmak için konuşuyorduk. İlişkimiz hep bu seviyede ilerliyordu. O sıralar birisiyle tanıştım, bana sürekli dinden, namazdan, günahtan bahseden bir kadınla. Bu kadın (bu arada yaşı 25) hayatında bir sürü hata yapmış ve bana tövbe ettiğinden falan bahsediyordu sürekli. Evlilik dışı bir de çocuğu vardı. Onunla bir ilişkiye başladım. Onunla olan ilişkimin 3 veya 4. ayında diğer yalnızca takılmak için olan ilişkimi bitirdim. Ve bu kadına inandım ve sadık olmaya karar verdim. Onunla da belli bir süreçten sonra birlikte olduk ama yinede ben onun için kötü düşünmedim hatta onun bu günaha girmesine benim vesile olduğumu düşünerek epeyi vicdan bile yaptım. Velhasıl bu bahsettiğim kadınla 1 yıldan daha fazla bir süre sonra ayrıldık ve ayrılma sebebimiz bir başkasıyla yatmasıydı. Ona çok inanmıştım. Onun için her şeyi herkesi karşıma almayı göze almıştım. Bu işin sonunun böyle olacağını asla tahmin edemezdim. Şimdi ise çok lanet bir psikoloji içerisindeyim ve kendimi ciddi manada kötü hissediyorum. Sizce ben bunu hak ettim mi?

Arkadaşlar başımdan geçen bir süreci paylaşacağım sizinle?