Sevgilimle 4 hafta önce ayrildik doner mi dusunuyor mu beni?

Çok toksiktik surekli ayni gun icinde ben ayrilir barisirdim falan hatta sevgim bitti cart curt demisligim de vardi ama seviyordum hatasini anlasin diye yanlis tepkiler veriyordum sadece,4 hafta once duzgun bi ayrilik mesaji bile olmadan ayrildik cuma gunu dayanamayip yazdim engellemis aradim engeli acmasi icin arkadasi acti sporda falan dedi yanindaydi biliyordum da yemis gibi yaptim "iyi mi" diye sordum "disardan iyi gorunuyor" dedi bende "tamam soyleme aradigimi" dedim kapattik sonra tekrar arandi telefonum bikkin sesle alo dedim onun sesi geldi bende engeli acar misin falan dedim o da niye dedi bende bir sey dicem dedim "acamam bitti cunku" dedi sonra sesim aglamakli cikti lutfen falan diyorum o da buradan soyle diyo evde konusamadigimi bildigi halde "numarani sildim" dedi arama gecmisinden bul dedim sonra yalvardim canım gibi " ya bi" dedi karnim iki buklum oldum sonra acti engeli tekrar denemek icin attigim o bariscil mesaji tekrar attim engelledigi icin gitmemisti, sonra dedi ki "Ama ben artık kalimde de aklımda da bitirdim yaşattığın her güzel ana teşekkür ederim ama olmadığını ikimizde gördük umarım çok mutlu olursun gerçekten isterim mutlu olmanı ama biz birbirimize göre değiliz seninde defalarca söylediğin gibi hayatına bak dersine odaklan bağımız gerçekten koptu maalesef bu kadar kavgadan bu kadar anlaşamadıktan sonra evlilik bize fazla gelecek eminim bu ksrsrı ani veröedim gerçekten uzun bir süreçti benim için" bu mesaji bitiremeden kusmaya gittim kosa kosa ben onunla hayaller kurarken o soyledigine gore 1 aydir eskisi gibi hissetmiyormus her seyi sildim falan dedi kustugumu soyledim zerre umursamadi sonra engellicem falan dedi bende normal arama yerinden de engelle dedim tamam dedi heryerden engelledi s*ktir olup gitti 4 haftadir hicbir ses yok benden de yok ayni binada denemeye giriyoruz karsilasmamak icin erken gidiyorum normalde gittigim kutuphaneye falan gitmiyorum ama zerre mi merak etmiyor beni 9 ay sevgililik...
Sevgilimle 4 hafta önce ayrildik doner mi dusunuyor mu beni?