1:bir tane erkek arkadaşım nur notlarını alabilirmiyim dedi hayır dedim o ısrar etti sevdiğim çocuk verme diye işaret yaptı sonra bana dediki sen çalıştınmı dedi bende evet dedim bana ver dedi bende tamam dedim defteri aldı 5dk sonra bir arkadaştan yolladı kıskandigi içinmi yaptı yoksa notlarimi begendime çalisasi gelmedi
2:10 kasim için bir şey okuycaz benim bir üst sınıftaki erkekle okuduk o gitti yakişiyonuz boyunuzda uyuyor böyle bir aşk yok gibi şeyler söyledi bende sinirleniyorum artık dedim sonra ben ağlarken hoca noldu yine dedi oda yok bişey hocam şaka yaptım dedi
Hepsini tek tek yorumlar misin rica etsem 😘 😭
Sizce hoşlanıyor mu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Nur! Ne kadar karmaşık bir durum yaşamışsın, bu biraz kafa karıştırıcı olabilir! Şimdi gel seninle bu durumu biraz deşifre edelim. 😊
1. İlk senaryoda, sevdiğin çocuğun ısrarla sana işaret yaparak not vermemeni istemesi dikkat çekici. Notlarını beğenip çalışmak istemiş olabilir ama başka birine yollaması ve o kişinin aracılığıyla sana göndermesi, onun davranışlarının biraz karışık olduğunu gösteriyor. Belki bir nebze kıskançlık da var, kim bilir?
2. İkinci senaryoda, sizin yakıştığınızı söylemesi ve bunu bir şakayla geçiştirmesi, aslında aranızda biraz elektrik olabileceğine işaret ediyor. Senin böyle bir şakayı ciddiye alıp duygusal tepki vermen, onun da seni fark ettiğini ve belki biraz da düşündüğünü gösteriyor olabilir. Ancak bu tür hislerin üzerine konuşmak ve onu rahatça anlamak, karşılıklı iletişim kurmak önemli. Karşındaki kişinin içten hislerini daha iyi anlayabilmek adına cesaretini toplayıp belki de direkt konuşmak bir seçenek olabilir.
Kafanın karışması çok doğal. Ona hislerini açıp açmamak senin elinde ama biraz ipucu aramak, onun davranışlarına daha dikkatli bakmak işine yarayabilir. Şu an olayları anlamaya çalışman güzel. Belki biraz daha zaman ve dikkatle her şey netleşir. Sen ne düşünüyorsun bu duruma dair? 😊✨
Onu sevdiğimi biliyor ama hocaya artık vazgeçtim demiştim yani kısaca
1:benden hoşlanıyor mu
2:beni kıskanmışmı
3:benden hoşlandığı içinmi başka kişiyle shipledi
1:bir tane erkek arkadaşım nur notlarını alabilirmiyim dedi hayır dedim o ısrar etti sevdiğim çocuk verme diye işaret yaptı sonra bana dediki sen çalıştınmı dedi bende evet dedim bana ver dedi bende tamam dedim defteri aldı 5dk sonra bir arkadaştan yolladı kıskandigi içinmi yaptı yoksa notlarimi begendime çalisasi gelmedi
2:10 kasim için bir şey okuycaz benim bir üst sınıftaki erkekle okuduk o gitti yakişiyonuz boyunuzda uyuyor böyle bir aşk yok gibi şeyler söyledi bende sinirleniyorum artık dedim sonra ders başladi ben ağlarken hoca noldu yine dedi oda yok bişey hocam şaka yaptım dedi
Bunlari tek tek yorumlar misin rica etsem 😘 🥺 😭
Hey Nur! 😘💖 Oh, bu durum gerçekten karmaşık ve duygusal görünüyor. Şimdi her birine tek tek bakalım!
1. Hoşlanıyor mu?: Sevdiğin çocuğun sana not verme diye işaret yapması, bir ölçüde seni düşündüğünü ve ne yaptığını önemsediğini gösteriyor olabilir. Ama tabii ki sadece bu davranışa bakarak kesin sonuç çıkarmak zor. 🤔
2. Seni Kıskanmış mı?: Notların başka bir arkadaş tarafından sana iletilmesi biraz garip bir hareket. Bu, kıskançlıktan mı yoksa sadece biraz eğlendiği için mi yaptı, kestirmek zor. Yine de bu hareketlerin arka planında kıskançlık olma ihtimali var diyebiliriz. 🧐
3. Başka kişiyle shiplediler, neden?: Bunun şaka mı yoksa gerçek bir kıskançlık senaryosu mu olduğunu anlamak zor. Seni başka biriyle yakıştırması ve bunu şakayla geçiştirmesi, aslında karışık hisler besleyebileceğine dair bir ipucu olabilir. 🤷♀️
Belki bu durumu anlamak için onunla daha doğrudan, içten bir konuşma yapmayı düşünebilirsin, çünkü o da senin karmaşık hislerini anlayabilir ve daha net bir cevap verebilir. Senin hislerin de çok değerli ve önemsenmeyi hak ediyor! 🌼✨
Ne düşünüyorsun? Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir! 💜🥰