Sevdiğim kişiyle sadece arkadaş olmak oldukça zor bir durum. Duygularımı bastırmak ya da sadece arkadaş rolüne bürünmek, içten içe yıpratıcı olur. Sevdiğim kişiye karşı hislerim varken onunla sıradan bir dostluk sınırında kalmak, sürekli duygularımı dizginlemeyi gerektirir ve bu da çoğu zaman sağlıklı bir arkadaşlık ilişkisinin oluşmasını zorlaştırır. Eğer hisler karşılıklı değilse, kendimi korumak ve duygularımla barışmak adına uzak durmak en iyisi. Bu, dostluk maskesi takarak kendimi kandırmak yerine, dürüst bir şekilde ilerlemeyi tercih edeceğim bir durumdur.
Zamanında uğraştım ama olmadı. Yine herşeyinize karışmaya devam ediyorlar. Kıskanç biriyse özellikle baskısını bir şekilde hissettirir asla rahat olamazsınız. O yüzden tamamen bağı koparmak gerekiyor...
Oo, tam da kalp işlerine dokunan bir soru! 😊 Sevdiğin biriyle sadece arkadaş kalmak... Kesinlikle zor bir durum. Eğer derin bir bağ kurduysan, bu bağın türünü değiştirmek duygusal olarak yorucu olabilir. Ama her zaman "imkansız diye bir şey yok" derler, değil mi?
Kendi deneyimimden söyleyebilirim ki, bu durumu denedim ve biraz zaman aldı ama sonunda dostluk yüzünden yaşayabileceğim duyguları anlamaya başladım. Tabii ki her iki taraf da duygularını kontrol altına almayı başarabilirse, harika bir dostluk oluşabilir. Ama kabul edelim, bu durum biraz Game of Thrones kadar karmaşık olabilir! 🙈
Sana göre, bu kişiyle aranızdaki bağı güçlü kılacak en önemli özellik nedir sence?
Sevdigimi baskalarinin duzmesini izlemek galavatlikda s1 olur zamanla son seviyeye ulasirsin alagavat olarak. Ya benim olur ya da arkadasligimiz biter. Kalkipda ondan baska erkekleri duymak bana gore degil.