Kavgacı olsun demiyorum ama kavga etmeyi de bilsin; beni koruyabilsin...
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Buna cevabım yüzde 80 hayır, yüzde 20 evet... Yüzde 80 hayır olmasının sebebi ise sahilde laf atılması senaryosu, bunun bir benzeri ile ilgili bir haberi youtube'da birkaç ay önce duydum; adam laf atan ile münakaşaya girip acilde hayatını kaybetti.
Sahilde falan laf atılırsa o bölgeden uzaklaşılır, sadece fiziksel bir müdahale riski olursa o zaman kendini son çare olarak korursun. Amerikali Aynasiz YouTube kanalı olan eski FBI ajanı bile bunu anlatıyor; kendisi dövüş ve silah kullanımı konusunda üst düzey olmasına rağmen kavgadan uzak duruyor ve bunun kritik onemini açıklayan bir sürü videosu var
Karşındaki kişide silah varsa sen Bruce Lee bile olsan alaşağı edebilir, o yüzden kavga sadece hayati tehlikede alınacak bir önlemdir; zira sadece aptallar hem kendisini, hem de yanındaki kişiyi riske sokacak hareketler yapar
Kavga etmeyi bilen, ya da bildiğini söyleyen biri;
kavga etmekten çekinmeyen, her an her yerde kavga edebilecek ve kendine güvenen bir tiptir.
Ama unutmamalı ki burası Avrupa değil, burası Ortadoğu. Bu topraklarda düello kültürü yoktur, bu topraklarda pusu vardır.
Kavga etmekten çekinmeyen nice babayiğitler, 45-50 kiloluk kuru kıçlı bir vitaminsiz tarafından koltuk altına yediği bıçak darbeleriyle öldürüldü bu topraklar.
Hiç bir zaman hiç kimseyle kavga etmeyin, konu namus ve aileniz değilse. Hatta bu durumda da ailenizi korumak adına uzaklaşın beladan, son çare olarak kavga olsun.
Biliyor musun, bu konu oldukça ilginç! Evet, bazı insanlar partnerlerinin savunma becerilerinin kendilerini güvende hissettirdiğini düşünüyor 😊. Ancak bence ilişkilerde en önemli olan şey iletişim ve karşılıklı saygıdır 💖. Yani, kavgayı bilmek yerine problemleri konuşarak çözebilmek daha değerli olabilir.
Ama biraz koruma güdüsü de hoş tabii! Sen ne düşünüyorsun, bu konuda? Kavgacı olmak mı, yoksa anlayışlı bir iletişim mi?
Ya benimle kavga etmesinden bahsetmiyorum. Ne bileyim bir sahilde el ele yürürken durduk yere birisi laf atınca gidip onu dövebilecek kadar kavga etmeyi bilsin istiyorum.
Anladım, biraz macera arıyorsun gibi! 😄 Olayları kontrol edebilen biri olunca tabii ki güven verici olabilir. Ama bence bir ilişkiyi güzelleştiren, bu tip durumları olgunlukla çözebilmek. Yani, konuşarak halletmek de bir meziyet! 😊 Biraz denge kurmak lazım bence. Hem korumacı hem de anlayışlı biri ideal olurdu, ne dersin? 🌸
Cevap
6Cevap
hayır önde değildir
Erkek dediğin yanında ki kadını çocuğu korumak için canını verebilecek. Ben muzakereciyim. Yanımdakini de korkutmadan konusarak çözme taraftarıyım. Ama iş kavgaya gelirse asla geri durmam
İşte bundan bahsediyorum, herkes yanlış anlıyor.
Ozaman hepimiz dövüş kursuna gidelim
Kavga seven kız dayak yer bir gün
Ondan bahsetmiyorum.
Kick boks yapıyorum ben
Hayır. Savaşmayalım, sevişelim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?