Arkadaşlar fikirlerinizi almak istiyorum onun amacı ne herkes akıl versin yoksa kafayı yiyecem?

Arkadaşlar bir kız var 6 aydır konuşuyoruz ve duygusal olarak yakınlaşıp birbirimize bazı itiraflarda bulunmuştuk birbirimizi özlüyoruz merak ediyoruz kıskanıyoruz konuşmak istiyoruz vs bunun adı aşk ilişki diye konuşmuştuk neyse bir süre uzaktan manitacılık oynadık daha sonra bu uzak durmaya soğuk davranmaya yazmamaya başladı çok zorladım üstüne düştüm öğrenmek için arkadaşçaydı her şey sıkıldım tarzında geldi bana bir süre konuşmadık daha sonra yine başladık konuşmaya flörtöz konuşuyorduk bende bir yarışmaya hazırlanıyorum aynı zamanda neyse gidedem ama aklım kalabilir adı ne bunun koyalım mı artık dedim ad koymak saçma geliyor ilerisi ne mesela bu durum anormal geliyor demeye başladı bende tartıştıktan sonra tamam dedim koymayalım ama hislerimiz aynı mı bunu bileyim dedim oda hayır değil arkadaş olarak seviyorum dedi bende hani arkadaşça değil özeldi dedim, oda çok sevdiğimden değer verdiğimden öyle diyorum dedi gecesi deneyelim şana verelime bağladık sabah uyandı yine saçmaladım mı bilmiyorum demeye başladı ve tüm gün istemedi benimle konuşmayı içinden gelmiyormuş heyecanı yokmuş yarışma için izmirden İstanbul’a geldim sadece nerdesin dedi arkadaşımdayım dedim cevap yazmadı 2 gün sonra teste girdin mi dedi evet girdim niye dedim? Cevap dahi vermiyor sizce amacı ne neden birşeyleri öğrenip susuyor yazmalı mıyım? İstemeyene yazmakta istemiyorum

Arkadaşlar fikirlerinizi almak istiyorum onun amacı ne herkes akıl versin yoksa kafayı yiyecem?