Instag ta hoş buldum erkek bunca etkilici söze görüo cevap yazmadi ona oyle bir şey demeliyimki gormezden gelemezsin devam orada?

dedim gibi ıInstagramda hoşlandim biri var ve atiği fotorafa klişe olmayan bugune kadar hiç bir kizin soylemedi şeyi soyledim en etkilici iltifat etim oda teşekkür ederim dedi siyah kalp var yaninda benden etkilendi galiba böyle kalple sonra bende ona rüca ederim bunu hak ediyorsun dedim alta muhabbet başlatmak için onla etkilici bir soru sordum tarzı ile ilgili ama o geri dönüş yapmadı ınstagram çevrim içi kulaniyor 2 gündür cevap yazmadi geri dönüş yapmadı bugün hikaye paylaşti sizce ona geri dönüş yapması için anında cevap yazması için ona ne söylemeliyim yorum yerine yazdimda görüyor özelden yazmıştım geri dönüş yapmadı bana ama ona öyle bir şey söylemeliyim etkilenip hemen cevap yazması gerek görmezden gelmemesi gerek çünkü gördünun farkindayim aynı gün yazdim anınında ama tok yok napmamlazim
Instag ta hoş buldum erkek bunca etkilici söze görüo cevap yazmadi ona oyle bir şey demeliyimki gormezden gelemezsin devam orada?