Neden böyle yapmış olabilir sizce, intikam mı yoksa değil mi?

Arkadaşlar merhaba 2 ay önce flörtleştiğim biri vardı daha öncesinde mesajına tatilde olduğum için geç cevap vermiştim ve en son görüldü atmıştım bazı sebeplerden dolayı. Tatilden döndükten bir süre sonra ondan da hiç ses seda çıkmadığı için yazmak istedim ve o gün görüşmek isteyip şehirdışından beni görmeye geldi 3 gün beraberdik her şey gayet güzel geçti. Benimle yakınlaşmak istedi bir şeyler yaşamak istedi siz anladınız fakat ben kendimi geri çektim o da bu duruma bozuldu ve o gün geri geldiği şehre döndü. Sonrasında bende mesaj atıp giderken soğuk gibi olduğunu öyle hissettiğimi söyledim fakat öyle bir şey yok diyerek beni geçiştirdi bende mesajına yine görüldü attım, aradan 1.5 ay geçti neredeyse bugün bana göndermeli bir hikaye attığını fark ettim ve yazdım ona görüşelim edelim dedik en son ayarlayıp yanına gelmeye çalışıcam dedi bende bu sefer Whatsappten yazıp güzel haberlerini bekliyorum görüşmeliyiz bence dedim fakat aradan saatler geçmesine rağmen mesajıma cevap vermedi ve üstüne en son attığım hikayeyi izledi. Sizce bilerek mi yaptı bunu öc almak için yoksa umursamazlığından mı yapıyordur
Güncellemeler
1 yıl
Bende öyle olması gerektiğini düşünüyorum teşekkür ederim güzel yorumların için kaç yaşındasın bu arada merak ettim?
Neden böyle yapmış olabilir sizce, intikam mı yoksa değil mi?