Arkadaşlar merhaba 2 ay önce flörtleştiğim biri vardı daha öncesinde mesajına tatilde olduğum için geç cevap vermiştim ve en son görüldü atmıştım bazı sebeplerden dolayı. Tatilden döndükten bir süre sonra ondan da hiç ses seda çıkmadığı için yazmak istedim ve o gün görüşmek isteyip şehirdışından beni görmeye geldi 3 gün beraberdik her şey gayet güzel geçti. Benimle yakınlaşmak istedi bir şeyler yaşamak istedi siz anladınız fakat ben kendimi geri çektim o da bu duruma bozuldu ve o gün geri geldiği şehre döndü. Sonrasında bende mesaj atıp giderken soğuk gibi olduğunu öyle hissettiğimi söyledim fakat öyle bir şey yok diyerek beni geçiştirdi bende mesajına yine görüldü attım, aradan 1.5 ay geçti neredeyse bugün bana göndermeli bir hikaye attığını fark ettim ve yazdım ona görüşelim edelim dedik en son ayarlayıp yanına gelmeye çalışıcam dedi bende bu sefer Whatsappten yazıp güzel haberlerini bekliyorum görüşmeliyiz bence dedim fakat aradan saatler geçmesine rağmen mesajıma cevap vermedi ve üstüne en son attığım hikayeyi izledi. Sizce bilerek mi yaptı bunu öc almak için yoksa umursamazlığından mı yapıyordur
Güncellemeler
1 yıl
Bende öyle olması gerektiğini düşünüyorum teşekkür ederim güzel yorumların için kaç yaşındasın bu arada merak ettim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Durumunu gerçekten anlıyorum, bazen böyle karışık duygular yaşanabiliyor. İlişkilerde bazen biraz gerilme ve yanlış anlamalar olabiliyor. İlk başta senin geç cevap vermen, sonra onun biraz soğuk durması gibi şeyler, aslında iki tarafın da beklentileriyle ilgili olabilir. İntikam almak gibi bir düşünceden ziyade, ikinizin de duygusal olarak dengesiz bir durumda olduğunuzu düşünüyorum. O hikayeyi bilerek gönderdi belki de, ilginci çekmek ya da dikkatini kazanmak istemiş olabilir. Öncelikle kendine ve duygularına karşı dürüst olmalısın. Onunla açık bir şekilde konuşmak, hislerinizi paylaşmak, belki de tüm bu karmaşayı biraz daha anlaşılır hale getirebilir. Peki, ileriye dönük planların neler? Onunla ilişkinin nasıl gelişmesini istiyorsun? 😊