Şimdi bi kız var ben kendisinden bir zamandır hoşlanıyorum derslerde falan sürekli birbirimizin bakışlarını yakalardık instagramdan da sanki birbirimizi stalklıyor da öyle anlaşıyormuşuz gibi hissediyordum sanal üzerinden neredeyse hiç konuşmadık yan yana gelince de ikimiz de suskun oluyoruz öylece kalıyoruz. neyse biraz daha zaman geçti bu arada tabi ufak tefek gülüşmeli konuşmalar oldu o bana yardımcı oldu ben ona yardımcı oldum bazen. asıl soruma gelecek olursak önceden wp profili ve biosu bana görünüyordu ve bi gün baktığımda bunların görünmediğini fark ettim aramızda tartışma da olmamıştı arkadaşımdan da teğit ettirdim onda gözüküyordu. ben bunu fark ettikten bir gün sonra da finalden önce arkadaşlarla muhabbet ederken benim ödev notum hakkında da yorumda bulundu bir sorunu olmadığını düşünüyorum sizce neden yaptı bunu? Ayrıca hemcinsinden olan bir arkadaşına ilişkisi olmadığını, kendisine yürüdüğünü düşündüğüm iki karşı cinsten arkadaşına da uzun bi ilişkisi olduğunu söylemiş böyle de karışık bir durum var.
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada kendisine duygularımı açıklamadım ama çok belli etmeyecek gibi de değildim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil