Evli bir adam neden bir kıza böyle davranır?

1 ay önce işe girdim. Beni işe alan kişinin bazı davranışları vardı ama arkadaşça olduğunu düşünüyordum. Benim güzelliğime iltifatlar ediyordu, benimle ilgili şeyleri aklında tutuyordu hatta hatırlatıyordu sohbet sırasında, beni gördüğünde mutlu olduğunu söylemişti, bana bazı konularda yardım etmek istediğini söylüyordu, benim sevdiğim şeyleri benimle yapmak istediğini ve bir şeyler katmak istediğini söylüyordu, erkek arkadaşımla ilgili olumsuz şeyler söyledi birkaç defa, beni evime ya da gideceğim yere bıraktı ve para gönderdi bir kez, yakında yurt dışına taşınacağım ama beni burada tutmaya yönelik şeyler yapıyordu, bir kez de para gönderdi, yardım etmek için dedi. Benim yanımda eşinden falan bahsedildiğinde ses tonu değişiyordu geçiştirmeye çalışıyordu konuyu. Hiç araba sürmediğim için araba sürmeyi de gösterdi. Tüm bunlardan dolayı şüpheleniyordum fakat emin olamıyordum. Bir gün beni aradı işle ilgili, nerede olduğumu sordu. Sonra yine haberleşelim işe beraber geçelim dedi. Ama ben işe daha erken geçtiğim için çıkınca aradım ben çıkıyorum diye. O da nerdesin dedi benim olduğum yere geldi. Beni eve bırakmak için gelmiş. Biraz sohbet edelim dedi. O sırada ellerin üşümüş diyip ısıtmak için elimi filan tuttu ama emin değildim hâlâ ne amaçla olduğunda. Yüzüme dokundu ama her şey çok hızlı geliştiği için net bir şey yoktu hâlâ. Ben de tepki vermediğim için beni öptü ve çok güzelsin durduramadım kendimi dedi. O gün benden hoşlandığını söyledi. Ben de böyle bir şey olmayacağını söyledim, tek taraflı mıydı yani dedi. Ona olan duygularımı sordu. Ben de aklımdan böyle bir şey geçmedi dedim. Normalde o gün bunları itiraf etmek gibi bir düşüncesi yokmuş. Başka bir gün beni kaybetmek istemeyecek kadar benden hoşlandığını söyledi. Hayatımdaki iyi insan olmak istiyormuş. Sınırları sen belirle dedi. Ben sana hep yakın olmak isterim ama sen istemezsen beni durdur dedi. Benim istediğim şey sana iyi gelmek, senin sevdiğin şeyleri yapmak dedi. Sana maddi manevi hep destek olurum, dertleşecek birini ararsan ben yanında olurum dedi. O gün ben ona duygularım olmadığını söylediğim için hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Bir vaat falan da vermedi ya da yalan şeyler söylemedi. Yatağa atmak gibi bir derdi de yok, ben zaten soğuk görünen biriyim. Sadece hayatımda kalmak istediğini söyledi. 3 gündür haberleşmedik. Lütfen ahlaksız şeyler yazmayın.

Evli bir adam neden bir kıza böyle davranır?