Evli bir erkek bir kıza sürekli yakın davranıyorsa fiziksel temas kuruyup iltifatlar ediyorsa şakalar bakışmalar gülüşmeler bu nedendir sizce? Amacının farklı bişey olduğunu göstermiyorsa hele ki öyle bir şey belli etmiyorsa
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
13 yaşındaki çocuğun Türkçe problem sorusu gibi olmuş soru. Bende sana sorayım Neden acaba?
😏
Türkiyeli değilim türkçem bu kadar idare et bence gayet iyi bile
Güzelim Türkçe'ni yargılamadım senin, soru çok saçma, evli bir erkek sana yaklaşıyorsa bunu anlaman zor değil ki..
Off bak gene doğru anlamamışım kusura bakma haklısın evet ama dediğim gibi amaçının kötü olduğu belli gibi gerçi çok saygılı iyi davranıyor ama neden anlamadım amacı da kötü olsa belli etmez miydi bilmiyorum iğrenç bir durum
Adam sevişmek istiyor belli de, ya kendini ikna edemedi. Ya da reddedilirim diye korkuyor.
Çocuk musun çok mu safsin.. neyse uzak dur insanlar yalancı ve iyi oyuncudur anladın mı.
Bilmiyorum anlayamıyorum benim de düşüncem ilk oydu 1-2 kere biraz ters hareketi oldu ama artık çok temkinli düzgün davranıyor reddedilirim diye de düşüneceğini sanmam çünkü evli olduğunu bilmediğim için ona çok yakışıklı olduğunu falan söylemiştim onu beğendiğimi biliyor vr o yüzdende benim ilgim hoşuma gidiyor belki de bu yüzden böyle yapıyor hiç anlamıyorum çok bilmek istiyorum ama işte
Alevlerin içinde çocuk değilim ama çok saf ve aptalım belli ki herkesi kendim gibi sanıyorum haklısın çok doğru söylemişin amacı bellidir oyun yapıyordur
Ya kıyamam ben sana 😊 koru kendini öyle insanlardan tamam mı❤️ Allah'a emanetsin💫
Çok teşekkür ederim canım❤️ sen de aynı şekilde
Kendi istemeden seni vermeye ikna etmek için.
Bunu da çok duydum en mantıklısıda bu galiba bütün yaşananları anlattım bir arkadaşıma sanki ona gel desen gelicek gibi dedi bi denesene dedi ama yapmadım tabi ki de bilmiyorum bazen de çok ilgisiz ama bazen öyle bir bakıyor ki bakışları o gülüşü zaten anlatıyor her şeyi
Bence bu, eğer istiyorsan sen de ver gitsin. En azından kafa karışıklığı kalkar ortadan. Seviştiğin yanına kar kalır
eline wlip yüriycekmi daha nasil belli etsin😀
Benden mi bekliyor diyosun🤣🤣🤣
evli kizim vercenmi😃
Yok be 😀 daha nası beli etsin demişsin ya o belli ediyorda bişey yapmıyor mesela amacı ne anlamıyorum ben de demekki benden bişey bekliyor belki
Evli sonuçta adım atmak ister çekinir benden bekler
yani yavas yavas yataga dogru goturcek😀
Şansı yok
hadee hadee sende ışik var😆
Evli ya olmaz cidden çok üzülürüm ben hem çok büyük
kacki yaslar
Ben 21 olcam o 33
ohoo affetmez bak yaklasma hangi sehir😀
yurt dışı Türkiye değil o da yabancı zaten neden öyle dedin buldu çıtırı kaçırır mı diyosun
yanii citirdatir tabi nereli😆
Yunan bilmiyorum ya arada yakın davrandı hani o yönde ama artık pek öyle değil adımı bile sormadı ya bi kere bile gonuşma sohbet etme gülüşme çok güzel insan sormaz mı ilgisini çekiyorm belli merak etmiyo mu bi kere profilime bakmadı mesela bi düşüncesi olsa o yaptığı hareketlerinden daha çok belli etmesi gerek bence nebiliyim ben mi anlamıyorum
yani sen belki buyutuyon sen de istiyonn😆
Ben adamı çok beğeniyorum baktıkça bakasım geliyor ama aramızda bir şey olamaz. Belki de büyütüyorumdur onu da düşündüm yabancı adam belki rahat geniş takılıyordur ama benim için normal değil sarılmalar dokunmalar şakalar bilmem neler evli adam sonuçta bekar kıza böyle yapamaz ki her şeyi de geçtim bakışları belli ediyor işte çok güzelsin yine diyor bilmem ne
yani olsa bile bir iki yatak olur iste uzak dur hangi ülke
Yani başka ne olsun üzülen ben olurum istemwm öyle şey çok ters bana ülke Almanya
yani bence sınırını koy aslen nerelisin
Almanyalıyım görünce dedimde gözlerimi alamıyorum ondan hayalimdeki erkek bildiğin ama biraz dizginlemeye başladım kendimi ama sarılıyo bana muhabbet ediyoruz gülüşüyoruz
ohoo sen salmissin niye sarıldiriyon kizim bugun sarilir yarin oper resmi var mı merak ettim
Anonimden çık yazayım
ciktim
ciktimmm
Seks
Bende onu düşündüm ama seks isteyen belli etmez mi 1 kere 2 kere illa ki belli eder tutar elimden nebiliyim bu hem onu istiyor gibi hem de istemiyor gibi amaç ne anlamadım
Yokluyor veya emin değil
Bu konu hakkında çok insanın erkeğin düşüncesini aldığım çocuğu kişi böyle dedi yokluyor senden bir şey bekliyor emin değil hem de korkuyordur gibisinden şeyler
O zaman sen konuş
Ne diyim
Sen tanıyorsun sonuçta daha iyi bilen de sensin
Evli sonuçta ama yapamam
O zaman yapma
Bende aynı durumdayım
Çok seviyorum onu
Kimiii anlat
Macera ariyordur
Anlayamıyorum
Genelde öyledir o iş bek sasmaz
Macera da seks oluyor herhalde
Abazadir
Abaza değil çok yakışıklı herkes tarafından beğenilen biri ama oladabilit bilmiyorum anlamıyorum bi bok
Lan abaza olmasa öyle mi olur mk
Bırak bu işleri