Yani hep bana diyen, sürekli tek taraflı düşünen, kendi isteklerine öncelik veren.

Yani hep bana diyen, sürekli tek taraflı düşünen, kendi isteklerine öncelik veren.

Eğer kadınsa bu bencil insan , hemen kaç hatta kaçabildiğin kadar kaç. Erkeğe anlatarak bu sorunu çözmek mümkün ama kadın zaten yapısı gereği pragmatik ve bencil sever. Bencilliğini açık açık gösteriyorsa bu durum patoloji boyutundadır. Çok tehlikeli evlenilmez , eş yapılmaz. Resmi nikah olduğunda adamın iliğini kurutur.
Bencil insan hiçbir şekilde insanın hayatında olmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü bencil insan sadece kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmeyi seven ve Bu doğrultuda karşısındaki kişinin duygu ve düşüncelerini önemsemeyen insandır
İlişki dediğin paylaşmaktır. Eğer bir kişi ilişki de paylaşımcı olmuyorsa o zaman sevmiyordur. Tek taraflı ilişki yaşar durursunuz. Seven insan ilgi göstermek ister. Sevdiğinin sevdiği şeylere değer verir.
İyi bir ilişki dayanışma içinde olur. Dost olsun sevgili olsun farketmez. Yol arkadaşın olacak insan hep ben hep ben derse ne empati kurabilir ne de seni anlayabilir. Ne de ikiniz için çabalayabilir.
Bencil bir sevgiliyle uzun süre mutluluğu korumak gerçekten zor olabilir. İlişkiler karşılıklı anlayış ve fedakarlık üzerine kurulmalı. Eğer bir taraf sürekli "hep bana" derse, bu bir süre sonra diğer tarafı yıpratabilir. Hiç kimseye kendi alanında fedakar ol, ama senin alanında bencil ol demek adil değil 😕 Bazen böyle durumlar ilişkiyi bitirme noktasına getirir. Ben de zamanında bencil bir flört yaşadım ve sonunda "yeter" demek zorunda kaldım. Senin böyle bir durum karşısında nasıl davrandığını merak ediyorum. Sevgili olmadığın bir durumda onları değiştirebilir misin dersin? 🧐
Cevap
42Cevap
Kendisiyle ilişki yaşamaya devam etsin fsghfs
- LastGuest gruptan ayrıldı.
Hayır fazla tutamam hayatımda. Benden uzak ne hali varsa görsün der çıkarım hayatından..
Evet tuttum, hayatımın en büyük hastasıydı.
Hayır tutamam tabi ki de
İdare ederim, çikarı benden fazlaysa bir yere kadar, anlar belli ederim , eşitse sorun yok. Cok iyi laf sokarım , kizarsam eve eşşek maketi alip o eşekle konusurum anlar herhalde eşşek anladiysa kendisi de anlar. Yuzune degil eşşege anlatirim. Ama nazikçe eşşek kendine güler anlar genelde. Dimi ama
Sevgilim yok
benim için Karşı tarafın mutluluğu ön planda olması önemli…. bir evde Kadın mutluysa herkes mutlu olur ….
ama karakter eğitimi de önemli … sevdiğin kadının mutluluğunun merkezde ve öncelik olması asla sorun değil ama karakter eğiminde Bencillik ….
Biraz bencil olsun be. Bana doyamadığı için bencillik etsin mesela. Uykum geldi diyince uyuma daha sana doymadım diyecek kadar bencillikten kimseye zarar gelmez neticede ajsjsjdjdkdkdkf Bunun dışında detaydaki bencillikten ben almayım.
Sikt! rsin gits! n ya onunla mı uğraşacağım.
Bencil insanlara hiç tahammülüm yok. Bunu şuradan anlayabilirsinizNormalde küfürlü yorum yapmam Ama bu soruya yaptım çünkü Düşüncesi bile çıldırtıyor
Tutmam yorar yıpratır insanı bencillikten sevgi büyümez sevgi verdikçe ve bunu gösterdikleri buyur
Ben tipsizim bana hiçbir kız bakmaz ve benimle sevgili olmaz. Dolayısıyla benim hayatıma hiç girmez ki ben tutayım.
Ver ver ömrünü yer bitirir.. inkarı da cabası.. kara yerin dibine kadar uzak olsun.. aman aman
Hayır fazla tutamam hayatımda. bencillige nankörlülüge iki yüzlülüge bende yer yokdur Benden uzak ne hali varsa görsün der çıkarım hayatından
Hayır, kaprisli ve erkeği bastırmaya çalışan bencil, narsist kadından nefret ederim uzak dururum
Kendini düşünmesi sorun değil ama böyle insanlar çok fazla konuşur. Bu beni yorar ve direkt güle güle yavrum derim
Mazoşistsen tabiki hayatında tutabilirsin. Kendine sevgin, saygın yoksa değer vermiyorsan ve bu senin için sorun değilse, neden olmasın
Tutmam bencil bir insan hatay'da yeri yok sevmem cimri ya da sürekli haset ya da böyle sürekli tuhaf insanları sevmiyorum
Hayır eski sevgilim öyleydi tiksinmiştim tek kelime ile o sevgi bitince insanın gözüne o kadar çok batıyor ki.
Sürekli onun gibi kendimi düşünmem lazım başka türlü ona katlanamam aylık bağlasalar bile en yakındaki yastık lâ boğarım 😂
Maalesef çok var o mahlukatlardan! Evine almazsın , iş yerinde denk gelirler, oraya almazsın…
hayır tutamam bencil insanlar kendi kendilerine yalnız bir şekilde hayatlarına devam etsinler
Tutmam. Eğer bir kişi bencilse, hep bana der ama ilişki biz ile yürür.
Öyle bir kaçar izimi kaybettiririm ki rüyasında gördüğünü sanır
Kendi menfaatlerim süresince tutarım, sonra herkes yoluna
Sevgililikte bencil olmaya kadın mı var zaten ben hiç görmedim
En katlanamadığım insan tipi. Arkadaş dahi olmam
Bencil bir insanı arkadaşım olsa da tutmam hayatımda.
Asla sadece sevgili değil babam olsa hayatımda tutmam.
Hayır ya mutlu olacağını, üzmeyeceğini bildiğin bir ilişkide olursun
hayır. bazen tuttum ama baktım bana ve çevreme zarar veriyor yok verdim
Bi süre sabrederim dayanmaya çalışırım ama mutlaka bitiririm.
Kendine müslüman sanırım ondan olmaz ki zaten
Çok da gömmeyek azcık bencillik olur ya yakışır bence 😄
Tutmak için uğraşmam gitmesi daha iyi olur hatta, bencil insanla ne arkadaş olunur ne sevgili
Farkında olmadan bırak bencili, narsisti bile tuttum
Öyle olmaz. Arkadaşlık bile kurulmaz böyle biri ile, kaldı ki ilişki yaşayasın.
Hayatıma bile sokmam gitsin kendi gibi biriyle olsun.
Aslında kendisiyle daha iyi sevgili, eş, dost falan olur o kişi. Aralarına girmemeli.
Bencil bir sevgilinin hayatımda işi yok. Hatta genel olarak bencil insanlara tahammülüm hiç yok.
Benim zaten bencil bir sevgilim var. tutuluyor belli yere kadar 2 yıl oldu, az kaldı ayrılcaz inşallah. yani kısaca olmaz kadınında erkeğinde bencili makbul değildir. Bir ilişkiye başlamaya değmezler.
Bencil insanlara katlanmak zor olur sanırım fazla tutamam
Hayır almam bencilse yol veririm uğraşılmaz öyleleriyle
Bencil insan dili bal olsa çekilmez..
Tutmam artık yeter😂
Benim sevgilim bencil değil
yani bencil de pek bişi olmazdı heralde tutardım
@lalapanda 😅😅 dalga geçme
@lalapanda evet 😅😅
insanı yorar o bende boğarım onu 😀
Bencik biriyle arkadaş bile olmam
Hayır tutmadım tutmayacağım da..
Asla tutmuyorum tutamam tutmam