Geri dönermi yoksa vazmı geçmeliyim?

Evet arkadaş bizim toplam 5ay birlikteligimiz oldu ve gerçekten güzel giden bı iliskiydi ama bu çocuk ilk ayriligimizda bana piskolojik problemlerim var diyip benden ayrıldı ve hani ozamanlar yeni birlikteydik sonra ben işte bunu heryerden engeledim bu böyle tüm arkadaşlarından felan yaziyo barışalım Felan bende bı şans daha verdim sonra işte her şey çok güzel ilerlerdik baya hiç bı sorunumuz yok bu çocuk bana soğuk yapmaya başladı bende yazdım istemiyomusun artık beni oda bana evet dedi ben yine acayip sinir oldum ve engele attım bundan sonra bu çocuktan hiç bı sekilde bu sefer bı adım gelmedi böylelikle 2 ay engelde kaldı ben en son çıkardım engelden aradım çünkü dayanamıyodum neden beni istemediğini bilmiyodum açtı konuştuk hani sorunlarım Felan var dedi sorna kapattı bende bunu snepten ekledim ve yazdim hani seni çok seviyorum unutamadım bı şans daha verelimmi diye bana dediki eyer bı şans verirsekte benim piskolojim iyi değil tekrar ayrıp kavga ederiz dedi bende tamam dediğin gibi olsun dedim ve hiç yazmadim hergun mutlu mutlu snep atiyorum başlarda bakiyodu şimdi bakmiyo bile acaba gerçekten artık beni sildimi tamamen

Geri dönermi yoksa vazmı geçmeliyim?