Geri dönmeli miyim?

Merhaba,
benim dostum denecek kadar yakın olduğum biri vardı lisede. 10. sınıfın 2. dönemi çocuğun bizim okula yeni gelmesiyle başlamıştı bu dostluğumuz. Kafamız birbiriyle baya tutması arkadaşlıktan öteye getirerek dost yapmıştı bizi.
11. sınıfa kadar bu dostluğumuz sürekli devam etti. Ancak 11'in 2. döneminde arkadaşım hocaların eğitim verme yeterliliğini beğenmediği için okulunu değiştireceğini söyledi. Bunda karalıydı.
Okulunu değiştirince, birbirimizi daha az görmeye, birbirimizle daha az iletişime geçmeye başladık. Bende artık zorlama bi arkadaşlık yaptığımızı düşünerek ve bundan hoşlanmadığım için tüm bağı kestim.
Açıkçası şu an sorsanız pişmanım. Geçen 2 senede buna benzer hiçbir dostluşum olmadı. Ve özlediğimi söyleyebilirim.
Sizce geri yazmalı mıyım?
Şunu da söyleyeyim, bağı koparttıktan 1 sene sonra bile bana okulundan başka tanıdıklarım aracılığıyla selam felan yolluyordu.
Yani yazsam belki tekrar beni kabul eder. Etmezse bile en azından teşekkür etmek istiyorum. Çünkü o dönemlerde aşırı asosyaldim ve şu an böyle değilsem o dostum sayesinde öyledir.
Sorumu cevaplarsanız sevinirim.
Geri dönmeli miyim?