Kendi halinde içine kapanık birinden hoşlanıyorum. İlk adımı ben atsam nasıl karşılar?

Merhaba,

Gercekten çok kararsız kaldığım bir haldeyim. İlk adımı daha önce atmadım ve atarsam da kötü karşılanmaktan korkuyorum. Benden bir yaş büyük olduğunu bildiğin bir çocuk var gittim spor salonunda. Her zaman, her gün aynı saatlerde spor yapıyoruz. Gerçekten çok yakışıklı ve düzgün birine benziyor. Tanışmak istiyorum. Fakat işin kötü yanı aynı yerde okumaktayiz. Arada yemekhanede karşılaştığımız oluyor. Üniversitede adım çıksın da istemiyorum… İçine kapandık biri olduğunu düşünüyorum çünkü hep kendi halinde takılıyor, yemeğini küçük gruplarla yiyor. Çok arkadaşı yok, sevgili de varmış gibi durmuyor. Instagramini almayı çok düşündüm. Fakat son zamanlarda dikkatimi çeken bir şey oldu, denk geliş mi bilmiyorum ama ben ne zaman onun olduğu odaya girsem bir iki dakika sonra oradan ayriliyor. Birkaç defa bana baktığını gördüm daha önce. Ben ona bakmıyorken de yansimasini görüyorum arada bir göz atıyor bana. Kendimi övmek gibi olmasın ama ortalamanın üzerinde bir güzelliği sahibim ve bana şu zamana açılan bir çok erkek çok zorlandı. Sizce ilk adımı ben atmalı mıyım? Tanisikligimiz yok ama ben onu aklımdan çıkaramıyorum.

Kendi halinde içine kapanık birinden hoşlanıyorum. İlk adımı ben atsam nasıl karşılar?