Evli falan değilim ama kardeşim en sonu ayrıldı çok çaba ve sabırda bir yere kadar dedi çocuk için dayandı Rabbim hakkında hayırlısını versin mantıklı olun inşallah düzelir dostum ne diyim ama haddim olmadan diyorum özür dilerim içki çözüm değil hasta yaparsın kendini evin dahada kavgalı ve bereketsiz olur sakin kal geçer her şey dua edelim 🤲😌
Evet haklısın ama konuyu bilmiyorum da birazz yargılar ve başa kakar gibi hissetti heralde maddiyat her şey bu zamanda huzursuzluk sanada günah tabi bak dışarda soğukta
Kıyamam olur olur düzelir ama onu ben kabul ettim deme kırılır o eksik yanı onun içten hadi hayırlı haberler inşallah uyu güzel sabah olsun bir an önce ☺😊🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ay ev huzursuzluğu zor bence dikkatli olun içip arabada bişey olmasın zaman kötü
zor ya oturuyom zaten yatacam kapi kitli
4 cocuk babasi adamim kolaymi allahtan revami
kimse onu cocuguyla kabul etmezken ben ettim
Evli falan değilim ama kardeşim en sonu ayrıldı çok çaba ve sabırda bir yere kadar dedi çocuk için dayandı Rabbim hakkında hayırlısını versin mantıklı olun inşallah düzelir dostum ne diyim ama haddim olmadan diyorum özür dilerim içki çözüm değil hasta yaparsın kendini evin dahada kavgalı ve bereketsiz olur sakin kal geçer her şey dua edelim 🤲😌
evet sağol edelim
Evet haklısın ama konuyu bilmiyorum da birazz yargılar ve başa kakar gibi hissetti heralde maddiyat her şey bu zamanda huzursuzluk sanada günah tabi bak dışarda soğukta
maddiyat degil ki sorun
Yok genel olarak diyorum
para bol sükür
hmm iste anlatsam burdan anlatamam bacim
sabah hastanedeyim akşam beyaz esya tamir ediyom kopek gibi calisiyom rahat yasasinlar diye zman ayirmamisim ona
Tipik sorun bu takılma hepimiz aynı düzelir inşallah
inşallah takiliyo adam sabah dis hekimi aksam beyaz esya ona zaman ayirmak icin uyumuyom ben nerdeyse maks 4 saat uyuyom hafta icleri
esim gunduz cocuklar gidince uyuyo ben calisiyom
Evet anlayış önemli haklısın kardeşim
evet ama onu cok seviyom herseyimi ona veririm istese uyumak istiyom simdi gozumun onune o geliyo allah var kitap var
Sakin ve ayrı kalın yeni güne inşallah musmutlu uyanın oda uyumaz üzülmüştür nerde napıyor diye arada olur böyle ya 😊☺
inşallah ya başka bi kadın ostemiyom o olsun cocukları ve cocuklarimiz olsun yeter
ev isi bile yapiyodum bulasik camasir yeri gelince regl olunca esim yemek
Kıyamam olur olur düzelir ama onu ben kabul ettim deme kırılır o eksik yanı onun içten hadi hayırlı haberler inşallah uyu güzel sabah olsun bir an önce ☺😊🤗
amin sagolasin da uyuyamamki ben neyse nasinizo agritmayim
basinizi
İçmeye devam yoldanda birini al arabaya arkada döşe
Evden kovulacak ne yapmış olabilirsin ki 😂😂
sorma ya
Ama sordum 🥹
valla bisey yapmadim ondan kovuldum
Yapmadığın bir şey önemliydi anlaşılan 😂
evet
Geçmiş olsun abi ne diyim 😂
sağol bacım
Niye tartıştınız ki o kadar