Gizli Üye(25-29)1 yılTC erkeklerinin cogu icin caba sarfetmeye degmez. Cunku caba gosterdigini gordukleri anda tembellesiyorlar. Tabiki sevgi gosterebilirsin, hoş davranabilirsin, ama onu elde etme cabasi ya da elde tutma cabasi gostermemelisin. Senin ona sahip olmak istemen bunlarda ego olusturuyor ve geri cekiliyorlar. Cunku cogu olgunlasmamis, hala ergen kafasinda ve narsisistik ozellikleri cok fazla. Kizlar icin burada "denedim boş teneke cikti" diyen erkek var cevaplarda. Afedersinde ne olursa olsun birine kiz olsun erkek olsun "boş teneke" demek ne curet? Begenmiyorsan ayril, kotu birisi olabilir ama kizlara karsi saygilari sifir yani. Cogu bizi obje olarak goruyor ihtiyaclarini karsilayan bi nesne gibi. Ise yaramayinca birakip atsin ya da kucumsemeye baslayip ugrassin bizimle. Yok oyle sey, bence biz bu toplumda kiz/kadin olarak artik kendimize deger vermeye baslamali ve birbirimize destek olmaliyiz, cunku erkekler haddini asmislar artik. Surekli mesela beni baska kizlarla kiyaslayani tut, kesinlikle baska kadinlara baktigindan tut, baska kadinlarla gorusup seceneklerini olasilikla acik tutandan tut... bu adil mi? Birisini begenirsin onunla surdurursun. Sonucta insanlar hep ayni, hepimiz ayni isteklerimiz var sevgi saygi istiyoruz. Elindekini sulayip yeserteceklrrine en ufak seyde yenisini bulmaya calisiyorlar. Supermarkette yasamiyoruz.
Birazda modernlesmedrn ve teknoloji sosyal medyadan oldu butun bunlar. Insanlar birbirlerini tek ve ozel gormuyorlar, sanki supermarkette gibi urun gibiyiz, calismiyorsa hemen at yenisini bul. Eskiden insanlar birbirlerini eşsiz olarak goruyordu. Bu yuzden herkes artik mutsuz. Bunu anlayip degistiren kazanir, boyle sevgi olmaz. Kimse mutlu olamaz boylr bir dunyada. Insanlar secilip sevilip bozulup sonra atilamaz. Biz urün ya da çöp degiliz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBir ilişkide tek taraflı çaba sürdürülebilir değildir. Eğer bir kadın tüm yükü sırtlanıp ilişkiyi ayakta tutmaya çalışıyorsa, bu durum zamanla yıpratıcı hale gelir. İlişki, iki kişinin de birbirine katkı sağlaması, destek olması ve sorumlulukları paylaşmasıyla sağlıklı şekilde devam eder. Tek taraf sürekli çabaladığında, yorgunluk ve tatminsizlik baş gösterir, bu da ilişkinin bitmesine ya da bağların zayıflamasına neden olur. Uzun vadede sağlıklı bir ilişkinin temelinde, karşılıklı emek ve uyum yatar.
14 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle. Dediklerinizin her bir cümlesi çok doğru aynısını yaşıyorum şu an yorgunluk ve tatminsizlik. Zayıflayan bir bağ
- 1 yıl
O zaman yapılacak belli. Kendin için vazgeçmelisin.
Soran1 yılÇok haklısın. Ama işte kendimi iyi tanıyorum. Ben bitti dediğim de bende onun geri dönüşü olmuyor o ne yaparsa yapsın ne kadar çabalasa da dönmem. Ama içimde daha bitmedi o yüzden kendini affettirecek konumda bende içim de bir şeyler tam bitmeden sonuna kadar birine kadar çabalıyorum sadece. Ama her geçen gün azalıyor ona olan bağım
- 1 yıl
Seni bu duruma düşürüyorsa zaten ne yaparsa yapsın dönme
Asla yürümez ve sonunda inan bana seni suçlu çıkartacak. Yolunu ayır, cinsiyet fark etmeksizin seven, isteyen ve kaybetmekten korkan çabalar. Demek ki gözden çıkartmış, başka biri olduğu için olabilir, sıkıldığı için olabilir, bağlanma tipi kaçıngan bağlanma tipidir ondan yapmıştır fark etmez. Yol ver gitsin. Olaylı da ayrılma, sonra engelle her yerden vazgeçilmez olmadığını da öğrenir.
01 Yorumla
Soran1 yılBu durumun arifesindeyim sanırım ama engellesemde aynı ortamdayız
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBir yere kadar sonra kadın bırakır erkek bunu fark eder birazda o çabalar sonra tamamen ipler kopar
115 Yorumla
Soran1 yılErkek çabalayınca mı
- 1 yıl
Hayır misal kadın çok çabalıyor ve kadında ipler kopuyor bırakıyor sonra erkek bunu görüp cabalamaya çalışıyor ama iş işten çoktan geçmiş oluyor ve bir daha eskisi gibi olamıyorsunuz. Evliliklerde de normal ilişkilerde de bu şekilde olur.
Soran1 yılYani erkek aslında kadın bitirdikten sonra mı çabalamaya başlar aslında onun varlığını bilip cepte gördüğü için mi ilişkini içerisinde değerini göstermez?
- 1 yıl
Bence öyle
Soran1 yılPeki bunu sağlamak onun çaba göstermesi için ne yapmak gerekir?
- 1 yıl
Terk etmen gerekiyor
Soran1 yılSevsem bile mi
- 1 yıl
şu an cekecegin acı ilerde cekecegin açıdan daha iyidir
- 1 yıl
Birşeyler senin zorunla olacaksa bu sana ilerde zarar vermekten ileriye gitmez
Soran1 yılÇok haklısın. Ama işte kendimi iyi tanıyorum. Ben bitti dediğim de bende onun geri dönüşü olmuyor o ne yaparsa yapsın ne kadar çabalasa da dönmem. Ama içimde daha bitmedi o yüzden kendini affettirecek konumda bende içim de bir şeyler tam bitmeden sonuna kadar birine kadar çabalıyorum sadece. Ama her geçen gün azalıyor ona olan bağım
- 1 yıl
Yani ne yazık ki öyle olacak günden güne içinde bitecek her şey zaten
Soran1 yılAynen öyle teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
Eig için teşekkür ederim
Soran1 yıl🩷🤍
Yapay Zeka Cevapladı
Eğer bir ilişkide sadece kadının çabaladığı ve erkeğin hiç çaba göstermediği bir durum varsa, bu ilişki biraz dengesiz gibi görünüyor demektir 🤔. İlişkilerde denge ve karşılıklılık çok önemli. İki taraf da birbirine değer verip çabalamadığında, bu durum zamanla birikim yapabilir ve kişinin kendini değersiz hissetmesine neden olabilir.
Kendini sürekli veren taraf olmak yorucu ve yıpratıcı olabilir. Bu yüzden, "Ben neden sürekli çabalayan tarafım?" diye kendine sormak önemli. Karşılıklı anlama ve birlikte çözüm bulma çabalarına yönelik açık bir iletişimi iki tarafın da sağlaması, ilişkiyi daha dengeli ve tatmin edici bir hale getirebilir 💖. Sence de öyle değil mi? İlişkilerde bu dengeyi bulmak kolay mı, zor mu sence? 😊24 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılErkek sevmedikçe çabalamadıkça kadının sevgisi hiçbir anlam ifade etmiyor ilişkiyi yürüten başlatan ileriye taşıyan ilişki için yapılabilecek her şeyi erkekler yapabilir sadece kadınların bir şeyler yapması asla hiçbir ilişki için yeterli değil
72 Yorumla
Soran1 yılBen bırakınca da o çaba gösterirdi. Ama şimdi bakıyorum da sanki bıraksam pek de çaba göstermez gibi biz ara verdik 6 hafta 5 gündür yeniden devam ediyoruz. Hiç öncesi gibi değil. Yani böyle sert cümleleri var. Bilmiyorum ben bunu mu sevdim diye sorguladım dün gece bir anda bir soğukluk geldi
- 1 yıl
😂😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tek taraflı çabanın olduğu hiçbir ilişki yürümez.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Tek taraflı çaba hiç bir ilişkiyi ayakta tutmaz. Bür ilişki çift taraflı çabayla yürür.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Yürümez gayret olmalı. Boşa kürek çekmenin anlamı olmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır yürümez tabi ki de.. erkek çabalamıyorsa kadın yorulur ve bir süre sonra da ilişki biter mutlaka. ve üzülen taraf kadın olur.
10 Yorumla
1 yılYürür. Erkekler kendileri için çabalanılmasından hoşlanır. Eğer erkeğim çabaladığı ilişkiler yürüseydi boşanma oranları bu kadar yüksek olmazdı. Eril ve dişil enerji kavramları bilimsel olarak yalandır! Bilim eril ve dişil enerji yalanlarını ciddiye AL-MAZ! Bu yüzden kadın gibi kadınlar için “dişil enerjisi düşük” diyemezsiniz.
19 Yorumla
Soran1 yılEşit olsa daha rahat olmaz mı
- 1 yıl
Daha rahat olur tabii ama ben açıklamayı okumadım. Sadece erkeğin çabalamasını değil kadının da erkek için çabalamasını savunuyorum. Yani 2 tarafta çabalamalı. Soru başlığından sadece erkek çabalamalı diye anladım o yüzden böyle dedim
Soran1 yılYok önemli değil. Tabi düşüncelerinizi bakış açınızı istediğiniz şekilde ifade edebilirsiniz. Teşekkür ederim ben yorumunuz için. Yani benim soruyu sorma amacım benim ilişkim de erkek arkadaşım başlarda çok çabaladı, ilgilendi yani ilişkinin güzel bir dinamiği vardı. Ancak artık durumumuza baktığımda hiç çabalamıyor yani ilgisi yok denecek kadar az, buluşmak için birlikte vakit geçirmek için zaman ayırmaz zaman oluştururdu artık sürekli meşgul olduğunu müsait olamadığı söylüyor. Ayrılmak mı istiyor diyorum onuda istemiyor ben kendimi geri çekip bitirme aşamasına geldiğim de kendi içimde bunu anladığında üstüme düşüyor ama bu gelgitler de beni yoruyor. Onu seviyorum bir şeyleri bitirirsem geri dönüşü olmaz artık kendimi biliyorum o yüzden çok çabalıyorum sonuna kadar. Yani aman kavga etmeliyim tartışmayalım diye ne derse ona göre hareket ediyorum, anlayış gösteriyorum orta da hiçbir şey yokken bir müddet kendime vakit ayırmak istiyorum dedi. Ara verdik neredeyse 7 hafta daha geçtiğimiz perşembeden beri konuşuyoruz eskiden konuşmaların da bir sertlik keskinlik yoktu şimdi sert ve keskin konuşuyor yani benim istediğim olacak modunda benim ne istedigimi önemsemiyor. Bende benim çabamla bir yere gidebilir mi bu durum acaba bir çok kişinin başına mı böyle bir durum gelebiliyor diye fikirleri merak ettim.
- 1 yıl
Narsisist olabilecegi olasiligini hic dusundunmu?
Soran1 yılSon günlerde hep düşünüyorum
- 1 yıl
Rica ederim ne demek. Bence erkek arkadaşınız ilişkinizden sıkılmış olabilir bu yüzden bir şey yapası gelmiyor olabilir. Tek taraflı olan her şey çok zor… Sizi üzmek istemem ama bence sevdiğiniz kadar sevilmiyorsunuz. Önünde sonunda ayrılacağınızı düşünüyorum. Çünkü sadece tek tarafın çabaladığı bir birliktelik yürümüyor, çabalayan taraf yorulup bırakıyor. Sadece kadının veya sadece erkeğin çabalamasıyla asla olmaz ve olmuyor da zaten. Meselâ annem hep yapıcı olmaya çalıştı babama karşı ama babam yıkıcı olduğundan dolayı annem ilişkilerini tamir edemedi. Babama benzettim sevgilinizi biraz. Sert erkekle emin olun ömür geçmez. Böyle birisi için üzülmeye ne gerek var? Bence en iyisi bu ilişkiyi noktalayıp yolunuza bakmak. Sizin çabanızla hiçbir yere gitmez! Tek taraflı çabayla hiçbir şeyin olduğunu görmedim ben. Sizden ayrı kalıp kendine vakit ayırmak istemeye hakkı yok çünkü o yalnız bir erkek değil, bir hayat ortağı var. Aynı hayatı paylaşıyorsunuz bu yüzden ayrı baş çekemez.
Soran1 yılHaklısınız. O böyle değildi son zamanlarda böyle sert oldu yani sert oldu derken hakaret etmiyor tabii yapmaz onu ancak soğuk sert cevap veriyor yazan da kendisi yani bitirmek de istemiyor ben tamam artık istemiyorum diyorum. Bu seferde toparlamaya çalışıyor. Ama içimde ki sevgi yakınlık çok azaldı ya
- 1 yıl
Bu ilişki devam ettiği müddetçe mutsuz olacaksınız bu yüzden bitirmelisiniz bence.
Soran1 yılÇabalıyorum bitirmeye de tutunmaya da
Bana göre, bir ilişkide sadece kadının çabalaması uzun vadede sağlıklı olmaz. İki taraf da eşit şekilde emek vermeli ki, denge ve karşılıklı saygı korunsun. Kadın tek başına ilişkinin yükünü taşırsa, bir süre sonra tükenir ve ilişki dengesini kaybeder. Sonuçta bir tarafın sürekli vermesi, diğer tarafınsa geri çekilmesi ilişkiyi yıpratır.
12 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısınız
- 1 yıl
🙂🙂
1 yılYürümez kesinlikle. Tek taraflı yorar insanı. Çift yönlü olması gerek.
112 Yorumla
Soran1 yılÇok yoruyor gerçekten
- 1 yıl
Öyle ve gelip gidiyorsa sürekli o kişi daha da yorar.
Soran1 yılSorma valla gitmesi de gelip var olmasına yıpratıp yoruyor
- 1 yıl
Aman en iyisi engellemek. Gözünden kaldırmak. Yoksa gelir gider daha. Dengenle oynar.
Soran1 yılDengem aşırı bozuldu yaa benliğimi kaybettim görsen bir tanısan böyle asla böyle bir adam değil dedirtir
- 1 yıl
Kesin kibar, güzel konuşuyor ondan etkileniyorsun. Anlıyorum seni ben.
Soran1 yılEvet aynen öyle konuşuyor hakaret etmiyor ama sınırlı konuşuyor yani mesela sürekli "müsait değilim" diyor bende bir kere "anlıyorum hep meşgul oluyorsun ama müsait olunca sen yazsan?" Dedim oda bana "vaktim olmuyor. Bazen müsait olmakla hiç müsait olmamak farklı şeyler bunu sonra konuşuruz hiç müsait değilim" deyip kapatmıştı sonrada konuşmadı yani bunun gibi keskin sert konuşuyor yüz yüzeyken daha kibar sakin böyle kelimeler kullanmıyor ama mesajda ayarı kaçırıyor
Soran1 yılKi bu daha hafifi yani aslında daha keskin konuştuğu da oluyor bazı konularda
- 1 yıl
Bence hiç vakit kaybetme. Güya alfa erkek olmaya çalışıyor. Sen ondan uzaklaşıncada kene gibi yapışacak. Toksik çünkü. Engellemek daha iyi.
Soran1 yılAa bak kene gibi yapışacaksa ben hemen uzaklaşırım onun o hallerini görmek istiyorum çünkü afedersin ama köpek gibi koşsun da istediğini alamasın istiyorum pişman olsun göreyim bende istiyorum o kadar nefret ettim yani
- 1 yıl
Uzak durunca yapışır. Toksik karakter belliki.
Soran1 yılEvet öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılYürümez şöyle düşünelim hep kadın yazıyor adam yazmıyor bile. Hep kadın üzerine titriyor adam titremiyor. Bir zaman sonra kadın yorulur yani nereye kadar gidecek bu döngü diye sorar kendine.. Ve bitirmeyi uygun görür kendine haksızlık ettiğini anlar çünkü.
36 Yorumla
Soran1 yılNe güzel dedin. Aynı durumdayım dün bende bunu sorguladım
- 1 yıl
Bu sebeple kendi değerinizi de bilin derim 🌺
Soran1 yılTeşekkür ederim🩷
- 1 yıl
Lafı olmaz. İnşallah çok mutlu olursunuz 🙏
Soran1 yılİnşallah :)
1 yılKısacası bu ilişki onun için hobi haline gelir ve üzerine düşeni yapmıyorsa ona odun demek isterdim. Elbette yürümez böyle soru mu olur?
31 Yorumla
Soran1 yılBir erkek istese hee şeyi yapar demi. Yani kızın hadi buluşalım deyip durmasına sürekli onun konuşmasına gerek yok demi bunları istese bir erkek de yapar. Yönetilmeye ihtiyacı yoktur bence sonuçta başlarda çok da güzel yapıyorlar
1 yılHayır, yürümez. İlişki emek ister. Tek taraf veriyorsa karşı taraf ne diye var? Karşıma taş alırım onunla da ilişki yaşarım.
21 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru
Sence yürürmü tek taraflı çaba olmaz oluyorsa adı aşk degildir ancak enayiklitir bana göre
311 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın. Yüzü düşse içimin gittiği adamın dün akşam Allah uzun ömür versin dedim ve canının yakmak istedim ben de biliyorum kötülük yapmasını ama yapmıyorum yapamıyorum.
Soran1 yılBende öyle yaptım. Gece konuşma sözü vardı. Yazmadı bende yazmadım sabahta aklımdan yazma artık senden nefret ediyorum canını yakmak istiyorum ama ben sen değilim dedim. Sonra naber mesajı cevap verdim bu seferde kısa kısa şeyler yazdı konuşmak istemiyorsun sanırım dedim ben oda bana şu an değil ya işimlerim var yazmış bende Peki dedim. Yani hem kendi yazıyor hem böyle yapıyor ya
Soran1 yılAynen öyle
- 1 yıl
Bak güzelim bak canımın içi kimse vaz geçilmez değildir herkes herkessiz yaşar ama sen dünyada tek oymuş gibi hissettirşrsen ilk harcanan sen olursun yarın gşder birini bulur sana ilk sözü ben zaten hiç sevmedimki arama bunaltıyorsun beni olur sence bunu hak ediyormusun tabiki hayır sen kendini önemse sen önce kendini sev sonra seni seven birini bulursun ama burada şak yok yalnız kalmamak için arada sırada ugrayan biri var ve sana yaptığınn emin ol farkında bundan da zevk alıyor ego tatmini yani çek restini sen kimsin de salın etrafta şöyle güçlü bi kadın gibi bak bakalım kim çabalıyo otur seyret ozaman ulaşılmaz anladınmı beni
Soran1 yılEvet bende öyle yapmak istiyorum. Bir anda soğudum içimde aslında bir anda da olmadı birikti. Biz zaten 7 hafta ata verdik perşembe gününden beri konuşuyoruz tekrar başladığımızdan beri sert konuşuyor böyle değildi
Soran1 yılBende onu diyorum kendime ilk zamanlar zaman ayırmaz zaman yaratırdı yani isterse yapar yönlendirmeye ısrar etmeme gerek yok sonuçta ama ben kendimi geri çekince de üstüne diyorum hem varlığı hem yokluğu canımı yakıyor
Soran1 yılHaftalarca yokluğunda zorlandım ama perşembe gününden beri konuşuyoruz ve ben birike birike dün akşam tamamen soğudum ama içimde ki aşk nefrete döndü birden böyle yani şimdi peşimde köpek olsa içimin yangını anca öyle soğur yani görmek istiyorum yaa
Gizli Üye(25-29)1 yılYa şu dişil/ eril dengesiyle ilgili çok değil 2 video izleseniz youtube uzman kaynıyor. Kadının asla koşmaması ve maalesef ilişkiyi erkeğin kurduğunu, sürdürdüğünü öğrenirdiniz ve şu karın ağrılarınız son bulurdu.
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGüncellemeye istinaden. Gereken cevabı verdim bak hala soruyorsun. Erkek alışmamış iyi muameleye. Anladın? Youtubedan uzman izleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Soran1 yılTeşekkür ederimmm. Yok yani zaten bitti 2 hafta önce bitirdik. Ama bir insan neden böyle yapar anlamaya çalışıyorum. Videolar da farklı farklı öneriler var farklı farklı nedenler var yani kafam çok karıştı
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılTek taraflı olmaz bu işler. Sürekli senin enerjin gider.
12 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle oldu. Bütün enerjim düştü sahte mutluluk seçiyorum etrafa onunla tanıştığımda ki halimle şimdi ki halim arasında giren bir fark görmezsin ama ben de çok fark var
- 1 yıl
Benimde başima geldi ve kız bildiğin boş teneke çıktı. Sen gözünde büyütüyorsun.
Taşıma suyuyla değirmen dönmez demis atalarimiz
117 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
Soran1 yılAma ben kötü bir şey de yapmıyorum ki hep alttan alıp hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum arada sitem ediyorum onda toparlamak hafif gönlümü almak istiyordu önceden şimdi daha fazla ilgisiz umursamaz biri oldu kendi istediği neyse ona göre uyum sağlamamı istiyor. Bir insan neden verilen değeri hiç eder
Soran1 yılAnlayışlı olmam onu anlaya çalışmam kibar ve nazik davranmam neden onu daha da soğutuyor benden
Soran1 yılAma o beni bu huyumla tanıdı şimdi yapsam zaten değersizleştirdi beni silmek de pek de zorlanmaz bence
Soran1 yılEvet olduk. Ama nasıl ilişkinin eski dinamiği kazanırım geri
Soran1 yılYaa bu gerçek mi ondan mı böyle olduk biz. Ama cinselliği kesersem
Soran1 yılZaten aylardır gercekte buluşup yapmıyoruz sanalda yapıyorduk 7 hafta ara verdik perşembe günü tekrar başladık ondan öncede hep meşgulüm dediği için aylarca olmadı yani zaten toplam da da 56 kere olmuştur gercekte şimdi benden fotoğraf istiyor ama atmiyorum ondan daha ilgili yazıp duruyor sürekli yani
Soran1 yılBende istediğini vermezsem çok cabalamasi gerekirse
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek veya kadın farketmez tek taraflı çaba ile giden ilişki bir yerde tıkanır ve bitmeye mahkumdur. Devam ederken de zaten bir sürü sorunla devam eder. Yani tek taraflı ise çok bişey beklememek lazım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılİki taraf da çaba göstermeli. Tabi olmazı oldurmaya çalışmaktan bahsetmiyorum, gerekince küçük tavizler vermek ve anlayışlı olmaktan bahsediyorum.
10 Yorumla Hayır. Her iki çiftinde birbirini kaybetmekten korkması gerekiyor. Çift taraflı çaba olmadığı zaman, yalpalayan bir araca benzer, eninde sonunda ya yol bitmeden durur ya toslar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
1 yılErkek kadın fark etmez, bir tarafın çabalamadığı, emek vermediği, özen göstermediği bir yerde, hiçbir ilişki yürümez.
10 Yorumla
1 yılTek taraflı çabalamakla olacak iş değil bence sağlıklı bir ilişki için karşılıklı çabalamanın gerektiğini düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılTek taraflı hiçbir ilişki yürümez yürüdüğünü iddia eden yanılır yazık etme kendine karşılığı yoksa ilişkinin Kapat kapıyı yoluna Bak hatun
10 YorumlaAsla, o ilişki bitmiştir ha ama çabalamaktan kasıt yedi yirmidört mesaj atsın kalp emoji atsınsa o ayrı mesele herkes civiklaşmak zorunda değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılHiç bir şey tek taraflı devam etmez.
Bunu sadece kadın veya sadece erkek için düşünmeyiniz.
Platonik kalmaktan zevk almıyorsanız.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılasla yurumez. erkek bi iliskinin diregi gercekten de, sallaniyorsa kadin da tutamaz
20 Yorumla
1 yılErkeğin çabaladığı ilişki mezara kadar gider derler. Çabalamadığına göre...
20 Yorumla
1 yılTek taraflı hiçbir şey yürümez. İster erkek çabalasın ister kadın
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. erkeği kadını yok tek taraflı hiçbir şey yürümez ne iş ne aşk
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok güzel olur keşke hep kadınlar çabalasa daglsri falan delseler
10 Yorumla
1 yılHer ikiside çabalaması lazım bir ilişki tek taraf ile yürümez erkek kadın fark etmez bile
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz her iki taraf da birbiri için çabalamalı...
10 Yorumla
1 yılTek taraflı bir ilişki sağlıklı değildir ve yürümez
10 YorumlaKadının çabalamayıp erkeğin çabaladığı ilişki yürür mü?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılTek twraflı çabalayan kendini yıpratır o yüzden çaba olmayan bir yer de durmam net
10 Yorumla
1 yılTek taraflı çaba gösterilen ilişki yorulur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yürür. Kadında her zaman arzu kalır. Erkekte umursmıyor zaten. Gül gibi geçinir giderler
10 Yorumlaİki taraf da fedakarlık yapması gerekiyor bence öbür türlüsü iş ilerledikçe ücretsiz köleliğe benzer
10 YorumlaYürümez iki tarafta çabalamadığı sürece hiç bir ilişki yürümez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Tek taraflı işler hep zordur ama çok ezilirsin konuşulmalı çeki düzen vereceksin olmadı bırak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Çabalamayan taraf hangisi olursa olsun o iş yürümez
10 YorumlaTek tarafın çabaladığı ilişki yürümez yavrum
10 YorumlaKadın bir noktaya kadar gider o zamana kadar devam eder ama sevgi saygı sadakat yoktur muhtemelen ki kadın sevgisiz ilgisiz kalınca bitkisel tedavi yöntemleri arar ve onu bırakır..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılErkeğin cabalamadigi hiç bir ilişki yürümüyor yürüseydi benim evliliğim yürürdü zaten tek kanatlı kuş bile ucmuyor iki kanat çırpmasi gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBütün kadınlar badboylar için kendini paralar ama iyi adamlar için kılını bile kıpırdatmazlar. Mevzu bundan ibarettir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet ben çok çaba gösterdim ama bir yerden sonra tek taraflı sevgi, anlayış, güven tek taraflı olmuyor.
10 Yorumla
1 yılçok yıpranırsın bir süre sonra kendi benliğini kaybedersin
12 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel tespit ettiniz. Çoktan kaybettim. Yani son günlerde kendimi sorguluyorum
- 1 yıl
Aynısını yaşadım anlıyorum seni
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılYürümezz. sen tek ayağınla pedala basarak rahat bisiklet sürebilir misin?
11 Yorumla
Soran1 yılAnladım😔
Gizli Üye(25-29)1 yılNe yazık ki erkeğin çabalamadığı hiç bir şey yürümez
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yürümez. Kadın ilgi, sevgi, mutlu olmak ister. Bunların da olması için çaba gerekiyor.
010 Yorumla- 1 yıl
Erkek istemez yani 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Genel anlamda söylemişsiniz bu kız için değil o yüzden dedim.
- 1 yıl
Soru başlığından kendi üzerinden sormamış ve siz de genel olarak cevaplamışsınız, kendi üzerinden değil. Hem özel, hem genel değil sadece genel söylemiş olmuşsunuz o yüzden ben “erkek istemez yani” dedim. Çünkü yorumunuz genel olduğu için öyle anlaşılıyor.
Soran1 yılİkinize de Teşekkür ederim. Ben bunu hem kendim aynı durumda olduğum için hem de genelde de mi böyle oluyor, neler yapılıyor, neden oluyor diye anlamak istedim. Hem özel hem genel sordum😊
- 1 yıl
Benim amacım haklı çıkmak değil, erkeklerin de ilgiden hoşlandığını belirtmek. Haklı çıkmak için ne yazdığınızı çarpıtıyorsunuz.
Soran1 yılArkadaşlar sorun yok soru olduğu şekilde yani bir ilişki de sadece kadının çabalamasıyla erkek çabalamazken bu ilişki yürür mü onu merak ediyorum ben bu durumdayım da erkek arkadaşım artık hiç çabalamıyor sadece ben çabalıyorum ondan bu durumu hem özel hem genel sordum. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bakış açılarınız bana katkı sağlıyor 🤍
Gizli Üye(25-29)1 yılYürümüyor kesinlikle ben çok çırpınmıştım bitmemesi için kendimi tanıyamacak hale gelmiştim bir zaman sonra kendimden nefret edecek duruma gelince ben terkettim hemen ardından başka kızla oldu o çabalarım iyi niyetim sevgim bir hiçmiş gözünde o yüzden erkek aklında ne varsa onu yapacaktır yapmadan da akıllanmıyorlar
012 Yorumla
Soran1 yılAynı durumdayım farkı ben onu hala terk edemiyorum
Cevap sahibi1 yılO zaman sana vereceğim tek tavsiye şu olur sen ne kadar çırpınırsan gözünde o kadar değersizleşiyorsun bak bazı insanlar fazla sevgiyi kaldıramazlar çünkü kendilerini bile sevemezken senin ona verdiğin o sevgi onların ancak egosunu tatmin eder vay be neymişim ben böyle kız ne yaparsam yapayım vazgeçemiyor bu kız cepte buna köpek gibi davransam bile iki pişman oldum der yine ağıma düşürürüm der ve gram sana değer vermez çünkü nasıl olsa sen artık ceptesindir erkekler peşinden koştuğu kızları ve ona kaybetme korkusu yaşatan kızları kendi içlerinde değerli bulurlar o yüzden uzaklaş bitir
Soran1 yılAynen öyle bana öyle davrandı hep egosunu benimle tatmin edip yükseltti benden aldığı tatmini kimseden almadı bu zamana kadar
Cevap sahibi1 yılAlamayınca da geri döndü bak eğer geri dönerse cevap verme mesajlarına bırak gitsin seni menfaatsiz seven insanları hakediyorsun
Soran1 yılAma o böyle biri değildi ya
Cevap sahibi1 yılSana ilgisi bittiği için gerçek kişiliğine döndü aslında o böyleydi sadece seni başlarda sevdiği için bunu sana göstermedi
Soran1 yılO benim ilkim ondan başkasını düşünemiyorum ondan önce de kimseyi kabul etmedim. Asla yapmam dediğim bir şeyi yaptım ben onunla kendi isteğimle onu çok sevdiğim için
Cevap sahibi1 yılO benim ilkim laflarına sığınıp kendi içinizde ona mecbur hissetmeyin herkesin ilk sevgilisi oluyor ve bir şeyler yaşıyorlar insanlar evlenip boşanıyorlar sen hiç duydun mu boşanan kadının "o benim ilkim" dediğini bazen yollar ayrılabilir bu çok doğal bir şey bir insan sana değer vermiyorsa seni eskisi gibi sevmiyorsa duygular bitmisse kabullenip yoluna bakmalısın zaten ders alman için bitiyor ilişki bazı şeyleri elde edemezsin arkana yaslan Allah'a tevekkül et o en güzel sonuca zaten ulaştıracak seni bırak koşma peşinden çırpınma
Soran1 yılYok bitirdim içimde ki aşk birikti nefrete dönüştü ya Allah bildiği gibi yapsın
Cevap sahibi1 yılZamanla nefret te bitecek 🙏🏻 umarım atlatabilirsiniz bu süreci
Soran1 yılÇok çok teşekkür ederim 🤍🙏🏻
Cevap sahibi1 yılRica ederim ✨🌷
Gizli Üye(36-45)1 yılKadın erkek farketmez bir taraf çaba gostermezse o ilişki bir yerde tıkanır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlişki emek ister ilişki bu iki kişilik karşılıklı fedakârlık gerekir
10 Yorumla
1 yılAsla yürümez. Asla diyorum çünkü cidden yürümez. Kız kendi kendine kafayı yer adamın umurunda olmaz kız soğur sonra. İki kişinin de cabası lazım ama maalesef benim edkek arkadasim 4 gündür bana yazmadı yani ben şu an bu dueumu yaşıyorum. d
02 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle çok haklısın bizde neredeyse 7 haftadan sonra daha perşembe günü konuşmaya başladık
Soran1 yılSaçma sapan davranıyor
Erkeğin çabaladığı, kadının esra erol izlediği evlilikler sürüyo 🤷🏻♂️
01 Yorumla
1 yılTek taraflı çabadan oluşan ilişkiden olsa olsa ancak ziyan olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBir taraftan çaba görmüyosa o ilişki hiç bişey olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok güzel yürür
13 Yorumla
Soran1 yılNasıl
- 1 yıl
Zamanında peşimden koşan kız çok oldu. Beğenmedim, içime sinmedi vs durumlar oldu. Keşke evlenseydim biriyle.
Soran1 yılAh işte keşkelerr
Biliyo musun aynıydık fakat ben vazgeçtim ondan sende yap zor olucak evet ama senin için en iyisi bu olucak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılIstesekte istemesekte yuruyor
16 Yorumla
Soran1 yılAyy hemde nasıl sorma ben dün öyle bir soğudum ki istekten yoruldum artık hadi görüşelim demekten ekti beni yine
- 1 yıl
Karşılikli uyum ve istek olmali
Soran1 yılSözde istek var ama mücadele yok
- 1 yıl
Istek olanda mucadelede olur yaaa
Soran1 yılDemi seven erkeğin bahanesi sebepleri olur mu
- 1 yıl
Olmmmaaaz
1 yılYürümüyor maalesef. Kendimden biliyorum. İlişkiyi ileriye taşıyan erkek oluyor.
20 YorumlaUzun sürmez. Kadın işkence üstüne işkence çeker. Kadın zamanını boşa harcar.
20 Yorumla- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat