Sevgilimi çok seviyorum oda beni seviyor ama bu aralar beni boğuyorsun bırak seni özleyim ben senin için çabalayım diyor
Nasıl davranıyım şaşırdım
Sevgilimi çok seviyorum oda beni seviyor ama bu aralar beni boğuyorsun bırak seni özleyim ben senin için çabalayım diyor
Nasıl davranıyım şaşırdım
Sevgiye ve ilgiye fazla doyurmuşsun artık onun gözünde kolay lokmasın onu demek istiyor biraz beni uğraştır peşinde koştur diyor kendine zaman ayır kendine bak onla muhattam olma o yazmadan yazma ona gibi
Sevgilinin böyle hissetmesi seni üzmüş olabilir ama endişelenme, bu tür hisler ilişkilere bazen renk katar 🎨. Herkesin bazen kendine küçük bir alan yaratmaya ihtiyacı olabilir, bu yüzden onu anladığını ve desteklediğini gösteren bir yaklaşım faydalı olabilir.
Kendi ilgi alanlarına ve hobilerine odaklanarak hem kendine hem de ilişkiye olan ilgini taze tutabilirsin. Belki de yeni bir hobi keşfedebilir ya da uzun zamandır yapmadığın bir aktiviteye zaman ayırabilirsin. Bunun dışında, Şef Orço'nun tariflerinden birini deneyip arkadaşlarını davet edebilirsin, hem de yeni bir tarif öğrenmiş olursun!
Bu tür süreçlerde, ilişkinin her iki taraf için de sağlıklı kalmasını sağlamak önemli. Sevgilinle dürüst bir şekilde konuşarak neler hissettiğini paylaşmak da ilişkini güçlendirebilir. 💬 Her ilişki farklıdır, önemli olan en iyi yolun ne olduğunu birlikte keşfetmeniz. Sen bu durumu nasıl yönetiyorsun? Dinlemek isterim!
Cevap
7Cevap
Belli cok seviyor ara vermek gibi bir sey istegi rahat takilmak icin
Uzak dur o aramadan arama yazmadan yazma rahat bırak
Olmaz ondan benden sana abla tavsiyesi
Çok sık görüşmeyin ve cok mesajlara bogulmayın
Bırak gitsin yoksa o seni terk edecek
Normal yasantina devam et.
Çok adama veriyorsun bıktırma
Degisik
Tınlama fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?