Esimi kiskaniyorum ama kisitlamak istemiyorum artik
Tatile gidecez acik ve cesur giyinmesi icin nasil ikna ede bilirim cok acik giyinemem ayip diyo ben tatilde bikere olsun cok acik olmasini istiyorum
Neler yapmam nasil davranmam lazim
Esimi kiskaniyorum ama kisitlamak istemiyorum artik
Tatile gidecez acik ve cesur giyinmesi icin nasil ikna ede bilirim cok acik giyinemem ayip diyo ben tatilde bikere olsun cok acik olmasini istiyorum
Neler yapmam nasil davranmam lazim
Kendine öyle bir dert açıyorsun ki farkında değilsin.. Ama yinede fikir vereyim.. Gittiğiniz yede onu tanıyan kimsenin olmadığını bu yüzden güzel bir değişiklik olacağınıı söyleyin.. Dene istemezsen orada yine dilediğini yaparsın gibi telkin et.. Ama hala istemiyorsa istemediği birşeyi ona yaptırıp sen mutlu olurken onu mutsuz etmen zaten doğru değil.. bırak öyle kalsın.. Ama eğer bunu dener zevk alırsa bu tarzından ellerini başının arasına alıp şimdiden ağlamaya başlayabilirsin... Çünkü artık geri dönüşün yok :)))
Tabiki gidecemiz yerde tanidik olmidak
Hic bisey olmaz
Öncelikle, bu kadar kıskançlık evliliğin için sağlıklı olmaz dostum. Umarım güven konusu üzerine daha çok çalışırsın. Eşinin rahat olması önemli. Onunla açıkça konuşarak, kendini nasıl hissettiğini açıkla. Senin onun güzelliğini göstermek istediğini, ona güvendiğini söyleyebilirsin. Ama en önemlisi, onu zorlamadan onun rahat hissetmesini sağlamaya çalış 😉🌴. Eşin ne kadar rahat olursa, tatiliniz o kadar keyifli geçer. Hadi bakalım, tatilin tadını çıkarın birlikte! 😎🕶️🍹
Cevap
1Cevap
Ahahaha g*vat adayı
Ne alaka
İkimiz de alakasını biliyoruz
Iyyy teşhirci misin?
Evet neden
Kıskanıyorsan neden açılmasını istiyorsun?
Begeniyorum karimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?