sek anadolulu olmali. sogani yumruguyla kirip yemeli. biraz da balik etli olmali
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çevrenden
bulmaya calisicam bulursam hemen senden bahsedicem ona
arkadaşlarından birisine soylesene sen angarali degil misin
oranin kızları fena delikanlidir. bi exim yukarıdakinin asko kusko 178 versiyonu idi. yamuk yaparsam fena girerdi oyle bi tip
ben de yuksrdakinin 173 sogan kiramayan versiyonuyum ama esmer degilim iste aramaya basladim simdiden 3 vakte kadar donus yapicam
arkadaslarini ayarla dedik hanımefendi. tum erkekler senin değil 🤷♂️
hem benim kadar boyun var olmaz. o kiz istisna idi bana benim gibi bucur lazim
tum erkekler nasi benim degil ya😭neyse tm bulucam iste esra erol personama burundum
bul bul. 16 sinda bizim belediyenin Ankara gezisi varmis. yazilayim ilk date i anitkabirde bakisma seklinde yapariz. unutamaz bir daha beni
ilk datei bile belediye gezisiyle bedavaya getiriyosun bravo hahshsh
yemek olarakta kumanyayi yeriz miss
sjdjd iyi geceler
iyi gecelerr
Anadolu kadınını niye böyle zannediyorsunuz
görünüş olarak anadolu o. ayrintiisni actigim anadolu köylüsü oluyo. yoksa ankarali sevgilim benden daha cok gormus gecirmis birisiydi
Geçen ay burdan biriyle konuştum çocuk anadoluda doğdum diye hiç il dışına çıkmadığımı felan sanıyordu bana hayatında hiç İstanbul'a geldin mi felan dedi d hatır bide laf arası küçümser bakış açısı var ara ara üstü kapalı ima ediyor bende anadoluluyum göçmenizde 7 dil biliyorum (kültürel ve kişisel gelişime kendimden örnek) avam ortamlar hariç gayet güzel ortamlarda bulundum.
eski manit avrupa geziyodu. benim maks avrupa gezintim bulgsristandan ibaret. doğduğun aileye gore cok fazla gormus geçirmiş kulturlu birisi olabiliyorsun. ciddiye almana gerek yoktu o yüzden. sorudski gibi hicbi kizla da tanışmadım. muhtemelen tanissam anlasamam da
insanları belli sehir bolge vs ye gore genelleyip oyle sansnlar kendisi varoş oluyo veya sıkıntılı oluyo. insanlwr kendinde olan negatif ozellikleri başkalarına yukluyo. o bende de var biraz da bu konuda değil
Bak işte anadolulu aileye bile önyargın var d doğduğum ailede bana benzer
Kesinlikle haklısın kendisinden kültür belli konularda genel bilgi beklerdim mesela bu kadar yaftalamaya ama bomboş bir elemandı
ondan yani. burada da troll yapıyoruz. keske ciddiye almasaydin gorillaz in galaksi sarkisinin geçtiği yerdeki kiz
Yeterince trolsen trolde ciddileşmezsin
yok kendini kaptiriyon bir sure sonra. hatta bunun versiyonu gerçekten yukarıdaki soru gibi düşünüp sana oyle cevap verme üzerine oluyo. eskiden yapardim da cok çocukça
Soğan dışında benim o
onu da hallederiz kpss yi halledicsk kiz onu da halleder ;)
kpss isi nasi gidiyo
Sen önce xay parasını öde.
cay parasi odemem demlerim ama. güzel demlerim
Zor bulunur
hayallerimin kadinini bulamicam mi yani...
Saç mı ten mi
ikisi de
Mardin
vay be oradan hickimse ile tanismadim nais bi yer bende trakyaliyim. turkiyenin iki ucu
Allahın belası bir yer
hic mi guzel yani yok
Ben varım
yakin olsam onun icin görmeye gelirdim de ben gelene kadar sen oraya veda edersin artik
Aynen öyle