Hayal kurmak hevesli olmaktan çok farklı bir şey. Gerçekten hayal kuran kişi hayallerine saygı duyan kişidir. Hayelleri uğrunda karşısına çıkan engeller karşısında sarsılır ama kolay kolay vazgeçmez.
Kursak diye bir yer var. Heveslerim hayellerim hepsi orda?
Daha güzel bir şey buldum ben.. "Ne zaman hayal kursam ertesi gün kırıklarını topluyorum." İnsan hayaller kurar, kurmalıda diye düşünüyorum. Bu kadar karamsarlık bana göre değil. Nedir ki insan dediğin; biraz umut, biraz da düş tozu değil midir..
Hayalleri için engeller karşısında yılmayan insanlar her zaman takdir edilesi insanlardır. Hayat inişli çıkışlıdır engeller elbette olacaktır önemli olan bu engeller karşısında yılmamak ve pes etmemektir.
Çok oldu , zaman çok çabuk geçiyor. O yüzden hiç hayal kurmadım bı daha. Yani şunu yapıcam bunu yapıcam demedim. Babam nasıl olsa her şeyi hallederdi bende hayallerimi yapardım diye düşünüyordum. Sağol 👍 demem o ki planlı yaşanmiyor. Anca cooook rızkı bol insan olacaksın belki o zaman dersin şuraya gideriz yaparız ederiz ama onun bile garantisi yok.