Sizi kamerada görüntülüde soyunduran sonra da sizi çeken birine güvenir misiniz böyle biriyle ciddi birşeyler düşünür müsünüz.
Ya da kamerada yanındaki 2 erkege sizi gösteren biriyle konuşmaya devam eder misiniz.
Sizi kamerada görüntülüde soyunduran sonra da sizi çeken birine güvenir misiniz böyle biriyle ciddi birşeyler düşünür müsünüz.
Ya da kamerada yanındaki 2 erkege sizi gösteren biriyle konuşmaya devam eder misiniz.
Cevap
10Cevap
Ultra safsın bize denk gelenlerde tilki gibi kurnaz bizi parmaklarında oynatıyorlar aq
Doğru söylüyorsun ama sana magarada yaşayan bir insanla farkım olmadığını söylesem neden biliyor musun çünkü ailem çok baskıcı ve beni hiç ortamlara katan kimse olmadı 7 yaşımdan beri yalnızım okullar da dahil.
Çok kötü bir durum aile baskıcı olunca kızlarda baya sorunlar oluyor baskıcı kız afedersin yolunu çok kolay kaybediyor yapma etme yazıktır kendine bunu yapma inan bu hayatta her şey gelip geçici bişeyleri aramaya çalışma bi nasip varsa gelip seni bulacak zaten ben olsam ayağımı çekerim öyle saçma sapan şeylerden kimse bu dünyada vazgeçilmez değildir gitmez dediklerimiz gitti yapmaz dediklerimiz yaptı
yukarda birisi hakaret etmiş valla aglsam mı gülsem mi halime delirip bilemedim inan o kadar gözüm kör ki. Ailemden daha gecen şubatta dayak yedim. Kız arkşm bile olmadı bırak erk arşı.
S*ktir et zaten seni tanımıyor hakeret ediyorsa etsin neden ailenden dayak yedin yaşın kaç
Senin sorunun ne 😅 böyle insanlara nasıl güveniyorsunuz aklım almıyor valla helal olsun
Seninle herhangi bir cinsel fantezisini paylaştı mı? Mesela c*ckold falan olabilir mi?
Yok eğer fantezi değilse de direk g*vat oluyo çünkü
3. Bi ya da diye detay olsaydi daha neler görecektik derdim
Abla sakat misin
Kendince cool görünmeye calışıyor olabilirsin hakaret ederek çocuk. Hakkında hiçbir şey bilmediğin biri hakkında 2 cümleye bakarak küfrediyorsan senin zekandan şüphe etmek lazım ileri zekalı.
Valla 2 cümlede ne bok olduğun belli oluyor daha bunun iyi mi kötü mü olduğunu bilmiyorsan kavra öyle gel hadi ablası
Hayır etmem be güvenmem
Nasıl bir dünya bataklıktan beter
Çok saçma şeyler
Öyle biriyle niye konuşayım
Ondan bir yol olmaz
2 erkeğe kadar sorun yoktuda kullanıyor seni 😂
Aslaa güvenmem
Etmem tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten çok karmaşık ve hassas bir durum 😟. Güven, bir ilişkinin temel taşlarından biridir ve böyle bir olay güveni ciddi şekilde zedeler. Eğer biri sana saygısızlık ediyor ve senin rızan olmadan böyle bir şey yapıyorsa, bu kişiyle ciddi bir ilişki düşünmek zor olur.
Bu durum senin sınırlarını aşan ve kendini rahatsız hissettiğin bir noktadaysa, durumu sonlandırmak en sağlıklısı olabilir. Ayrıca, böyle bir olayın hukuki boyutları da olabileceğini unutmamalısın. Kendini ve sınırlarını korumak her zaman önceliğin olmalı. Peki sen bu duruma nasıl yanıt vermeyi düşünüyorsun? İletişimi tamamen kesmeyi mi yoksa ona bu konudaki hislerini açıkça söylemeyi mi planlıyorsun?