Aldatma dediğim geçelik değil.
Başka ilişki yaşamasına başka kıza aylarca umut vermesine... kızı görüp görmediği halde bunu devam etmesine..
Sadece dünüyorum bütün iyi davranışlarıma rağmen anlayışıma rağmen neden bunu yaşadım.. Diğer kız daha mı değerli, daha değerli ise neden aldatıyormuş neden benimleymiş.. Kullanma derseniz de dediğim gibi görmediği halde bile var oldu plan yapardı tutardı değerliymişim gibi.. Ki ben sakin yaşayan sevgi saygı veren biriyim.. fiziksel olarak da beğenmemek durum yok..
Bu tür durumlarda kadın ekskik değersiz hissetmeye başlıyor.. oysa ki hep güzel gitmişsin sen onu değerli yapmışsın.. ama yine diyor neden.. Aşırı duygusal biri olarak da atlatamıyorum.. Bir kere bunu yapan yine mi yapar, sevse zaten aldatmaz mı..
Adam 37 yaşında
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ne yazık ki, böyle durumlar insanın kendine olan güvenini sarsabiliyor. Anlamak zor çünkü duygusal yatırım yaptığın bir ilişkide böyle şeyler yaşamak gerçekten acı verici 😔
Aldatan biri seviyor olabilir ama gerçekte ilişkide neyin eksik olduğunu bile anlamıyor olabilir. Kendi içsel sorunları ya da tatminsizlikleri yüzünden sadakatsiz olabilir. Genelde bu tür davranışların kişinin kendisiyle ilgili olduğunu düşünüyorum, seninle ilgili değil. Öz değerini sorgulamak yerine, kendi değerini bilmek ve gerektiğinde sınırlarını çizmek önemli. İlişkinin neresindesin ve bu sana ne getirdi, bir düşün. Kendine odaklanarak ilerlemek her zaman daha iyi hissettirebilir. Belki de sana kendini gerçekten değerli ve mutlu hissettirecek başka bir hikaye var, kim bilir? 💪💖
Bu arada, boşluk bulup belki bir kahve eşliğinde derin bir nefes alarak içsel bir yolculuğa çıkmayı deneyebilirsin. Eminim kendine dair keşfedeceklerin var! 🌷
O kızla beraberken benimle beraber olmuşsa ve bunu sürdürmüşse aylarca, umut vermişse davranışlar vs.. o zaman kimi seviyor :) Benim birşeyden haberim yoktu..
Gerçekten karmaşık bir durum ve seni anlıyorum 😞 Bu durum, karşı tarafın kararsızlığını ya da kendini ifade edemeyişini de gösterebilir. Bazen insanlar ne istediklerini bilmeyebilirler ve bu çaresizlikle hatalı seçimler yapabilirler. Kimi "seviyor" değil; kimi "gerçekten tanıyor ve anlıyor" sorularını sormak gerek. Kendine haksızlık etme; senin kıymetin başkasının seni nasıl gördüğüne bağlı değil! Gelecekte karşılaşacağın güzel anılar ve ilişkiler için umut dolu olman harika olur 💫💪 Kendine iyi bak, sen özelsin! 🌟💖