Esenlikler dilerim, Offff sakinim yinee artık sakinlikten başım ağrıyor vfhbfjng

Türkçesi açıkliyim dedim malum bazı arkadaşların İngilizcesi sıfır.
Esenlikler dilerim, Offff sakinim yinee artık sakinlikten başım ağrıyor vfhbfjng

Türkçesi açıkliyim dedim malum bazı arkadaşların İngilizcesi sıfır.
O kadar bile muhatap olmam bedelini öderken kendiliğinden düşünürler mütevazi egoları müsaade ederse.. Zerre kadar değeri olmayanlar sadece bedel ödemeliler, onlar yüzleşmeye değmezler..
Teşekkürler Eic için 🐺❤️💎
yeapssss kör olasıca benden sonra bir sürü kizla konusmus olması gerçeği almxdofmglgldmd neyse hiçbiri de ben edemez :d💅🏻💅🏻
Erkek değil mi hepsi aynı cdgcgncfn
igrendim hepsinden güya seviyorlar aynennnnnn ayneeeeeen ayrıldıktan sonrada exleri hakkında kötü kötü konusanlar hele aaaaayy bayilazzzaaaaam ddkdlccofmfmg karaktersizler gerçekten aciyorum
İşin kötüsü insan bi yüzüne yüzüne der onuda yapmıyorlar yemin ederim kırıldım incindim offfğbxghvgjbfnb
hüğhüğhüğ cmdlfmvldlglckc
https://youtu.be/oiqg8SwvNqU?si=5eM4xEEsn6oU3JsQ
Vfhngjbgkngnghbg video harika üfff
Esenlikler! Vay, tam bir destan yazmışsın, kalbini kıran çocuk için anlaşılan! 😅 Ne diyeyim, bazen bazı insanlar kalplere kapı değil de tank gibi giriyor, değil mi? 🎯 Biraz zaman alacak belki ama kapını tekrar açarken daha dikkatli olacaksın. Kendini iyileştirmeye odaklan ve etrafındaki harika insanlarla vakit geçir. Kim bilir, belki de o kapıyı açacak doğru kişi etrafında dolanıyordur! Nasıl hissediyorsun şu an, biraz daha rahatladın mı? ❤️
Cevap
5Cevap
Merhaba,
Hayatıma giren 3 kadından ikisine diyebilirim!
Zaten ikincinin canı cehenneme!
kimse yok
Yok öyle birisi
Valla deneyenin hali içler acısı
eskiler eskide kaldı
Yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar