Lütfen yardım edermısınız 😔Erkekler hem bakışlarla flört eder ve neden açılmaz?

7 aydır sadece bakışıyoruz gülümsüyorum merhabalaştıgımız oluyo sanki konuşmak istiyo gıbı bende aynı şekil de ama bir türlü olmuyo aklından fıkrımden çıkmamaya başladı hemen hemen hergun görüyorum beni görünce uzun uzun bakıyo sanki gördüğünde çok mutlu oluyo sadece gozlerımın içine bakıyo derin derın yürüyüşe çıkmıştım onu gördüm arabada ama görmemezlikten geldim onun beni gördüğünü farkettım markete gırdım baktım karşım da okadar mutlu oldum ki bakıştık gulumsedık hemen gıttım yanına selamlaştık iki kelime ettık okadar onu görünce konuşamıyorum nuktum tutuluyo bı bakışmamız varki gören aşık sanar ama hala emin degılım beni gördüğün de gozlerının içi gülüyor okadar şamımı sevecen güzel bakıyo ki bende onu görünce aynı şekil sadece yaklaşıyoruz 10 sanıye gulumseyıp gozlerımızın içine bakıyoruz ve oradan ayrılıyoruz 😁 sanki bişey dememi bekliyo Muş gib belki yanlış anlıyorum dur diye cesaret edemiyorum napmalıyım arkadaşlar sizce hoşlanıyomudur ismını bile soramıyorum cesaretim yok ama deli gibi aşık oldum 😔sizce napmalıyım ve onunda acılmamasının sebebi ne olabilir

Lütfen yardım edermısınız 😔Erkekler hem bakışlarla flört eder ve neden açılmaz?