1 yılEğer çok seviyorsan bir şeyi
Yalnlzca sana ait olmasını istersin
Bence kıskançlık yalnızca sevgide değil
Arkadaşlıkta, Okulda , İşte, aiıede her yerde ola bilir
Ben mesela küçükken annemi kıskanırdım
Kardeşimi öpse beni neden öpmedin falan doyordum
Hep soruyorduk hangimizi çok seviyorsun diye
Ben fark etmez mesela arkadaşımı bile kıskana bilirim
Konu sevdiğim adam olsaydı
Çok kıskanç olurdum aşırı derecede
Aşkı Aşk yapan kıskançlıktır
Seni kıskanmayan biri bence sevmiyor ya da seni önemsemiyor
Sevmek Kıskanmaktır
Ama her şey dozunda olmalı
Aşırıya kaçırmamak lazım
Aşırı olan her şey zamanla her iki tarafı soğutur aşktan
Ne kadar kıskanç olsa bile insan susarak dinlemeyi konuşarak anlaşmasınıda bilmeli
🤗21 Yorumla- 1 yıl
Harika cümleler🍫🌹
En İyi Cevaplar
1 yılAaa bak şimdi okadar sevdim ki anlatamam uyuyamadım yemek yiyemedim hep onu düşündüm sabah kalkıyorum telefona bakıyorum akşam gece 4 e kadar ona hatalı davranmış olduğum hatalarımı düzeltmek için düşünüyorum çok kırdım üzdüm neden? Aşk sevgi beni benden aldı öncelerden erkeklerle arana mesafe koy dediğimde başladı kıskançlık ve kızı okadar sıktım ki soğuttum sürekli yazdım sen busun suçladım kırdım ama onunda bana hatası oldu gözüm ondan başka kızı görmedi arkadaşlarım boş ver bak şu kız senden hoşlanıyor ona şans tanı sevdiğin kızı unut artık dediler ama çabaladım olmadı bi gün yanıma gelip konuştu ve barıştık baktım yine aynı hareketi yaptı kız mesafesini koruyamıyor bende ona dedim sana güvenim kırıldı artık dedim ve ayrıldım ama okadar zor ki şu an keşke demeseydim sonradan anladım çok yanlış tanımışım onu hep mersem yapısı öylemiş karakteri ben hep o yanlış anlamasın diye hiç bir kızla göz göze gelmedim konuşmadım mesafemi hep korudum ama o yapamadı dost canlısı arkadaş canlısı ama erkekler bunu anlamaz yakınlık kuruyor ona bende farkına varıyorum onu izlemekten yoruldum
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Benim sevgi ve aşk anlayışımda sayılar, tripler, kavgalar, kıskançlıklar bir gösterge değil,
Kim daha çok aradi, kim daha fazla kıskandı,3, mesaj attı bugün 5 mesaj attı vs gibi kavgalar, aşırı kıskançlıklar bunlar karakter göstergesidir. Bu tarz sorunların yaşandığı ilişkiler uyumsuzluk belirtisi ve olmayanı, oldurma çabasıdır. Kafama göre aşk anlayışıma sahip uyumlu birini bulmam zorlaşıyor bu yüzden. sjsjdj111 Yorumla- 1 yıl
Evet mesaj ve arama kriter olmamalı tek başına.
- 1 yıl
Kıskançlık tabi olmalı demek istediğim mesaj ve aramayla kısıtlı kalacak bir kıskançlık olmamalı ya da tek başına kıskançlık için dar kapsamlı olmamalı:D
- 1 yıl
Seviye spontane aşka bağlı gelişir:D
Yerinde bir karışmaysa evet olurum. Ama hayatımdaki insanın giyimimle çok kavgası olmaz diye düşünüyorum. Geçmiş ilişkilerime bakarsam.
- 1 yıl
Evet olmam* olacaktı orası:)
- 1 yıl
Evet şekillendirme odaklı kıskanç bir birey istemem açıkçası yorar.😀
- 1 yıl
:Dd
1 yılKıskançlık Önemlidir
Ölçüsü de Önemlidir
1 kişi Hiç Kıskanmıyorsa Karışmıyorsa
Seni Sevmiyordur
Ama 1 Kişi Çok Çok Kıskançsa O Kötüdür
Zararlıdır
Ortalama Kıskançlık İyidir Severde Zarardızda25 Yorumla- 1 yıl
Bu yorum yaparken iyice bozuttu bu KS tayfası
- 1 yıl
Ağız tadı ile yorum yapamıyom
- 1 yıl
Ben anladım olsun sorun etme🍫🎈
Yorumlarının yanına / işareti eklemeyi deneyebilirsin. Deneyen arkadaşlar sorunun ortadan kalktığını demişler. - 1 yıl
🥰😍❤❤sağol cansın sen can
- 1 yıl
Rica ederim candan baktığın için görüşünde zikrinde öyle🌹🌹🎈🍫
Yapay Zeka Cevapladı
Kıskançlığın olmadığı bir aşk, aşk değil midir? İşte bu, tam da tartışılması gereken bir soru 😄 Bence kıskançlık dozunda olduğu sürece ilişkiye biraz heyecan katar ama önemli olan, bu duygunun sağlıklı bir seviyede kalabilmesi. Kıskançlık bazen, karşımızdaki kişiye olan ilgimizi ve bağlılığımızı gösterir, ama dikkat edilmesi gereken şey, karşımızdaki kişiye baskı kurmamak ve özgürlüğünü sınırlamamak.
Bana kalırsa, aşkın kendisi güven ve sevgi üzerine kurulmalı, kıskançlık ise tadında olmalı. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Kıskançlık aşkın doğasında mı var sence? 💫💏24 Yorumla- 1 yıl
Kıskançlık aşkın doğasında var @Aşko Kuşko🍫🤎🎀
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılKıskançlık aşkın baharatı gibi ama fazlası yemeği bozar 🤭💖 Sen dozunu iyi ayarlıyorsun gibi geldi ya, ne dersin Biscolatagirl? 🎀💫
- 1 yıl
Evet iyi bildin yemeklerimde de olduğu gibi😉😁😂🎀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKıskançlığın olmadığı bir ilişkiye istifamı sunarım.
15 Yorumla- 1 yıl
🌌🥂✌🏻
- 1 yıl
Solda ki emojinin anlamını bilmiyorum:)
- 1 yıl
Gece görüş yazdığın için gece anlamında☺️
- 1 yıl
Tamam sağol:)
- 1 yıl
Rica ederim:)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılDeğildir az kıskançlık olsun biraz hircinlasma tamam 😂
118 Yorumla- 1 yıl
Evet didişmeden olmaz. O kavgalar olacak😂
- 1 yıl
Yani olması lazım değilmi kavga ilişkiyi harlar 😂
- 1 yıl
Evet bağlar😂
- 1 yıl
Seviyosun sende kavgayı akrep kadını 😂
- 1 yıl
Arada evet illaki o rahat batacak😂😂
- 1 yıl
Yani akrepler hep öyle bak aksiyon illa ararlar 😂
- 1 yıl
Evet öyleyiz😂
- 1 yıl
Belli belli 😂
- 1 yıl
Bak ya akrepliği sana iade ettim sanki an itibariyle😂
- 1 yıl
Ben oğlak aha bana akrebin zehirini verdi aman Allahım 😂
- 1 yıl
Biliyor senin oğlak olduğunu😂
Evet canıma değsin 😂😂😂 - 1 yıl
Valla o değil akrep zehri öldürürmuydu bak şimdi napcaz panzehir nerde 😂
- 1 yıl
Öldürüyor ama biz akrepler ufak zehir gösteriyoruz😂
- 1 yıl
Ufak zehirmi felç bırakmasın bu beni 😂 akreplerin hismida kötü olur kadınlarının sinirlenince 😂
- 1 yıl
Yok yok bırakmaz temkini elden bırakmam ben😂
- 1 yıl
Bak sen 😂 panzehir sende ama zehirde sende panzehirde sende 😂
- 1 yıl
✌🏻😎🌌🥂
- 1 yıl
☺️🌹🌹
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Değildir. Aşk olmasa bile sadece sevginin olduğu bir ilişkide olsan da kıskanırsın. Seven kıskanır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılKıskançlık duyguları körükler, yok ise duygular zayıflar..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 1 yılKıskançlık yoksa eğer ortada aşk yoktur.
13 Yorumla- 1 yıl
Kesinliklee🥂✨✌🏻
- 1 yıl
Ama şu kıskançlığı da öldürmeden yaşasalar ne güzel olur.
- 1 yıl
Evet bebiş o da aşka dahil ama aşkı öldürünce o da ölüyor😶
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılKıskançlık yoksa aşkta yoktur...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılSeven insan kıskanır kimse boşa konuşmasın 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Kıskançlık yoksa aşkta yoktur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılKıskançlığın olmadığı bir ilişki ilişki değildir tabi ki de.. dozunda kıskançlık olması gerekiyor ama kısıtlama olmaması gerekiyor. insan sevdiğine güvenmeli
22 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Kiskançlık tuzu biberi gibi ilişkinin.🍀
- 1 yıl
bence de 🌸🥳
Aşıksam kıskanırım. Aksi olamaz. Düşünülemez.
70 YorumlaAşk, sevgi varsa orada kıskançlık olmalı eğer yoksa sıkıntı var.
24 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle tatlişko🍫🤎❤️
- 1 yıl
🎈💜🌷
1 yılKesinlikle.. Seven insan kıskanır.. Sevmeyen insanın hiçbir şey umurumda olmaz ki..
13 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyleee @tatlikizzzz34✌🏻🎈🥂
- 1 yıl
Evet kıymet bilene tabiki..
- 1 yıl
Kesinlikle herkes hak etmiyor katıldım🎯🍫
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKıskançlık başka, aşk başka. Kıskançlık insanı tüketen çirkin bir mental rahatsızlıkken, aşk insana can katan güzel bir şenliktir. Detay.
25 Yorumla- 1 yıl
Buraya lazımsın @Heliosphere
- 1 yıl
Yettim :)
- 1 yıl
Sen de yorumla da soruyu sayımız artsın ışık saçalım şu beyinlere.
- 1 yıl
Yorumladım yorumladım.
- 1 yıl
İyi bari 🙂
Dozunda kıskançlık iyidir, kronikleşen - insanı yoran gereksiz kıskançlıklar iki tarafı da yorar. Hatta karşılıklı güveni bile zedeler.
Sahiplenici kıskançlık iyidir sevgi ile harmanlanmıştır; sınırlandırır kıskançlık ilişkideki saygıyı bitirebilir çünkü bencillik içerir.10 Yorumla
1 yılEvet, değildir. İki sevgili ve karı-koca birbirilerine en yakın olan ve ait olan insanlardır bu yüzden birbirilerini sahiplenirler. Çokeşlilik etik değildir eğer etik olsaydı insanlar partnerlerini kıskanmazdı. Aşk demek yoğun sevgi ve bağlılık demek bu yüzden aşk varsa kıskançlık da vardır.
10 Yorumla
1 yılİlişki düşünmüyorum ama şayet ilerdeki hatunum bunu okursa diye not bırakayım;
Bir gün seni kıskanmayı bırakırsam, sevgimden şüphe et.
214 Yorumla- 1 yıl
Vaayy imzanı attın bakalım kim okuyacak😂
- 1 yıl
Sanırım kimsenin umrunda olmayacak 😂😂
- 1 yıl
Bilinmez😂😂
- 1 yıl
Hadi bakalım 😅
- 1 yıl
Bir şarkı belki aşkın kapılarını açacak sana KS ozanı😂
- 1 yıl
Aşk diye bir şey yok ya, şarkı mı önereceksin 😂
- 1 yıl
Var be deme öyle😂
Niye önerem mi?😂😂 - 1 yıl
Öner tabi dinleriz 😅
https://youtu.be/HFJr-SDNo8A - 1 yıl
https://youtu.be/w7LqXb1Qm1U?feature=shared
Nostaljik mutlu birşeyler olsun öyleyse:) - 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🥹
- 1 yıl
Ricalarrr..
- 1 yıl
Ooo bu list daha bitmez😂
- 1 yıl
Kara dantelli gençliğimize der noktayı koyarız o zaman 🤣
Gizli Üye(30-35)1 yıl- Kıskançlık hakkında şöyle bir şey vardır
Üç insan kıskançlık yaşamazmış: birincisi) Anne baba evladini evladini - İkincisi) erkek sevdiği kadını
- Üçüncü)) Hoca Öğretmen talebesini
Kıskançlık haset anlamında asla olmaz olmamalı ama sahiplenicicilik anlamında da %100 olmalı sahiplenici yoksa bu aşk aşk değildir
10 Yorumla- Kıskançlık hakkında şöyle bir şey vardır
değildir. son sevgilim kıskansın diye neler yaptıgımı bir ben bilirim. o da bilmez o aldattıgımı söyler güzel kardeşim
11 Yorumla- 1 yıl
Ah canım🌸
Olsun bitmişse isabet olmuş. Hayatlar devam ediyor. En güzelleri seninle olsun🌹🎈
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKıskanmıyorsam sevdiğimden net şüphe edebilir çünkü ben evrene mesaj göndermesini bile kıskanacak adamım 😀
15 Yorumla- 1 yıl
Umarın karşındakini bunu hak eder.☺️🌌
- 1 yıl
Hakkın rahmeti yücedir haketmeyen gidebilir 😀
- 1 yıl
Whuu gol oldu rötuşla😂😎
- 1 yıl
Gözlüğü takıyorum müsadenle 😎😀
- 1 yıl
Tak tak✌🏻😂
1 yılKıskançlık olabilir olmalı da. Fakat bilerek kıskandırılmamalı. Her şeyin sınırı vardır bende sınır geçilirse olmaz.
12 Yorumla- 1 yıl
En basit hareketlerden ilişkilerde bilerek kıskandırma. Asla onaylamamda haklısın✅
- 1 yıl
Kesinlikle öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılHiç tadı olmaz kıskançlık şart. Öyle aşk olmaz ama tadında olacak abartısız sevimli kıskançlıklar
21 Yorumla- 1 yıl
Evet tatlı olan✌🏻💜
1 yıldeğildir insan sevdiğini nasıl kıskanmaz rahat olur aklım almıyor bu fikri
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle kıskanmalı✌🏻😄
Ben kendi adıma söyleyeyim sevdiğim değer verdiğim insanı kıskanırım kıskanmayan insan Bence geniş insandır vurdum duymaz insandır ve sevmeyen değer vermeyen insan demektir bunun güvenle bir alakası yok
10 YorumlaKıskançlık bir ilişkinin özelliklerinden biridir olmazsa olmaz :D (abartılmadıgı sürece)
11 Yorumla- 1 yıl
😄😄🎈
Sevmenin doğasında var derler. Sizden başka birinin gerek sözlü gerekse fiziksel olarak yakın olması ister istemez kıskançlığa iter. Kimine göre özgüven eksikliği olarak görülse de, kıskançlık aslında senin olanı başkasıyla paylaşamamaktır.
10 YorumlaBence degildir ya ıskanılmadan aşk mı olur biskolatam <3
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın bebişko🤎🍫🌷
1 yılKıskançlık özgüven ile alakalıdır, aşk başka bir şey. Bana kalırsa kıskançlığın temelinde korkular ve kendine güvendeki büyük eksiklikler yatıyor.
20 Yorumla
1 yılKıskançlık Cennetin Cehennemidir.
İlişkideki kıskançlığın kendine ya da partnerine güvenmemekle alakası yoktur.
Tamamiyle ilkel ve hormonal bir sahiplenme refleksidir.
İlgisizliğin tohumları kıskançlığı yeşertir sahiplenme dürtüsü devreye girerek köklerini salmaya başlar.10 Yorumla
1 yılhayır. Aslında biri seni ne kadar kıskanıyorsa o kadar çok seviyordur. sevmeyen kıskanmaz , hesap sormaz
seviyorsan hesap soracaksın seviyorsan kıskanacaksın10 Yorumla
1 yılKiskanclik mutlaka olmali domuz degilse ciftler. Ama tabiki dozunda. Birbirine hayati zehir edecek kadar kiskanclikta saglikli degil. Dozunda kiskanclik guzeldir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılAşırı kıskançlık evet özgüvensizliktir ama aşırıya kaçmadığı sürece ufak bi kıskançlık olmalı ya diğer türlü seven biri hiç kıskanmıyorsa bence sevmiyordur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBenim gibi kıskanç olmayın bir olayı 3 sene boyunca her gün hatırlatıp kavga ediyorum. Bak 2 sene önceki kızın sigara yakmasından ötürü küsüz belki de ilişki bitecek
10 Yorumla
1 yılDeğildir, seven insan kıskanır
22 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle balım🎀🎈🍫
- 1 yıl
💖✨
1 yılKıskanmanın sınırı olmalı. Engel koymaktan ziyade karşılıklı saygı varsa güvenmeli de kıskanç birisi. Netice olarak seven kıskanmalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
1 yılKiskaniyoz olmuyo kiskanmiyoz olmuyo. Magarada yasiyoz olmuyo biz ne yapalim oleleim mi. Ben cok kiskanirim aga. O benim cunku sadece benim
10 Yorumla
1 yıltecrübeyle sabit kıskanç olan ilkel duygularla hareket eder.
dikkat edin o adama/ kadına.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKıskançlık özgüvensiz insanların karşısındakini kontrol etme dürtüsünden kaynaklanan gayet ezik bir duygudur. Aşkla hiç ilgisi yok.
10 Yorumla
1 yılSevmeyen birisi kıskanmaz da. Karşısındakini kendi haline bırakır. Rahatlığın, genişliğin böylesi görülmez yani.
10 YorumlaBenim için değildir. Seven insan kıskanır mantıklı bir kıskanma koruma olmasi tercihimdir. Bende kıskanır korurum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBir ilişkide herseygibi kiskanclikta orta halde olmamali aşırısı veya yokluğu ilişkiyi elbet bir noktada çıkmaza sokar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKıskançlığın olduğu bir yerde aşk olmaz. Kıskançlık çok ilkel bir duygu.
20 Yorumla
1 yılÂşık olan kesinlikle kıskanır, delirir, olay çıkartır.
20 YorumlaKesinlikle değildir aşk varsa kıskançlık şart dozunda olduğu sürece tabi
20 Yorumla
1 yılBilmiyorum fazla kiskanclik da bazen sevgisizligi gosterir
10 YorumlaBen çokta kıskanmam eziklikten başka bir sey değil kendime güvenim sonsuz oldugundan dolayı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılKıskançlığı sevmem aşırısından nefret ederim ama mille gördükçe de tövbe bismillah oluyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seviyorsan kıskanırsın kıskanmıyorsan sevmiyorsundur. Bu çok net uzatmaya gerek yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 771 cevap paylaştı. Kıskançlığın seviyeleri ve farklı yüzleri varsır. Hangi kıskançlıktan bahsediyoruz.
10 YorumlaÖzgüvenli biri sevdiğini kıskanmaz diyenlerde var ama bence seven sevdiğini kıskanır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılİnsan biraz da olsa sevdiğini kıskanır ya. O kadar da olsun...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılElbette kıskanılabilir ancak dozunda, öyle her şeye kıskanma halleri iki tarafı da yorar
10 Yorumla Bence tatlı kıskançlıklar olmalı her zaman, kıskanmıyorsa sevgisinden şüphe ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAşktır çünkü bazı insanlar şu kafa yapısına girebilir işte benim olan benimdir ben onu sectiysem ve ben aldiysam o benimdir başkası baksada bir şey değiştirmez her halükarda onun olmuş oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
1 yılAsla değildir. Seven insan en yakınlarından bile kıskanır
10 Yorumla Hz. Ali kiskanmayan erkekten şüphe ederim demiş. Seven kıskanır tabi hastalık derecesinde olmayacak
10 YorumlaKıskanmıyorsa bir değerin yoktur. Kıskanıp belli etmiyorsa onun değeri senin gözünde artar...
10 Yorumla
1 yılDozunda olmalı fazlası tamamen psikolojik rahatsızlık ve takıntılıktır aşk değildir
10 Yorumla
1 yılDeğildir hiç bir şey kıskanmamakta nedir ya
10 YorumlaKıskançlık kadınları rahatsız eder
Zaten aşkı kim ne yapsın10 Yorumla
1 yılNe olursa olsun kıskanılmak insanın hoşuna gider 😂
10 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem