Eski sevgilimin erkekli bir arkadaş grubu vardı bu söylediklerimi yapan çocuk sevgilime yürüyor mu sizce ya da amacı nedir?

Bu arkadaş grubunda sevgilimle birlikte 3 kız 1 erkekler. Bu erkek olan eleman sürekli olarak sevgilimin de geleceği şekilde etkinlik planlamaya çalışıyor. Ona özel ilgi gösteriyor uzun uzun yks sınavı ile ilgili motive edici paragraf yazıyor falan. Bir keresinde locadan konser ayarlatmış gruptaki diğer kıza benim sevgilim için o gelmezse ben de gelmem yazmış wp grubunda. Ama konuşurken sevgilime sürekli kardeş ya da kanka falan diyor. Yürüyor olsa bu şekilde hitap etmez. Bir keresinde de profil resmine düştüm bana da böyle bir foto çekin yazmış ama foto düz selfie yani iltifat etmek için iltifat etmiş gibi. Bir de profil resmine düştüm ne demek ya? Güya benden de haberi varmış sana aşık olduğumu söylemiştim diyordu. Ben bu çocuğu instagramından çıkarttırdım sonra ayrıldık başka bir olaydan dolayı tekrar konuşmaya başladık çocuğu ayrılır ayrılmaz hem normal hesabını ve bu sefer hem de privini eklediğini fark ettim. Çocuğun ve sevgilimin amacı ne sizce?

Eski sevgilimin erkekli bir arkadaş grubu vardı bu söylediklerimi yapan çocuk sevgilime yürüyor mu sizce ya da amacı nedir?