oyundan tanıştığım çocukla bir süredir flört ediyorduk. benden hoşlandığını belli eden şeyler söylüyordu bende tam ondan hoşlanmaya başladım fakat bana karşı ne açık açık bir adımda bulundu ne de sevdiğini söyledi. sadece gizliden gizliye belli ediyordu bunu.
bugün sesli konuştuğumuz oyuna girdim arkadaşlarının yanında bana “yengeniz” dedi. henüz bana açık açık bir şey hissettiğini söylememişler neden böyle bir şey yaptı? yılışık tipte birisi de değil gayet düzgün birisi ama bu son yaptığı bana normal gelmedi
bugün sesli konuştuğumuz oyuna girdim arkadaşlarının yanında bana “yengeniz” dedi. henüz bana açık açık bir şey hissettiğini söylememişler neden böyle bir şey yaptı? yılışık tipte birisi de değil gayet düzgün birisi ama bu son yaptığı bana normal gelmedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arkadaşları sana yürümesin diye öyle yapmış senden hoşlanmıştır, Arkadaşlarını kötü anlamda tanıyordur.
ama ben yanlarına gelince bit tane kız sordu bu kim diye o da yengeniz dedi. erkek sormadı yani
hoşlandığını biliyorum ama henüz iki hafta olmuş arkadaşlarına bu şekilde tanıtması normal mi
Bence sahiplenmemesi daha kötü değil mi birde kızlara karşı yani?
ya orası öyle de sevgili gibi konuşmuyoruz ki arkadaş gibi konuşuyoruz. iki gün önce başka erkekleri kıskandı bende “çok abartıyorsun” dedim “abartmıyorum ben arkadaşlarımı kıskanırım” dedi. bana gelip arkadasım diyor ama başka insanlara yengeniz diyor sence de saçma değil mi
Seni arkadaş olarak görmüyor o yüzden sana öyle davranmış dünden bugüne, sorsan büyük ihtimalle inkar eder ama senden hoşlandığı çok net.
sabah mesaj attı “gece neden gittin gelmedin” dedi. bende “gelip ne yapacaktım senin saçmalıklarını mı dinleyecektim” dedim. uzun bir süre cevap vermedi. sonra “şaka yaptım. neden bu kadar takıldın. onlarda biliyor öyle olmadığını” yazdı. “bende şaka yaptığını düşündüm. arkadaşlarına buğra şaka yapıyor yazdım. sen şaka yapmıyorum ciddiyim deyip neden uzatıyorsun ki” dedim. “az gülelim eğlenelim diye” yazdı en son. “tamam güldünüz eğlendiniz. peki sonra ben sana ciddi misin diye sorunca neden evet dedin” dedim. cevap vermedi henüz
şaka yaptıysa neden ona özelden ciddi misin diye sorunca evet diyor ki çok saçma değil mi
Bence çok yanlış yaklaşmışsın olacaksa olmaz bu yaklaşım tarzınla 😄
acaba benim nabzımı yoklamak için yenge deyip sonra ben ters tepki verince şaka yaptım mı dedi
iyi de nasıl yaklaşacaktımki kimse 10 günde tanıdığı birini yengeniz diye tanıtmaz
Evet
Sen madem o kişiyle bir ilişki düşünmüyorsun neden takıldın bu kadar?
zaten olacağı kalmadı bundan sonra olmaz. eğer ciddi olduğu bir konuysa daha dediğinin arkasında bile durmuyor
ilişki istemiyorum ama konuşmak istiyorum
yani sadece flört
Senin yaklaşımın yanlış böyle sert çıkış yaparsan bende arkasında durmazdım cidden
yumuşak yaklaşmak benim için kolay ama öyle yaklaşsaydım da bu sefer ben ilişki istiyorum gibi olacaktı ona ümit vermiş gibi olacaktım. böyle olacağına sert davranıp sınırımı belli etmeyi tercih ederim
Sen ne istiyorsun bir onu netleştirmelisin önce
dediğim gibi ilişki istemiyorum sadece flört anlamında konuşmak istiyorum onunla
ilişki istemememin sebebi de uzak olmamız. yoksa anlaşırsak bende ilişki isterim
Bence o kişi sana bir daha flört anlamında yazmaz ben söyleyeyim 😄
yazmazsa da pek umrumda olmaz ama yazmasını istiyorum😂😂
bir şey yapamaz mıyım yazması için
Bence yazmaz daha çok abartılı tepki vermişsin
aman ya yazmazsa yazmasın
Sen evde kalırsın 😄
biliyorum
Seni eşi gibi nitelendiriyo işte sevgilim manasında
ama beni böyle nitelendirdiğini arkadaşlarıyla aynı anda öğrendim. tanışalı henüz iki hafta olmuş arkadaşlarına böyle demesi normal mi
Hayır tabi anormal iyi bir yakıştırma değil ki
Gerçek kürtler yeşil gözlü olur
ben ne diyorum sen ne diyorsun abi
Bugün diyarbakırlı olduğumu öğrendim 😪
eee
Napmam gerekiyor 😔