Seksilik nedir? Her kadın zaten seksi, çarşaf üstüne manto giyen bir kadında seksilik göremezsin. Bacak göğüs ve sırt dekoltesi ile gezen bir kadında seksidir. İkisinin arasındaki fark birinin teşhircilik yapması. Namus denilen şey sırf seksuel uyaranlar değil kişinin hayatının bütününü kapsar. Sözünde durma güvenilir olma ahlaklı olma gibi bütün olgular içersiinde vardır. Bana göre namuslu olmayı bu kadar önemsemek yerine, namussuz olmamayı önemsesek daha mantıklı. Ne beyaz, ne siyah gride kalsak en güzeli...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSeksilikle namusluluk zıt kavramlar mı yani neden olmasın seksi olmak kısmen Allah vergisi biraz da kendi bakımı vesaire meselesi ama namusluluk onun içinde olam bir şey yani sırf istek var fiye or... u oluyorsa kendi tercihi meselesidir bu
00 Yorumla
1 yılNamus diye bir şey. Kalmadı ki. Kimde kaldı. Namus bacak arasında beyinde değil her yerde. Kadın sergilemesi gerek her şeyi sergiliyor erkek de kendince namuslu yaşıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Evet olur, sevilen güzel gelir sevene! 😅20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u 1 yılevet olabilir,.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılAçık giyinen veya sexsi kadın namusuz değildir bilin istedim.. Namus ahlak kafada kalpte. Kim en çok namustan söz ederse o namustan yoksundur..
32 Yorumla
Soran1 yılHayat enerjisi yüksek cilveli kadınlar toplum tarafından e. sc kabul ediliyor maalesef buna inat bu bilgiyi yayacağız
- 1 yıl
kime göre neye göre yanlış bir tutum , bu sadece bir önyargı ve önyargılar gerçeği yansıtmıyor istediğiniz kadar yayın ama doğru tektir.
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Pek sanmıyorum, işin içine seks girince insanın beyni çalışmaz olur, kafasına takıldığında gözü de görmez. Onun için namus da sıkıntıya girer.
Namuslu olup, dersin ki eşini sevebilir isteyebilir ama seksi ve namus pek olmuyor.10 Yorumla
1 yılOlur elbette. O seksiliği herkese göstermemesi onu çekici kılan.
80 Yorumla
1 yılOlmaz çünkü sen şunu diyorsun şeytanla iş birliği yapayım ama aynı zamanda iş birliği yapmamis gibi hayat süreyim 😅
10 YorumlaHiçbir cinsel ilişkiye girmemiş ilk defa eşiyle cinsellik yaşayan kız namusludur bakiredir ama cinsel ilişkiye girmiş bayan da kendi tercihidir karışmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
1 yılSoruya bak. Akıl fikir diliyorum gerçekten.
11 Yorumla
Soran1 yılSanane ya
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılHerkes veriyor bakire kalmadı namuslu kalmadı
02 Yorumla
Soran1 yılVardır belki
- 1 yıl
Nerde
- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
1 yılseksi olmak gotu basi acmak mi? Senin sexylik anlayisin buysa yandik
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle bişey mi dedik
- 1 yıl
Ha o halde sorun yok. Cunku gunjmuzde cogu kisi soyunarak seksi olunacagini saniyoda. seksi olmak guzel vucut hatlarina sahip olmak demektir. Soyunmaya gerek yok. Yani hem seksi olunup hem namuslu olunabilir 🙏
Ben "namussuz" diye addedilen hanımları severim.
04 Yorumla
Soran1 yılyalancı hırsız ve şerefsiz hanımları kim sevecek diyordum ben de😁
Soran1 yılErkek genelde çünkü
Kamuya açık alanda olmadığın sürece kendin için istediğin kadar seksi olabilirsin, orada bi behis yok 😅
00 YorumlaOlur valla. Çoğu adam kendini geri çeken kadını o yüzden çok arzular.
01 Yorumla
Soran1 yılCidden vrmeyenleri daha çok arzuluyolar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılOlur da seks tutkusunu esiyle sinirlamasi zor
Kesfettikce baska secenek ve yapraklarida denemek isteyecektir00 Yorumla
1 yılOlur diycem, ama, hepsii de benle seks veya seksting yaptı, ve benle. evli olmadıklarına göre, namuslu sayamayız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOlur seksi giyinirsin dikkat çekersin ama bişe yapmazsın
02 Yorumla
Soran1 yılSeksi giyinen kadına orxbu gözüyle bakıyoalr zaten
- 1 yıl
hadi ordan et onları giyinene de laf ederler giyinmeyenede canın nasıl istiyorsa öyle takıl
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBir kız seksi diye namussuz olduğu anlamına gelmez 😉
010 Yorumla
Soran1 yılAlgı
- 1 yıl
Toplum algısı işte
Soran1 yılNefret
- 1 yıl
Katılıyorum❗
Soran1 yıl😊😊
- 1 yıl
😊😊
Soran1 yılMerhaba
- 1 yıl
Merhaba
Soran1 yılNasılsın
- 1 yıl
İyiyim sağol sen
- Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
1 yılHayir olmaz.. seksi kız mide bulandırıcı igreniyorum.. nedense or su pu gibi..
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Evlenecegim insanın seksi olmasını istemem nedeni yok
1 yıl5 vakit namaz kılar ama yatakta p*rno yıkdızına bile dönüşür
01 Yorumla
Soran1 yılSever misin öyle kadın
- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
1 yılAhahah çok enteresan bir soru bu. İlla ki olur demek istiyorum.
02 Yorumla
Soran1 yılNeden enteresan 😊
- 1 yıl
Seksi görünen kadınlarla ilgili genel olarak iffetsiz olduğu önyargısı var sanırım. burada dikkat çekme çabalarına dek vuruluyor olmalı.
Öte yandan da, seksi olup da bunu dışarıya göstermemeyi tercih edenler muhakkak vardır, asıl kıymetli olan o kafa yapısında olabilmek.
olmaz değil ancak biz öyle kızlara ya afet deriz ya bir içim su
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim bi tanırım vardır, "namuslu kuzum. pu" Genel olarak düzgün kaliteli biri olup seks konusunda hakkını veren. En olması gereken budur
00 Yorumla
1 yılNamus kavramı insanlar arasında farklı görülür buna bişey diywmem
00 Yorumla
1 yılNeden olmasın ki? Sorun nerede anlayamadım :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılNeden kız namuslu olunca seksi olamıyor mu sanki bal gibi de olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlmaz. Seksi demek görünce seksi akla getiren demek. Namus sadece bacak arasında değil. Elalemin aklına seksi getirecek bir giyim tarzıyla nasıl namuslu olunabilir.
00 YorumlaOluyor valla neden olmasın namus ayrı bişey fizigin sexsiligi ayrı bişey
00 Yorumla
1 yılfiziği iyiyse neden namussuz olsun önüne gelene yürümüyorsa
00 Yorumla
1 yılOlabilir neden olmasın sadece eşine olursa tabi
00 Yorumla
1 yılolur tam tersi olanlar olmuyor zaten çok görüyoz televizyonda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olur bulursam direkt evlenirim 😄
112 Yorumla
Soran1 yılAma nasıl olcak ki etek giyse yollu derler 😊
Soran1 yılhaklısın hahaha
Soran1 yılDaha çıtırız biz 😊
Soran1 yılhani yüzüğüm dlövmg
Soran1 yılEvlendik ☺️🫦
Soran1 yılSarışın 163 beyaz tenli bi çıtırla ☺️
1 yılBir örnek vericem şimdi 2 tane bisküvi düşün biri paketli diğeri paketi açılmış. Paketli olan pahalı paketi açılmış olana herkes bedava diye ulaşabiliyor. Şimdi hangi paket daha güzel diye soru mu sorulur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZor. Çünkü onu Bi yerde Bi şekilde denk getirip mikerler
05 Yorumla
Soran1 yılsapık
Cevap sahibi1 yılValla kızların bir cogu da sapık erkek seviyor bu da bir gercek. Aksine zor rastlanır. Sevgiler bebek
Soran1 yılSapık değil de keko sevdikleri doğrudur😊 sizin hafif meşrep kıvırtan seksi kız sevmeniz gibi 😄
Cevap sahibi1 yılKeko değil bildiğin sapkın erkek seviyorlar. Kıvırtan kiz değil iri kalcali kız
Soran1 yılBeli inceyse her şekil kıvırtır ☺️🫦
Hayır KEKO seviyoruz!!!
Neden olmasın ki. Kafayı müslüman muz cumhuriyetinden çıkart. Bı bilet al , İtalya. orada görürsün. ( Ben daha önce epeyce gittim ) Zamanda yolculuk cidden
05 Yorumla
Soran1 yılNe saçmalıyosun kanka sen kadınlar mini etek giyince orspu dşyen senin hemcinslerin değil mi o yüzden böyle bi algı var kime laf sokacağına dikkat et onuda beceremiyorsun zatne
Soran1 yılAyrıca italyaya gittin seksiler okeyde tüm kızların namuslu olduğunu nerden çıkarttın 😊
- 1 yıl
Sen yazdığımı anladığından emin misin? Amaç senle polemik yaratmak değil. Sormuşsun , bende yanıt vermişim. Referans aldığım ülkeler biri turkiyaaa diğeri İtalya. Bu kadar basit. :) . Bizim rezil ülkedeki benim Müslim hemcinslerimin kayda değer bir kısmı ( yarıdan fazlası ) zihniyet olarak maalesef geri kafalı. Turki Afganistan ile İtalya arasında , Afganistan a çok daha yakın duran bir ülke maalesef. Bunu kabul edebiliyorsan -ki etmelisin - benim yanitimda tartışacak bir yer yok.
Soran1 yılAnlaştık ☺️
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece eşine seksi gözükme niyetindeyse ikisi de gayet güzel olur
00 Yorumla
1 yılYani kapalı kızların bazıları o kategoriye girer bence
02 Yorumla
Soran1 yılSanmıyorum onlar Kars delik
- 1 yıl
Sen açıksın galiba
1 yılOlur bu kızlara karşı bir yükselişim var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. Neden olmasın ki seksiliğin namusla bi alakası yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden olmasın kapalımısın
70 YorumlaOlur neden olmasın dayı sende olabilirsin istersen akcdnxn
00 Yorumla
1 yılNeden olmasın ki nasıl bir soru bu
02 Yorumla
Soran1 yılHemcinslerin ikisi zıt kutupta diyor nasıl bi soru olduğunu hemcinslerinin yarattığı algıdan olduğunu anla
- 1 yıl
Saçma ben beni ilgilendiririm başkası umruma olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılgösterip elletmeyen diyorsun : )
02 Yorumla
Soran1 yılÖylemi oluyor
Soran1 yıl😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Zwanzig Prozent vielleicht keine Ahnung
01 Yorumla
Soran1 yılBune
Namustan ne anladığına bağlı
021 Yorumla
Soran1 yılsen ne anlıyorsan onu
Soran1 yılbir toplum içinde ahlak kurallarına ve toplumsal değerlere bağlılık, iffet 🙂
Soran1 yıltdk da boş yapmış, namuslu kadın seksi para için yapmayan kadındır dürüsttür vs vs
- 1 yıl
Ahlak kurallarından ne anladığına bağlı. Ahlak demek, başkasına ait olana göz dikmemek demek. Ahlaksız ise dolaylı yoldan hırsızlık demek. Başkasının karısı/kocası veya başkasının malı mülkü fark etmez, hırsızlık ve çalmak namussuzluktur. Doğrudan seksle bağdaştırılabilecek bir olgu değil
Soran1 yılaslında öyle , cinsel yoldan para kazanan kadına hayat kadını deriz 😀
- 1 yıl
Hayat kadını veya seks işçisi deriz. Seks işçiliğinin de cinsiyeti olmaz, erkekler de jigololuk yapabilirler neticede. Bu onların namussuz olduğu anlamına gelmez. Ha eğer birileriyle içten içe parası için yatıp, para için yatmıyormuş gibi yapıyorsa o da namussuzluktur elbette. Ama baştan anlaşmalıysa namusa girmez o iş :D
Soran1 yılÇok düşünüyorsun 😁
Soran1 yılAma haklısın hahhahahaha
- 1 yıl
Düşünmüyorum, namus mevzusunun seksle doğrudan bir bağının olmadığından bahsediyorum. En somut örnek olarak, birbiriyle kendi istekleriyle seks yapan 20 yaşındaki iki genç namussuz değilken, parası için kendinden 30 yaş büyük adamla evlenen kadın namussuzdur. Gibi gibi durumlar :d
Soran1 yılParası için evlendiğini nerden anlıycax ki aşıktım der geçiştirir 🙂
Soran1 yılBir insana doğrudan namussuz demek zor
Soran1 yılErkekler hep sırf bakire olduğu için namussuz olanı seçecek finalde mutlu olan o olucak tc erkeği neftet
Soran1 yılParası için evlenen bi kadının vicdan yapacağını sanmam kendini bile kandırıyor öyleleri zaten alan razı veren razı olayıma dönüşüyor her şekilde karlı çıkıyor hayatta oesp olmak var
Soran1 yılAldatılıyor mı cidden bakire kızlar 😄
Soran1 yılAhahahajjajjajaajjajajjaja
Soran1 yılBenim çevredekiler niye tutuyolar mk
Soran1 yılHer Türk erkeği niye bakire kız istiyor yeteeerrrr
1 yılSeksi nerde hani
04 Yorumla
Soran1 yılSoru o değilde neyse ahahhah
- 1 yıl
Seksi bayan yokki burada hiç görmedim 😀
Soran1 yılBen de görmedim de seksi olan kendini koymaz buraya bence ahaha
- 1 yıl
Seksi olan gelsin buraya çabuk
1 yılSeksi olunca illaki terbiyesiz mı oluyor
11 Yorumla- 1 yıl
Genelde öyle oluyor ya
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılOlur neden olmasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılOlur neden olmasın...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılİçi yanan ama dışarı vurmayan vardır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
1 yılNeden olmasın ki ikisi aynı anda
00 Yorumla tesettürlüler öyle genelde
00 Yorumla
1 yılo kızı bulsak da evlensek
00 Yorumla
1 yılOlur seksi olmak çekici olmak demektir
00 Yorumlaolur gösterir ama vermez :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Her ikisi de zıt kutupta olan şeyler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Alakasını anlayamadım
00 Yorumlaneden olunmasın
00 YorumlaNeden olmasın
00 Yorumla
1 yılOlur gibi de olmaz gibide kafam yandi benimde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılNeden olmasın
10 Yorumla - Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar