• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kadınların kalbini kazanmak zor mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor

Her defasında farkında olmadan friendzone alanına giriyorum ve benimle sevgili olmayı akıllarından bile geçirmiyorlar

Kadınların kalbini kazanmak zor mu?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • sarışın97
    sarışın97 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Öncelikle sorun hoşuma gitti elbette ki zor değil akıllı kadınlar zaten Önüne gelen adamla olmak istemez akıllı bir kadının kalbini kazanmak zordur bunun içinde senin özverili ve sadık ve cesur olman gerekli adım atmaktan çekinme ama sağlam ve güvenilir bir insan ol zor kadınlar her zaman bu adamlardan etkilenir

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Zaten adım atınca bir şeyleri çabalayan ya da çabalamaya çalışan taraf ben oluyorum karşı taraf hiç sinyal yakmıyor geri çekiyorum kendimi yakanlarla da muhabbet kuruyorum ve ya o yakınlık kuruluyor ya da kurulmuyor kurulunca da arkadaş olarak görülmeye başlıyorum nedense özellikle de iyi ki varsın seninle muhabbet etmek hoşuma gidiyor muhabbetin sohbetin iyi diyenler de olmuştu hayatımda ama işte bi türlü aşık edemedim kendimi onlara

Yorumla
    • sarışın97
      sarışın97
      1 yıl

Herkese inanmayacaksın böyle söyleyip sırtımdan vuran çok oldu benide amaç farklı Allah'tan ben erken uyanıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnanmıyorum zaten bu yüzden umudumu kestim hiçbir kızın kalbini kazanamayacağım

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Kadınların kalbini kazanmak her zaman kolay değil, kabul ediyorum. 🙈 Ama aslında mesele, doğru bir bağlantı kurmakta saklı. Friendzone ile ilgili duruma gelince, sanırım olay biraz da nasıl yaklaştığınla ilgili olabilir. Karşı tarafla yeterince samimi mi davranıyorsun, yoksa belirsiz mi bırakıyorsun? Kendin ol ve duygularını açıkça dile getir.

Bir başka önerim de, karşındaki insanın hobilerine ve ilgilerine samimi bir şekilde ilgi göstermek. Onların neyi sevdiğini bilmek ve birlikte vakit geçirmek, aranızdaki bağı güçlendirebilir. Belki de biraz daha cesur olabilir ve hislerini ifade edebilirsin. Senin bu konuda neler düşündüğünü merak ediyorum, denemek istediğin bir şey var mı? 🤔❤️

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

2

Cevap

• Dance_with_Devotion
    Dance_with_Devotion Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

"Erkek adam arkadaşı oynamak" yaz Google'ye Erkek adam org sitesindeki makaleyi oku dostum.

Arkadaş gibi yaklaşırsan arkadaş kalırsın

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İlgimi de belli etsem bu sefer benden uzaklaşırlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Denedim de yani bunu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Sevgili olcak erkek çok ama arkadaş dost olacak erkek çok çok az. Bulduğumuzda da kaybetmek istemiyoruz işte

0
    18 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sevgili olacak erkek çok mu eğer çoksa zaten erkekle sevgili olman lazımdı zaten en iyi aşk arkadaşlıkla başlamıyor mu hadi kaybedeceğini düşündüğün için reddettin diyelim e yine kaybetmeyecek misin adamı peki o senin gibisini nasıl bulacak senin gibisini bulmak zor sonuçta

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sende o konuda haklısın. Ama arkadaş olarak gördüğün kişiden elektrik alamıyosan başka gözle bakamıyosun. O çekim çok farklı bişey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşte o çekim kurmak nasıl zor bir bilsen redpill izlediğimde bu ne ya dedim harbiden yani taktiksel davranmaktan bahsedip kendin gibi değil de böyle afedersin p"c erkek olmaktan bahsetmiş işte o noktada nasıl zor olduğunu anlamış oldum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ya saçma sapan zırvalar o tür şeyler ya. O çekimi taktiklerle falan oluşturamazsın. Her kadın bi ilişkiden farklı şeyler bekler. Ama özünde özgüvenli ve olgun erkeklerden hoşlanır. Çocuksu hareketleri tripleri olmayan kendini bilen nerde ne konuşacağını bilen erkeğin dikkatini çekemeyeceği kadın yok bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Zaten hiç böyle taktiklerle işim olmadı bu ne ya diyerek kapattım videoyu sevgilisi olmuş arkadaşlarımın tavsiyeleri de aynıydı kızları unursamazsan ve p"c erkek olursan kalbini kolaylıkla kazanırsın dediler ben de oha dedim böyle bir durumda özgüvene gelirsek de özgüvenim vardır kadınlarla konuşup yakınlık kurulduğu zaman kahve içme teklifi edebiliyorum ama işte bir türlü bu cesaretin ardından güzel sonuçlar alamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O zaman zamanı gelmemiş bu da önemli. Ayrıca öyle erkek olursan kalbini kazanacağın kızlar belli. Gerçekten öyle bir ilişki mi istiyosun onu sorgulamalısın bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok defadır denedim yapamadım inan ki yoruldum artık daha ne adım atabileceğimi düşünüyorum ne de kızların kalbini kazanabileceğimi düşünüyorum ilişki istiyorum tabi ama bi türlü yapamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Seninle aynı sorunu yaşayan arkadaşım var o da erkeklerden dertli. Uzun bir ilişkisi olsun istiyor sevsin sevilsin istiyor ama kime adım atsa bilindik hikaye işte başka bişey istedikleri için başka amaçla yaklaştıkları için hüsrana uğruyor. Ona söylediğimi sana da söylüyorum doğru kişi aranarak bulunmuyor ne yazık ki. Böyle yaparak yanlış insanlarla kendinizi yıpratıyorsunuz bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Eee aramasak battaniyenin altında girip bizi bulacak halleri yok ya kızlar zaten ilk adımı erkeklerden bekliyor e ilk adımı biz attığımızda güzel sonuçlar alamıyoruz maalesef illaki birinin ilk adımı atması gerekiyor o da erkek oluyor ama işte ya o yakınlık kurulmuyor ya da kurulsa da arkadaşlık dışında gelişen bir duygu olmuyor çıkmaz bir döngüye giriyor bir insan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Zaten şu ilk adımı erkek atacak safsatası da ayrı saçma yaaa. Ayrıca battaniyenin altına saklan demedim ki aramayı bırak dedim normal yaşantına dön. Sinemaya operaya tiyatroya git konserlere git. Kendinle vakit geçir zamanını değerlendir. Aramayı bırakınca bil ki karşına çıkacak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Battaniyenin altına girmekten kasıt aslında ben hiçbir şey yapmazsam aşkı bulamam demek istemiştim 🤣 zaten bütün gün spor yapmaya giden bir insanım şarkı söylemeyi severim bunlar benim uğraşlarım ve hobim ama kimseye denk gelmeyince yalnızlık bir zaman sonra batıyor işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yalnızlık çok zor o konuda haklısın ona bişey demiyorum. Tek demek istediğim yanlış insanla birlikteyken hep yalnızlık çekersin. şu an sevmek sevilmek istiyosun hak veriyorum ama işte nasıl desem ya bazı şeylerin zamanı var işte o zaman gelmeden olmuyor sen ne kadar zorlarsan zorlaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yanlış insana denk gelsem yine iyi ama onlar da reddediyorlar beni ben 25 yaşına geldim tecrübeler geliştirebileceğim ne öncesinde sevgilim oldu ne de bir flörtüm oldu ciddi ilişki olmasa da olur ama onu da yapamıyorum maalesef ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sen ne dilediğine yine de dikkat et. Öyle bir yanlış insana denk gelirsin ki seni kadınlardan soğutur bişey olur. Sen güzel şeyler dile her daim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok biliyorum ne demek istediğini sağol ama bilmiyorum artık daha adım atacağımı düşünmüyorum tek yapacağım şey bu sanırım çünkü cidden her adımı atmaya çalışınca yıpranan ben oluyorum hiç mi birisi benimle sevgili olmak istemez anlamıyorum ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hani derler ya sevgili yapmak ne ki ben istesem şimdi bile olurum biriyle o kolay ama doğru insanı bulmak zor diyorlar
      Ben istesem de sevgili bulamıyorum yani zorlanıyorum öyle bir durumda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ya bilmiyorum ki ben yaşlandım sanırım daha 31 yaşındayım ama 18 yaşındakleri bile anlamıyorum artık. Bizim zamanımızda birbirinden hoşlanan çıkma teklifi ederdi olur biterdi şimdiki ilişkiler bi değişik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Maalesef ki öyle şu zamanda sevgili olmak heleki flört etmekte bile çok zorlanıyoruz ya :( neyse derdimi dinlediğin için teşekkür ederim galiba son çare akışına falan bırakmak olacak

Yorumla
  • Psychho1
    Psychho1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    1 yıl

Sokma kendini o alana, kimse sana senin istemediğin biseyi yapamaz kardeşim

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Geri çekiyorum zaten

Yorumla
  • qoviru
    qoviru Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Aslında çok kolay ama neyi yapamadığını anlamadım

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kolaysa nasıl arkadaş olarak görülüyorum niye benimle sevgili olmak yerine sadece arkadaş olmamı istediler hiçbir şekilde art niyetle yaklaşmadım kızlara hatta iyi ki varsın ya dedikleri bile oldu ama kızlar benimle sevgili olmak istemediler

Yorumla
    • qoviru
      qoviru
      1 yıl

Biraz fazla iyi kısımda kalıyorsun demekki. Atılgan olman lazım, sapık moduna girmeden azcık ısrarcı olabilmen gerek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Israrcı olmaya çalıştım zaten ama işte kızlar bu durumu hiç hoş karşılamadığı için benden bi tık uzaklaştılar nötr davrandılar ama yakınlık kurulmadı bir türlü yanlış yapıyor da olabilirim ama ben hiçbir kıza şu zamana kadar ısrarcı olup da rahatsız etmeye çalışacak pozisyonda olan bir adam olmadım senin dediğin tavsiyeyi de bir başka arkadaşlarımdan da aldım bu arada ama ben işte bunu yapamadığım için hep başkalarıyla nasıl sevgili olduğunu ve flörtleştiğini uzaktan izleyerek izledim ve bu durum beni demoralize etti

Yorumla
    • qoviru
      qoviru
      1 yıl

Benzer durumları yaşıyorum ama erkekken yapabileceğin şeyler var en azından bilemiyorum ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bütün yolu denedim inanki ama olmadı

Yorumla
    • qoviru
      qoviru
      1 yıl

Yapacak bir şey yok yalnızlık kalıyor geriye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani bir şey diyemiyorum :(

Yorumla
    • qoviru
      qoviru
      1 yıl

Ben de 🥺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen niye duygulandın

Yorumla
    • qoviru
      qoviru
      1 yıl

Dedim ya bende de sıkıntılı bu durumlar. Kızlara güzel güzel hediyeler çiçekler geliyorken, onlar düşünülüp onlara özen gösteriliyorken ben sadece zarar görüyorum. Sadece sçıyor batırıyor ve defolup gidiyorlar adam akıllı bir insan olmuyor bana zaten hiç olmuyorlar. Aman bre 🤦‍♀️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İstanbuldaysan gel tanışalım :) ama ciddi değilsen de sen bilirsin tabi kararına saygı duyuyorum

Yorumla
    • qoviru
      qoviru
      1 yıl

Uzakım 🤷‍♀️ iyi geceler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tüh ya

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınların kalbini kazanmak zor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızların kalbine girmek neden zor? 4 cevap verildi
Bir insanın kalbini kazanmak çok mu zor? 8 cevap verildi
Bir kadinin sadece guzel kalbi sevilir mi? 10 cevap verildi
Bir kadının veya erkeğin kalbini kazanmak için ne yapılmalıdır? 14 cevap verildi
Kadınları aşkta mutlu etmek zor mudur? 33 cevap verildi
Kalbinin her kadına yetmesi nasıl bir şey? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sadece el işi yaparak ev geçindirmek mümkün müdür?
  • Sizce bastırması daha zor duygu hangisi, öfke mi yoksa özlem mi?
  • Hangi cümleyi duymaya ihtiyacın var?
  • Sadece sokak kedileri dolu bir gezegen olsa oraya kalıcı olarak gitmek ister misin?
  • Hiç salçalı yumurta yediniz mi?
  • Honda mı Hyundai mi daha iyi, hangisini tercih etmeliyim ve neden?
  • Land Rover Vs Volvo Hangisi Tercih Edersiniz Hangi Otomobil Daha İyi Suv Olarak?
  • Bir ürün pahalıysa ona o parayı verenler yüzünden mi?
  • El emeği ürünler yapıp satmak için günde ortalama ne kadar ekstra vakte ihtiyacınız var?
  • Dünyayı gezmek ister miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨