Aşk İlişkileri Dubai çikolatası yemeyen kac kisi kaldik? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Listenin basina kendimi yazdim🙋🏻♀ Güncellemeler1 yıl Arkadaslar dubai cikolatasinin içinde değişik , zehirli maddeler varmissssss KBJDHDBVDKDHDİVre-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Dubai çikolatası yemeyen kac kisi kaldik? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. ben yedim 0 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Yemedim ama İsminden bile sinir oluyorum artık ne abarttı millet cidden taktigina takıyo 🤦 2 0 Yorumla
Dkwtdd Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Popüler kültürün bi etkisi işte yemeyecem ve yemem de yani Antep fıstıklı çikolata gibi bir şey 0 0 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Arkadaşım almış mecbur denedik ama benlik degildi 0 0 Yorumla
Nurbaharxq Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Bir 5-6 kere yemişimdir heralde. Satıcı olan sen olunca yiyorsun istediğin gibi. Hemde hiç para vermeden :) 0 0 Yorumla
irem278382 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Ben yedim ve güzeldi aslında canım çekiyo arada yine yapmayı planlıyorum ama cok pahalııı 0 0 Yorumla
ALVlN Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeter artık valla yemeye. Kalmamıştır bence 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben kaldim💁🏼♀ Yorumla ALVlN 1 yıl Knk hiç abartıldığı kadar güzel değil yemesende olur yani Yorumla
cyllell26 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben yemedim. Zaten tatlı ile aram yok 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Yaz ya saçma canım fiyatlar standart yok 0 0 Yorumla
Labellda Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 56% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı. abimle nişanlısı almışlar ama ilgimi çekmedi 0 0 Yorumla
hedefi-olanbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. alan olursa bana da göndersin nenemle yiyecez 0 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tadına bakmazsam öleeerdim 1 0 Yorumla
bottegadoll Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl 1benYemeyi de dusunmuyorum valla 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Valla ben bulduğum yerde yicemmm Yorumla
BongomiaPrensi Takip Et Xper 2 Yaş: 32 1 yıl Yemedim ve yemicem, güzel gözükmüyo 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasil ya yiyenleri görünce içim gidiyor Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Ben yemedim yemem de 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Ben yemedim 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. ben ben 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yemedim 0 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı. Bnde 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Yemedim. 0 0 Yorumla
BlackStorm1 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl 2 ben olayım 0 4 Yorumla BlackStorm1 1 yıl Kaynak? Yorumla Soran 1 yıl Tiktok 🤷♀️ Yorumla BlackStorm1 1 yıl Tiktoka güvenme Yorumla Soran 1 yıl Babamdan cok tiktoka güveniyorum🙅🏻♀ Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. 2. sıraya benı yaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
ben yedim
Yemedim ama İsminden bile sinir oluyorum artık ne abarttı millet cidden taktigina takıyo 🤦
Popüler kültürün bi etkisi işte yemeyecem ve yemem de yani Antep fıstıklı çikolata gibi bir şey
Arkadaşım almış mecbur denedik ama benlik degildi
Bir 5-6 kere yemişimdir heralde. Satıcı olan sen olunca yiyorsun istediğin gibi. Hemde hiç para vermeden :)
Ben yedim ve güzeldi aslında canım çekiyo arada yine yapmayı planlıyorum ama cok pahalııı
Yeter artık valla yemeye. Kalmamıştır bence
Ben kaldim💁🏼♀
Knk hiç abartıldığı kadar güzel değil yemesende olur yani
Ben yemedim. Zaten tatlı ile aram yok
Ben kaldım kardeş ben kaldım
Ya zkecem çikolatalarını da awq
Daha yemedim yemem de
Yaz ya saçma canım fiyatlar standart yok
Merak etmiyorum
abimle nişanlısı almışlar ama ilgimi çekmedi
alan olursa bana da göndersin nenemle yiyecez
Tadına bakmazsam öleeerdim