Hoşlandığınız bir kıza veya erkeğe sosyal medyada ilk nasıl mesaj atılır? Siz nasıl bir şekilde yaklaşırdınız?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
direk atılır işte.
Bir ara məşhur bir mesaj vardı. Patlıcan, domates, biber emojisi atıp burada közlensin diyorlardı. Ondan yap ve red ye.😼
sağolun ben bu öneriyi almayayım :dd
Üzgünüm. Flörtleşmek sevmiyorum ve bilgilendiremem.😸
flört değil tanışma. ben de cıvıklığı sevmem ve kriterlerim oldukça yüksektir. ben sadece insanların görüşünü merak ettim yoksa birisiyle nasıl konuşulacağını biliyorum.
Nə məsəla kriterin? O kadar yüksek.
geçmişi temiz, tipi ve fiziği iyi, saygıda kusur etmeyen, namazını aksatmayan, kitap okuyan, yabancı dizi/film kültürü olan bir kız bulmak zor. sadece güzel olması yetmez. sonuçta bu kişiyle günlük hayattan, felsefeden, dizi ve filmlerden konuşabilmeliyim.
Bu kız muhtemelen çalışmıyordur o haldə.
çalışıp çalışmamasıyla ilgili bir şey demedim ama evleneceğim kız çalışıyorsa da benimle evlendikten sonra çalışmasını istemem.
Nədən məsəla?
çünkü eşimin karışık bir ortamda çalışmasını istemem. ılık erkekler bunu önemsemeyebilir ama hayatın gerçekleri farklı. erkekleri biliyorum ve bir çok karışık iş ortamında kadın biraz güzelse farklı gözle bakanlar, yaklaşanlar illa ki olacaktır. bundan rahatsızlık duyarım. ayrıca eşimin yorulmasını da istemem. isterse kendi e-ticaret gibi işler yapabilir desteklerim de kendisini ama evinde olsun ve yorulmasın. ben ona bakarım. bu şekilde düşünüyorum.
Anlıyorum. Farklı bakış açısı.
farklı değil. olması gereken bu. şimdiki erkekler yumuşadı. bu yüzden kadınlar her yerde iyi bir erkek bulamıyorum diye isyan ediyor. günümüz erkekleri eşlerine yeterince sahip çıkmıyor, korumuyor. kadınlar her ne kadar böyle erkeklerle olsa da doğaları gereği kendi kuralları olan koruyucu erkekleri isterler aslında.
Elbəttə farklı. Ben seninle aynı düşünmüyorum məsəla. Kəndi ayaklarımın üzərində durabiliyorum. İyi kazanıyorum. Bir şeylere sahibim. Kəndimi de koruyabiliyorum. Nədən gidip sadəcə beni korusun diyə evleniyim ki? Üstüne bir de işimden vazgeçiyim, tamamən koca eline bakıyım? Bana bunlar çok doğru gelmiyor.
kendi ayaklarınızın üzerinde durmanızı takdir ediyorum. kadınlar okumasın veya çalışmasın demiyorum. sadece benim param eğer eve yetiyorsa ve iyi bir hayat yaşanıyorsa eşimin çalışmasını gereksiz görüyorum diyorum. siz kendinizi korusanız bile sonuçta o iş ortamında size farklı gözle bakan erkekleri fark etmeyebilirsiniz veya o erkek size bir girişimde bulunduğunda tersleseniz dahi sonuçta böyle bir olaya maruz kalmış olacaksınız. seven erkek kıskanır ve böyle ortamlarda eşinin olmasını istemez. çünkü ona farklı gözle bakılmasını istemez ve eşine sadece kendi o gözle bakmak ister. umarım anlatabilmişimdir.
O zaman eşinizi evə mi kapatacaksınız? O söylediğiniz varlıklar hər yerdeler.
hayır eve kapatma değil. isterse kendi işini açsın ancak öyle başka erkeklerle sık sık aynı ortamda bulunacağı bir işi yapmasını istemem.
Anlıyorum.
Yirim seni cıvırdak
işte senin gibi betalar yüzünden bu kızların kanka kalkıyor bravo aptal seni
Sanmam olumsuz geri dönüşüm almadım bu arada aptal sensin sığır