Atmam falan der misiniz ondan mı beklersiniz yoksa bam bam bam hücum futbolu mu?

Atmam falan der misiniz ondan mı beklersiniz yoksa bam bam bam hücum futbolu mu?

Normalde kimseye ve hiçbir şeye karşı ilk adımı atmayı sevmiyorum ama bir kişiye karşı ilk adımı atmıştım. Hatırladıkça da gülerim yaptıklarımı. Bu mesele bence o kadar büyütülecek bir şey değil ama karşı taraf biraz fazla havaya girer sinir bozucu olup, pişmanlık duyabiliyorsun
Ben beğendiğim halde atmıyorum çünkü biliyorum yani ben bir şey söylesem ilk bileti karşı tarafa atsam yine de herhangi bir tepki gelmeyecek bir şey gelmeyecek birinin beni sevebileceğini karşı olan inancım sıfır
Cevap
22Cevap
Atmıyorum.
Atmam ve böyle görseldeki gibi mesaj atanlara da cevap vermem. 45 yaşındaki amca bile daha yaratıcı mesajlar atıyor.
Önce beklerim neyin nesi kimin fesi diye😂
Sonra hikâyeydi gonderisiydi derken kendisine mesaj atmış olurum😊
Hayır, hiç yapmadım. burada sadece beğenmek değil ama iletişim kurmak istiyorsam ben yazarım. Aksi olmuyor. Kimse mesaj atamıyor çünkü bana.
O son cümleyi yazmayacaktın. Şimdi geliyorlar, saklan!
@UluGökKurt Yine atamayacaklar. Malum takip ettiklerim yazabiliyor. Bak bakalım kaç kişiymiş:))
Ona dikkat etmemiştim pardon, tamam tehlike yok o halde. Normal devam. Alarmları kapattık.
@UluGökKurt 😂😂😂
Türkler çok duygusal birbirinize kin duymasanız bu kadar aslında şu mesajlar eğlenceli yani. Gavura "Netflix? tonite" diye yazınca geliyor öyle andaval ki... Kalkıp gözler lens mi desem evlilik teklifi eder herhalde.
Psikolojim iyi değilse atarım yoksa cesaret edemem
Ciddiysem, hoşlandıysam atmam. Boş yapmak için atarım ama ilk mesajı.
Atmam evrene abuk subuk mesaj yollar bana atsın diye ağlar zırlarım (!)
Internette kimseyi begenmiyoruz. Boyle bir sey olmadi. Hadi hosmus suna bir mesaj atayim, benlik isler degil. Kimseye de oyle bakmadim acikcasi.
Uzun yıllardır sosyal medya kullanırım ama kimseye ilk mesaji atmadım, atmam..
Bunu sadece bir kez yaptım. Ama yukarıdaki gibi saçma cümleler kurmamıştım. Çok güzel olduğunu söylemiştim.
Attım iki defa attım ekledi sonra engelledi herkes engelliyor bu ne iş anlamıyorum ne diye hesap açıyor o zaman bunlar story beğendim diye engel atanı ilk defa görüyorum.
Bundan sonra sevdamdan ölürüm de, ilk mesajı atmam.
Beğenmediğimi belli edebilirim ama daha fazlasını yapar mıyım pek sanmıyorum…
Türk kızları armut piş ağzıma düş olduğu sürece yürüyen sadece erkek tarafı olur
Durum , ruh hali ve ortam ile ilgili.. sosyal medyadan zor.
Yani atabilirim ama İnternette kalmaması gerekiyor. Tercihim reel ilişkilerden yana.
Kaybedeceğin ne var kral yaz gitsin öncedende hayatında yoktu red yedikten sonrada olmayacak yani hayatında değişen bişey olmayacak
Eskiden yazmazdım ama şimdi yazıyorum
Niye simdi ne degistibxjf
🤭bana bir özgüven geldi şimdi sorma
Vaay devam et o zaman ozguven gidene kadar djd
Ben atarım da artık şu lens mi lafından gına geldi ya bir de şey var gözler okyanus 🙄
Attım. Mesafe uzak dedi konuşma bitti 😏 s. K.. mde değil
Evet yapmıştım ama hatamış
Atmam diyen bütün erkekler, atarım diyen bütün kadınlar yalan söylüyor ya
Atarım ama bu mesajlar gibi değil. :D
yürürüm bile ne diyorsun.
KS de evet. baska yerde hayir
Kolay kolay atmam, attırmaya çalışırım
Atmam... İşim olmaz
Kenan Doğulu ilk adımı sen at
Atmanın faydasını göremedim bıraktım
Çok beğendiysem atarım, sorun olmaz.
Hayır atmam