Sevgilim babasına yakalandı

Sevgilimle 4 yıllık bir ilişkimiz var. Bu 4 yıla çok şey sığdırdık. Çok acı çektik. İlişkimizin ilk iki yılı aynı okulda geçti. Fakat üçüncü yıl bizim için dönüm noktası oldu. Bir gün karlaştırıp üniversitedeki konsere gittik. Orada gezerken babası bizi suç üstü yakaladı. Sevgilim (bu yaptığı yanlıştı ama) ailesini karşısına alıp benim yanımda durdu. Her neyse o olaydan sonra babası başka okula yazdırdı. O zamanlar lisedeydik. Her gün görüp de doyamadığım sevgilimi hiç göremez olmuştum. Telefonunu da aldıkları için hiç bir şekilde iletişime geçemiyorduk. O günlerde tek iletişim yolumuz, onun bana doğum günümde aldığı ahşap kaplama defterdi. o deftere sırayla içimizdekileri yazıp fırsat buldukçe birbirimize veriyorduk. Çok sıkıntılı dönemler geçirdik. Şu an ben üniversite ikinci sınıfa gidiyorum kendi şehrimdeki üniversiteyi seçtim ondan ayrı kalmamak için. Son bir yıldır rahattık. Hatta nadiren buluştuğumuz bile oluyordu. Bir kaç ay önce babası telefon aldı buna ben de bir hat hediye ettim. Ailesinden gizli kullanıyordu bu hattı. Babasının aldığı hattan bana ulaşamıyordu çünkü yakalandıktan bir iki ay sonra babası buna telefonu vermişti biz de saf saf sevinmiştik. Meğerse psikopat adam hattını izlemeye aldırmış. Attığım mesajlar filan şak diye onun telefonuna gidiyordu. O nedenle bu sefer tedbirli davrandık ve ayrı bir hat kullandık. Bir sıkıntı yoktu her şey yolunda gidiyordu. Sevgilim bu sene üniversite sınavını kazanamadı ve tekrar dersaneye gidiyor. Dün yine dersaneye gideceği için babasının aldığı hattı taktı. Dersaneye gidince diğer hattı takıp haber verecekti bana. Aradan kaç saat geçmesine rağmen haber vermedi. Bugün yabancı bir numaradan mesaj geldi. "Şeyma babasına yakalanmış diğer hattına kesinlikle mesaj atmayacakmışsın." diye. Beynimden vurulmuşa döndüm. O kadar sıkıntıdan sonra rahatladık derken yine aynı olay... Zaten sevgilimin ailesiyle arası ilk olaydan beri hep kötü bu olay da onu yıkmıştır eminim. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. O bunu istemez ama, atmosfere sığdıramadığım aşkımı kalbime gömüp onu unutmalı mıyım onun iyiliği için yoksa?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşından mesaj geldi. Ailesi herşeyi öğrenmiş. Öğretim hayatın bitti okutmayacağız diyorarmış...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşından gelen mesaj: Dün şeymayı takip etmişler. Sizin oraya gelip sana el salladığını görmemişler amaelinde telefonu görünce kimle konuşuyorsun ver bakalım filan demişler. o anda afallamış ailesi de anlamış. tekrar niye görüşüyorsunuz filan kızmışlar bayağı. Annesi seni suçlamış seni rahatsız ediyo değil mi? arayıp söyleyecem rahatsız etmesin demiş. Şeyma da onun bi suçu yok o hiç atmadı ben atıyorum diye üstlenmiş herşeyi. Telefonunu almışlar. Gelsin istesinler evlendirelim senin okumada
Güncellemeler
+1 yıl
Gelsin istesinler senin okumada gözün yok demişler...
Sevgilim babasına yakalandı