Aldatan Kadınlar?

Etik gelmeyebilir biliyorum ancak Instagram'dan kadın eklerken ilişkisi olanlar ilk tercihim oluyor. Elbette genelleme yapmıyorum ama ezici çoğunluğu aldatmaya meyilliler. Flörtöz konuşuyorum 2 gün kadar , çok fazla umursamıyorum mesajlaşmada (ilişkisi olan çoğu kadın ilgiye doymuş oluyor ve ilgisizlik onu çekiyor) , daha sonra kahve içmek için buluşuyoruz bugün birtanesiyle ilk date'den benim eve geldik anlarsınız işte malum işin ortasında sevgilisi aradı çocuğa bir ton bağırdı çağırdı "Hastaneye gidicem dedim sana dimi bu kadar darlama beni bırak yaa güvenmiyorsan bu kadar cidden yazıklar olsun sana" dedi ve suratına kapadı sonra işimizi hallettik film falan izledik az önce yolcu ettim çocuk defalarca kez aradı ama açmadı hatun.

Şimdi diyebilirsiniz ki adama yazık günah , o da onun problemi eskiden böyle şeyleri umursar empati kurardım ancak narsist olduğu bariz belli kadın ile vakit kaybeden o.

Birde şöyle bir paradoks var benim birlikte olduğum kadınların %95'inin sevgilileri bildiğin efendi erkekler adamlar dakika başı arıyorlar buradan da şu sonucu çıkartıyoruz ne kral ol ne de paşa p*ç ol hayatını yaşa!

Sizce de tuhaf değil mi içinde yaşadığımız dönem?

Güncellemeler
1 yıl
Eğitmen olduğum halde dikkatimi çeken bir unsurdu hatta bu kendi teorim "Evli veya Sevgilisi Olan Kadınlar Daha Kolay Hedeflerdir" Yalnızca aldatmayı eğlenceli bir oyun gibi sunmak yeterli
Aldatan Kadınlar?