Sevgilimin psikolojisi bozuldu lütfen yardım edin çok çalıştığı için mi?

Yaklaşık 1 yıla yakın ilişkim vardı aşırı aşık olduğumuz karşılıklı ilginin bol olduğu bir ilişki 2 ay önce sevgilim çok yoğun saatleri olan bir ise girdi ve ilgisi azaldı bana karşı önceden antidepresan falan da kullanıyordu neyse dediğim gibi ilgisi azaldı benle buluşmak bile istememeye başladı bende tabii ki ayrıldım ilgi göstermediği için bana çok iyi biri olduğumu seninle inşallah 23 24 te tekrar oluruz ve evleniriz dedi hemen dedi seni çok üzdüğümüz şu an farkındayım dedi ayrıldık sabahı tt den çıkardı instagramdan kızlar erkekler takipçileri arttı hepsiyle konuşuyormuş ailesi de diyor davranışları çok değişti ben eski ben değilim diyor değiştim diyor neden diyorum bilmiyorum diyor düzelecek misin diyorum Allah bilir zaman var diyor seviyor musun hala diyorum her şeyden çok diyorum deneyelim tekrar diyorum seni uzucem yine söz veremem diyor ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin kızları eklemişsin diyorum hepsine engel basarım diyor tanıyamıyorum sevgilimi herkes diyor ne oldu bu çocuğa nolur tavsiye verin

Güncellemeler
5 ay
arkadaşlar ayrıldık tabii ki her şey atlatılıyormuş şu an başka biriyle 7 aylık ilişkim var
her yara sarılıyor yani
o arkadaşa gelecek olursak gotik gibi bir şey oldu erkekten mi hoşlanıyor kadından mı belli olmayan bir tip allah onun bin belasını versin
Sevgilimin psikolojisi bozuldu lütfen yardım edin çok çalıştığı için mi?