Gizli Üye(25-29)1 yıl8 ay aileye anlatmak için çok kısa bir süre. Daha birbirinizi tam tanımadan, emin olmadan aileye anlatma çok saçma. Senin onu sürekli anlat diye darlamak onun senden soğumasına neden olur ki olmaya da başlamış zaten.
Arkadaşımdı demişsin ama arkadaşlık ve sevgililik arasında dağlar kadar fark vardır. Sevgililikte araya aşk girer, güven başlar, zamanla ciddi düşünme olur. Bunlar 8 ayda halledilecek şeyler değil. Eğer senden emin olsaydı, hemen evlilik düşünseydi bahsederdi. Daha 21 yaşındaymış üstelik ciddiye bindirmek için çok erken.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılValla 8 ay az bi süre değil ya, insan bi yerden sonra sevgilisini ailesine anlatır, tanıştırır falan. Eğer hala annesine bile bahsetmediyse bi düşünmek lazım, belki cidden çekiniyo ya da ciddi bi çekincesi var. Ama 'utanıyorum, çekiniyorum' falan demesi de biraz bahane gibi duruyo açıkçası. Tabii bi yandan da herkesin aile yapısı farklıdır, belki ailedeki baskı ya da tepkilerden korkuyo olabilir ama bunu seninle açık açık konuşması lazım. Bence oturup ciddi bi konuş yap, niyetini sor. Yani bu iş nereye gidiyo, cidden ciddi mi düşünüyo yoksa oyalanma mı var bi bakmak lazım. Hem senin de kafan netleşir, yoksa böyle belirsizlikle gitmek insanı yıpratır.
01 Yorumla
Soran1 yılŞubatta aileleri tanıştırmayi düşünüyoruz kendisi asker olduğu için fazla görüşemiyoruz zaten
ayni seyleri ben de yasadim, surekli ailem beni cok darlar bilmiyorsun surekli soru sorarlar falan diyordu en sonunda ailesinin israrlari sonucu soyledi, annesiyle tanistim, keske hic soylemeseymis diyorum çünkü tam olarak dedigi gibi cikti o kadar darlıyor ki annesi surekli bize gel, Nisan dugun yapalim diye, ben bile pisman oldum soyledigine. eger sevgilin de sana ailesini bahane ediyorsa söylememek icin, doğruluk payi olabilir. herkesin aile dinamigi farklidir erkek diye her seyi konusabilir diye dusunme ailesiyle.
03 Yorumla
Soran1 yılAnnesi öyle birisi değil anlattığına göre annesine bile dememis beni
Soran1 yılBenim sevgilim 8 ay oldu bir belediye çiçeği koparıp vermedi artı söylese annesi sıkıntı yapmaz eski sevgilimde böyleydi aldattı beni
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar!
Ben ilk ayda aileme söylerim! 😅
Beş ay içinde de aileler ile tanışmak isterim...00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin ailesine henüz senden bahsetmemiş olması tabii ki can sıkıcı olabilir; sonuçta 8 ay önemli bir süre. Senin hislerini ve bu konudaki yerinde rahatsızlığını gayet iyi anlıyorum. Mesajlardan anladığım kadarıyla biraz gergin bir diyalog var aranızda. Sevgilinin çekingen olduğunu söylüyor ve bu yüzden açıklamakta zorlanıyorsa, biraz daha empati yaparak onun nedenlerini gerçekten anlamaya çalışabilirsin.
Belki ailesiyle aralarındaki dinamikler veya başka bir sebep onu geriyordur. Öte yandan senin de ilişkiye dair beklentilerin ve isteklerini açık bir şekilde ifade etmen gayet doğal. Durumu belki biraz daha sakin bir şekilde, karşılıklı anlayış çerçevesinde konuşmayı deneyebilir misin? Ne düşündüğünü ve hissettiğini paylaşarak, onun da seni anlamasına yardımcı olabilirsin. Unutma, ilişki iki kişilik bir yolculuk 🚀❤️
Peki, senin bu durumu çözmek için başka bir plana yönelik düşüncelerin var mı? Belki birlikte yeni çözümler de bulabilirsiniz! 😊10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 1 yıloyalıyor sizi evet
00 Yorumla
1 yılAdamı sen zorluyorsun anlat anlat diye. Ciddi düşüncesi olsa zaten ikiletmez gider ailesine seni anlatırdı bu 1.
Sen adamdan heveslisin ki ailen o adamı biliyor ve senin onu tek edemeyeceğini de biliyor bu da 2.
Ayrıca adamın yaş sorunu varmış, birde askermiş bu da 3.
Bu adam bence ya evli, ya nışanlı, senide oyalıyor askeriyede vakit geçirmek için seninle takıldığını düşünüyorum bu da 4.
Canım dikkat et eğer uzman çavuş veya astsubay falansa bunlar genelde evli olur ya da nışanlı olur sevgilileri olur, yedek tuttukları olur. Şu konusmaya şöyle bir baktım ve diyorum ki çok heveslisin çok umutlusun çok beklenti içindesin bunları azalt derim. Adamın konuşmaları hep yalan dolan umursamaz ciddiyet sıfır, samimiyet sıfır diyorum.
Yerinde olsam ayrılırdım. İnşallah kendini kullandırıp birşeyler yaşamamış sındır senin için atlatmak zor olabilir.
22 Yorumla
Soran1 yıl2 yıllık arkadaşımdı kendisi tanıyorum önceden
- 1 yıl
Eh tanıdık kazgı buda desene.
Gizli Üye(25-29)1 yılaskeriye gibi bir yerde derken msü öğrencisi sanırım? benim sevgilim msüde okuyor bizde olay tam tersi ikimizindr ailesi biliyo o yüz yüze tanıştırmak için sabırsızlanıyo ben utandığım için istemiyorum arkadaşın biraz doğru düsünmüs gerçekten duygularından emin değilse sadecevakit mldürmek için konusuyor olabilir ama 8 ay da biraz fazla bunun için 2 ihtimal var bu çocuk ya seni sürekli aldatıyor sen farkında bile değilsin çünkü 8 aylık bir ilişki anlatılır anlatmadıysa sevmiyodur ve araya illa baskalarıyla sohbet muhabbet girer erkek bunlar ya da utandığı için anlatamıyo (uzaklas) çocuk büyütmicez bu yasta
016 Yorumla
Cevap sahibi1 yılyorumlarda biraz okudum birde erkek dediğin kisiye yük olucaksın asıl maddi olarak bir şeylerini karşılamak zorunda erkeklerin sevgi anlayışı bu maalesef ki
Soran1 yılEvet öyle ama utanıyormus sözde
Cevap sahibi1 yıliyi ayrıl
Soran1 yılSizin kaç aylık ilişkiniz
Cevap sahibi1 yıl7
Soran1 yılUmarım mutlu olursunuz çokça mutlu oldum sizin adınıza en azından deger görüyorsun
Soran1 yılGerçekten seven kişi anlatıyormus yani boşa vaktimi öldürmusum
Cevap sahibi1 yılöyle gerçekten seven sevdipi için het şeyi yapar sadece vakit öldürmeye calisiyor besbelli
Soran1 yılSize çiçek tarzı şeyler alıyor mu sevgiliniz peki
Cevap sahibi1 yılbenim sevgilim 1. ayımızda benim eb sevdiğim parfümü alıp kargolamıştı evime dışarı çıkıxapım zaman paran var mı diye sorar yeteri kadar var dememe rağmen 500-600 göndetir bi keresinde ihtiyaç duyduğumda söylemiştim son parasını atmıştı hediye olarak çok şey yapar ama şuana kadar çiçek almadı hiç sadece komlunun bahçesinden birsğrğ çiçek kopartıp buket haline getirmişti ahah daha değerli bana kalırsa ve çokta zengin oldugunu düsünme zengin birisi de değil kısacası seven hissettirir her seyi yapar
Soran1 yılMutlu oldum sizin adınıza benim sevgilim bir belediye çiçeği koparıp vermedi bana
Cevap sahibi1 yılözür dilerim aklını karıştırmak istemem ama 8 ay diyorsun bu asla normal değil maddi olup olmaması önemli de değil kendisi uğrasip bir seyler nile verebilir bana kalırsa zamanını bosa harcama
Cevap sahibi1 yılböyle insanlar genelde kullanır dikkat et
Soran1 yılGeçmiş ilişkimde böyle oldu hep kendi yediğimi içtiğimi ödedim maddi yük olmadım boynuz yedim bundan sonra da aşk işlerine girmem zaten ama sizin adınıza sevindim en azından benim gibi kötü muamele görmüyorsunuz seviliyorsunuz
Cevap sahibi1 yılsadece kendine değer ver karşındakini düşünme ve köpek gibi davran nazlı bi şekilde tanış erkeklerle sonrasında normale dön teşekkür edersin bana
Soran1 yılMaalesef öyle olamam o yüzden aşk defterini kapatacağım en iyisi benim için
- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
1 yılSeni hemen annesine anlatmak zorumluluğu yokki
Şahsen bende sürekli tartıştığım bi insanı ailemle tanıştırmak ya da anlatmak istemem.
Bi bakardım oluru var mı..
Yaş farkınızda sorun ola bilir..
Oyalıyorda ola bilir..
Sevgi denmezde buna bu daha çok hoşlantı gibi adınız ne kadarda “Sevgili”, olmuş olsada.110 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel bir bakış açısı bence
- 1 yıl
Soran1 yılBilmiyorum ama canım acıyor yemin ederim bir kere bile maddi yük olmadım etmedim küçücük şeyle mutlu oldum kötü mü yaptım ☹️
- 1 yıl
Bence bi yerde artın varsa diğer yerde eksikliğin var 😌
Maddi konuda yük olmaya bilirsin bu senin duruşun ama bi İnsanı bi konu üzerinde sürekli Zorlamak, ki belli kafasına oturtamamış ilişkinizi saygı duymak gerekir.
Herhalde onu biraz az görüyor sende..
Üzülme düzelirsiniz umarım ve ayrıca illa birilerin sizi bilmesine gerek yok
“İç dünyanızı güzel kurun”, gerisi zaten zamanla olacaktır.. - 1 yıl
Seni acilen takip ettim, uzun zamandır sitede gördüğüm en aklı başında yorumlar
- 1 yıl
@Ayabasanmaymun yhaa ama sen çok tatlısın ki 🫶🏻😊
- 1 yıl
Yani gerçekten sitede böyle insanların olduğunu görmek ümitlendirdi beni🌸💖 o senin tatlılığınn
Soran1 yılBende takip ettim yorumlarınız çok mantıklı eğitici evet bazı davranışımj törpülemem gerek herkesi kendim gibi zannediyorum bundwn oluyor ne oluyorsa zaten
- 1 yıl
Amaa yhaaa 🥹 gerçekten çok Tatlısınız 🥹 Bi mutlu oldum inanın
- 1 yıl
Hep mutlu olursun inşallah 💖
Seninle herhangi bir anlamda ciddi düşünmüyor bu adam. Ciddi derken evlilik falan değil, gerçek samimi duyguları yok. Sen bir sorununu anlattığında ayrıl o zaman, tartışmaya çıkartmaya çalışıyorsun diyen insan, manipülatör ve kesinlikle sana değer vermeyen insandır. Seven erkek, 'ayrıl o zaman' der mi bir düşün? Erkenden ayrıl da yoluna bak, sevmesine rağmen bu hareketleri yapıyorsa, nasıl davranacağını öğrensin senin suçun yok ki sevmediği belli.
17 Yorumla
Soran1 yılCidden haklısıniz 8 ay oldu bir belediye çiçeği koparıp vermedi
Soran1 yılBirde beni yorman için değil rahatlatmak için seninleyim demişti
Soran1 yılYorumds birisi yazmış sevgilisi 7. ayds anlatmış ailesine
Soran1 yılHayır devam etmem harcadığım vakte üzülüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
1 yılBirisine neden beni anlamıyorsun diye baskı yapmak kadar saçma bir şey goemedim. Ben hayatımın hiç bir evresini aileme anlatmıyorum ki yaptığım ettiğim yaşadığım hayatı. Evlenmeye karar verdiğimde söyleriz gider isteriz. Yaptığın baskı senin benim anlatacağım varsa bile anlatmam mesela.
27 Yorumla
Soran1 yılSevgilim var demesi zor bir şey mi peki ben anlattım mesela
- 1 yıl
Yani anlarlar zaten illa ki birisi olduğunu
Soran1 yılAnlayış gösterdim ona zaten asker kendisi fazla görüşmüyoruz 8 ay olmuş telefondan diyemez mi sevgilim var anne diye
- 1 yıl
Dediğinde ne farkedecek tam olarak? Senin bile görüşmediğin birisinin ailesine annesine söylemesi ne değiştirir?
Soran1 yılDeğer verdiğini gösterir ben gelecek gördüğüm için anlattım anneme mesela
- 1 yıl
Hiç mantıklı gelmiyor değer ile anneye söylemek veya söylememek
Soran1 yılSeven erkek söylemez mi sizce ne bileyim ben sevgimden emindim söyledim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yıl8 ayda ne anlatacak? Yani evlilik gibi ciddi bir olayın kararı var da anlatmıyor mu ailesine? Bence senin yaptığının aynısını erkek de yapacak diye bekleme. Erkek başka sen başka. Neden kendinle kıyas edip aynı davranışı yapmasını bekliyorsun? Neden beklentiye giriyorsun? Ileride farklı konular için de mi bunu düşünürsün? O zaman ayrılmak daha iyi bence de..
112 Yorumla- 1 yıl
anlatsa 6 ay içinde anlatırdı en geç
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan herkes ilişkisi olduğunu hemen ailesiyle paylaşacak diye bir şey yok. Kadın erkek farketmez aslında. Ilişkide partnerimiz de bizim yaptığımızin hemen aynısını yapmalı diye beklentiye girmemeliyiz. Şayet cinsellik için kullandığından falan suphe ediyorsa ayrılabilir.
Soran1 yılBu sorudan bir gün sonra annesine anlatmış beni tam da umudumu kaybetmiştim şu an en azından aramızdaki buzlar çözüldü
- 1 yıl
ilişki koçları söylüyor bunu kendi ilişkilerime bakınca 6 aydan çok önce söyledi daha 3. ayda söyleyende oldu hemen ilk haftadan söyleyende diğer söylemeyenler kısa sürdü ciddi değildi böyle bi genelleme yapabilirsin yani boşuna zaman kaybetmemek adına
- 1 yıl
ve insan sevince zaten söyler
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan ilişki koçlarına saygı duymuyorum
- 1 yıl
işinde iyi olanlar gerçekten bakış açına ilşikine yön verebilir özellikle izlediğim bi tane vardı o çok iyi bu konuda
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan gerçekten koçluk sertifikası yoksa saygı duymam. Gerçek bir koç değil, çok izlenen konular hakkında konuşarak koç olunmuyor.
- 1 yıl
gerçek koç zaten havadan sudan konuşanlar koç olmuyor
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan koçluk sertifikası yoksa koç değildir. Bu kadar basit.
- 1 yıl
var diyorum zaten nerenle anlıyorsun
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan var da o yüzden mi isim vermiyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
1 yıl8 ayda hemen aileye anlatma zorunluluğu mu var? 8 ay kısa bir süre bence anca tanırsınız birbirinizi ne bu acale görücü usulu tanışma mı bu? Ayrıca bir erkeği ailen beni tanısın diye darlamak nedir? Anlatmıyorsa anlatanı bulursun neyine zorluyorsun? Gözünde bu şekil gram değerin kalmaz bunaltmıssın çünkü
116 Yorumla
Soran1 yılBen 3. ayds anlattım 1 yıl olacak normal mi Şubat 'ta aileleri tanıştırmayi düşünüyorduk sözde
- 1 yıl
Sen çok erkenden anlatmıssın ne ara bu kadar emin oldun çocuktan ilk ilişkin olduğunu düşünüyorum.
Soran1 yıl2 yıllık arkadaşımdı önceden kendisi zaten ilk ilişkim değil
- 1 yıl
Her ne olursa olsun gerek yok eğer anlatmıyorsa güle güle demeyi bil senin ilişkide kriterin ailesine anlatması ciddiyete binmesi ise ve karşı taraf buna yanaşmıyorsa senin için doğru insan o değildir o yüzden kendini yanlış bir ilişki için harap etme.
Soran1 yılArkadaşım dedi seni cinsellik için kullanıyor sadece diye
- 1 yıl
Bilemeyiz böyle net cümleler kurmak benlik değil. Cinsellik yaşama uzaklaş kendini geri çek bakalım ne olacak?
Soran1 yılCinsellik yaşamadık hiç
- 1 yıl
E o zaman nasıl kullanabilir?
Soran1 yılSevse böyle davranır mi duygusal boşlukta belki
- 1 yıl
Bazı yorumlarınıza baktım daha 21 yaşındaymış çocuk böyle bir yaştaki insandan beklenicek haraketler ciddi düşünme yaşında değil bu demek değil ki sizi sevmiyor sadece ciddiyete binmesini henüz istemiyordur aileler tanışınca illa karışırlar bunaltırlar bende hemen söyleyenlerden olmazdım. İlla seni kullanıyor anlamına gelmiyor yani o arkadaşına da söyle seni gereksiz yere gazlamasın.
Soran1 yılBana mı kalmış aşk meşk işleri en iyisi içime kapanmak
- 1 yıl
Alma verme dengesine dikkat et o sana bir geliyor sen iki gidiyorsun ve ortada dengesizlik oluşuyor bu şekilde ilişki yürütülmez sana ders olmuş oldu ve emin ol her kız böyle bir tecrübeden geçiyor.
Soran1 yılEski sevgilimde de böyle oldu
- 1 yıl
İyilestirmen gereken şeyler var daha hazır değilsin bu yüzden aynı tarz insanları hayatına çekiyorsun. Bu döngü devam eder ta ki sen değişene kadar...
Soran1 yılBen artık istemiyorum hep böyle oluyor bilmiyorum yemin ederim 1 kere bile parasını yemedim bir kere param yetmedi yemek aldi o
- 1 yıl
İşte bu noktada hata yapmıssın yemeğe gittiğiniz de zaten erkeğin ödemesi gerekir senin atılmaman lazım. Çok verici yaklaşıyorsun insanlara yapma bu şekilde hiç bir insan senin kıymetini bilmez. İlk önce kendini sevmeyi öğren ondan sonra zaten seni sevmeyen insanları anlıyorsun ve şunu diyorsun "Bu insan beni haketmiyor."
- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılSen çok üsteleyip boğmuşsun, o da sallayıp durmuş, ve emin değil senden de, emin olmadığı birini niye anlatsın ailesine.. Sende zorla mı aldıracan kendini bu ne karaktersizlik sen kadınsın az ağır ol, kendini kaliteli göster, giden gider havasında ol. Hiç mi ilşki koçu dinlemedin binlerce video var
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılOyalıyor, seninle ciddi ilişki istemiyor çok net. Ben eşimle tanıştıktan 1 ay sonra ailesiyle yemeğe gittim, 2 ay falan sonra da tüm akrabalarının olduğu bir kutlamaya girdim, kayınvalidem benim gelin diye tanıştırdı. Niyeti olan adam böyle olur
01 Yorumla
Soran1 yılVay be mutlu oldum adınıza
Açık ve net oyalıyor canım birde yazmiski attığın her gönderiye bakıyorum ve yorum yapıyorum sen sanki bunumu dert ettin ki lafını ediyor daha konuyu bile anlamıyor ya da anlamamazliktan geliyor lafı dolandiriyor böyle laf dolandirip sana sorun yok varsada takmayalim böyle devam edelim ötesini ne karıştırıyorsun demek istiyor
02 Yorumla
Soran1 yılŞubatta ailelerle tanışacagiz sözde beyefendi daha annesine anlatmadı beni
- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle bu konularda bir kadın olarak kendimize saygıdan dolayı asla karşı tarafa ısrar edilmemesi gerektiğini savunuyorum. Yani tamamen karşı tarafa bırak eğer istiyorsa yapar yapmıyorsa da bunu zorlayarak zaten yaptırman doğru olmaz baktın sana uygun değil ayrılırsın biter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni annesine 8 ay olmasına rağmen anlatması ya da anlatmaması önemli mi cidden?
Bir de şu açıdan bakmalısın, benim erkek arkadaşım benden annesine aylar evvel bahsetmiş ama haberim bile yoktu. Tesadüfen öğrendim. Lâkin ilişkimiz o kadar karmaşık ki, çocuk gibi küser gider ayrılır, bir süre sonra barışırız. Misâl böyle bir ilişki durumunda annesi beni bilse ne olur bilmese ne olur.
Asıl önemli olan aranızdaki bağ, sevgi, ilgi ve sadakât değil mi? Elbet annesine bahseder.03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu çocuk asker mi? Yaşlarınız kaç acaba? İhtiyacını karşılamak için mi bu kadar aydır konuşuyor? O da enteresan
Soran1 yıl1 yıl olacak normal mi sizce
Cevap sahibi1 yılSevgisini hissediyor musun? 1 yıldır artık konusunu açmıyorsa biraz daha bekle derim. Eğer ki yine bahsetmemişse ayrıl gitsin. Seni cidden önemsemiyor demektir
1 yılKendini rezil etmişsin? Annesine anlatınca nolucak biraz ağır kadın olmayı öğrenin ya sen anlattın da noldu mesela çok merak ettim kendini değersizleştirmisn canım. Bide çocuk seni sevmiyo söyliyim hep kapı eşiği imaları var. Seven dile getirmez üzgünüm
22 Yorumla
Soran1 yılBir keresinde de şey dedi ben senin için kendimi yormak zorunda değilim demişti seninle kavga için değil beni rahatlatmak için seninleyim de dedi
- 1 yıl
E pes ama resmen amacıma ulaştır başka bisey yapma diyor çok kötü bu seni ilerdeki ilişki seçimlerini de etkiler hayatına hep böyle tipler çıkar. Gerçek bir erkekle birlikte olun kızlar. Gerçek bir adama dünyaları veririm ama basit erkekler midemi bulandıryor
1 yılsöylemeye niyeti yok manipülasyon yapıyor sende üstüne gitme bu tip şeyler söylenmez umursamaz görünüceksin max 6 ay içinde niyeti varsa söylerdi ve sende erken anlatmışsın en azından bi 5 ay daha bekleseydin
02 Yorumla
Soran1 yılCidden öyle ben 3. ayda dedim
- 1 yıl
@scorpiongirl429 yav mal mısın isim mi sordun koç olandan bahsediyoruz hâlâ olmayanları söylüyor engelleyince haklı falan çıkmıyon
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. anlatmak için çok erken bence 8 ay hem anlatması neden önemli bu kadar belki henüz ciddi anlamda seni oturtamamıştır kafasında ne bu acele?
313 Yorumla
Soran1 yılArkadaşıma dedim askeri yerde seninle ihtiyacını karşılamak için konuşuyor dedi
Soran1 yılHayır cinsellik yaşamadım hiç fu yaşıma kadar
Soran1 yılHayır saygı duyuyor hatta nude isteme ayrılırım deidm sapık mıyım nude isteyeyim dedi
Soran1 yılGururuma dokundu dediği kız bir yönden haklı sevgilisi var utangaç çocuktu 5. syds anlattı annesine
Soran1 yılAnneme dedim ben 3. ayds kız resmen snei cinsellik için kullanıyor dedu
Soran1 yılİnsanın gururuna dokunuyor belki de kız haklı
Soran1 yılSevgilim var demek bu kadar mı i zor suç işlesin mi diyorum sanki yanlış anlamayın
1 yılilişkide 6 ay geçmişse beklenir. ortalama 4-5 aydan sonra işlerin ciddiye binmesi gerekir. binmiyorsa iki tarafta memnunsa sorun yok. ama bi taraf açıkça istediğini söylemişse sorun büyük demektir.
00 Yorumla
1 yılEvet, 8 ay boyunca ciddi bir ilişki yaşayıp annesine bahsetmemesi, seni gerçekten ciddiye alıp almadığını sorgulatır. Ailesine anlatmaktan kaçınıyorsa, bu ilişkide geleceğe dair net bir adım atmaktan kaçınıyor olabilir.
00 Yorumla
1 yılGayet haklisin doğal olarak koskoca 8 ay
Hadi 2 ay neyse de belki hazir değildir
anlatmaya eger ki hazir olsaydi anlatirdi
saklamazdi belki seni biraz daha fazla tanimak istiyordur00 Yorumlamaalesef seni oyalıyor ben daha tanismamizin 4. ayinda ailesi istemeye geldi beni.. isteyen beklemez ve kapar sevdicegini. Vakit geçirmek isteyen oyalar kendine güveni bile yok bunun
03 Yorumla
Soran1 yılCidden herkesi kendim gibi zannediyorum eski sevgilim de annemden çekiniyorum demişti anlatmadı aldattı beni
1 yılsevildiğini gerçek anlamda hissediyorsan hissettiriyorsa biraz zaman ver çok baskı yapma bazı erkekler içine kapanıktır özellikle ailesine karşı öyleyse zaten muhtemelen isteme veya sözden hemen sonra senden bahseder ama dediğim gibi tamamen içine kapanık oluşundan kaynaklıdır o yüzden sevgisinden şüphe etme🥰
01 Yorumla- 1 yıl
hemen önce* yazacaktım
1 yılÇocuk saçma biri baksana bahane bulup bekletiyor seni seni rahatlatmiyor bile sebebini daha sonraya bırakıyor neden çünkü daha büyük bir bahane bulucak
00 YorumlaYa adamı şimdi tanımıyorum ve ön yargıyla yaklaşmak istemem ama senin hislerin burada önemli olan. Gerçekten oyaladığını düşünüyorsan öyledir
03 Yorumla
Soran1 yılAnlattı
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Adamı çok darlamışsın üstelik 8 ay erken daha eğer ciddi düşünüyorsanız.
13 Yorumla
Soran1 yılSeninle cinsellik için konuşuyor dedi bir arkadaşım bu yüzden
Soran1 yılHayır
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Siz bitmişsiniz dönüyorsunuz boşuna zaman kaybı bak yoluna
18 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılUtanıyormus
Soran1 yılBilmiyorum
Soran1 yılBen 3. ayda anlattım
1 yılSen annene anlattiysan bile bunu ona demeseydin keşke
11 Yorumla
Soran1 yılDedim
Gizli Üye(25-29)1 yılSeksting yapıyorsan çocukla seni kullanıyor senle evlenmez ki kanka bence yol ver gitsin yasınız küçük değilse anlatması lazımdı işi varsa ayrıl gitsin
01 Yorumla
Soran1 yılSexting tarzı konuşmadik hiç
Gizli Üye(18-24)1 yılKlasik ezik erkek. Kolaya kaçmak için suçu sana yükleyen, ayrılıkla tehdit eden, klişe bir şekilde "yoruyorsun" gibi laflar söyleyen üstelik beceriksiz birini niye hayatında tutuyorsun? Ayrıl elbette.
00 Yorumlasöylemesem de burada bitse mi? Ayrilmak zaten aklinda var bence bunun o seni postalamadan sen hayatindan sktei cek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Gerçekten seven bir erkek sen söylemeden ya da ittirmene gerek kalmadan düşünür yapar herşeyi
03 Yorumla
Soran1 yılUtanıyormus
Soran1 yılCidden öyle
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. 8 ayda anlamadıysan seninle yeteri kadar eğlenmiş olmalı
05 Yorumla
Soran1 yılSözde dün anlatacakti anlatmamis yine çünkü anlattığımda söylerim snaa dedi
Soran1 yılHep böyle oldu eski ilişkimde de boynuz yedim bir kere bile maddi yük olmadım etmedim
Soran1 yılCidden bir de evlilik düşünüyordum şaka gibi
Böyle düşünüyorsan bırak gitsin ozaman ki tartışmalarda bu yönde bence boluna kendini yorma derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yıladam bahsetmeyecek böyle devam edelim diyori ciddi değilim diye direk söyleyemiyor
01 Yorumla
Soran1 yılArkadaşımın sevgilisi utangaçti çocuk 5. ayda anlattı
8 ay evlilik dusunulerek devam eden iliski de yeterli bi sure anlatmasi lazim
03 Yorumla
Soran1 yılCidden öyle arkadaşımin sevgilisi 5. ayds anlattı annesine utangaçti bir de çocuk
Soran1 yılEvet haklısınız
1 yılYaş farkından cekiniyorsun yazmışsın kim kimden ne kadar büyük ki
03 Yorumla
Soran1 yıl3 yaş büyüğüm
- 1 yıl
boş ver onu cok sevmiyorsan kac yaşındasın
Soran1 yılÇok seviyorum o da beni seviyor hissediyorum ilk sevgilisiyim 2 yıllık arkadaşımdı önceden kendisi zaten
Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı. Anlatmak zorunda değil kimse kimseyi vakti geldiğinde zaten anlatır belki senden emin olmak istemiştir çok bir şey olmamış
04 Yorumla- 1 yıl
Az bir süreden bahsedilmiyor 8 aydır birliktelermiş eğer bu vakte kadar emin olamadıysa doğru insan o değil demekki. Karşındaki kişiyi oyalamaya hakkı yok kimsenin, içi boş vaatler verip insanları kandırıp kul hakkına girmeyin
- 1 yıl
emin olamadığınız ilişkiyi yürütmezsiniz ki zaten o ilişkiyede başlamazsınız tabi niyetiniz 'gönül eğlendirmek' ya da 'kendinizi tatmin etmek' değilse. Çünkü ilişki iki tarafın birbirini sevmesiyle başlar, birşeylerden emin olamıyorsanız bu ilişkiye başlamanın mantığı nedir ya da yürütmenin?
1 yılAhaha benimki 2 seneydi ailesine anlatacakti evlenmekten korkuyorum özür dilerim diyip bırakmıştı 😄
02 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi
- 1 yıl
Evet
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer bir erkeğin üstüne fazla düşersen o erkek seni sevse bile kaçar oysa bir şey deme artık ve sadece izle yani benim tavsiyem bu canım
16 Yorumla
Soran1 yılBen 3. ayda anlattım sadece değişigime gidiyor neymiş utanıyormus
Cevap sahibi1 yılKızlar genelde hemen anlatıyor ama erkekler öyle değil onlar emin olmak istiyor ve ailelerinden çekinenlerde var aralarında
Soran1 yılİlişkiden önce 2 yıllık arkadaştık hani beni tanıyor ki zate karakter olarak
Cevap sahibi1 yılSeni çok iyi anlıyorum ama çocuğun üzerine gitme yoksa senden kaçar erkekler öyle
Soran1 yılAma ciddi düşünen birisi böyle yapmaz neyse ne yaparsa yapsın zaten oyaladigini anlrsam şutlarim hayatımdan
Cevap sahibi1 yılAlttaki yazdığını okudum cidden bir çiçek koparıp bile vermedi mi sana eğer öyleyse iyi ki şutladın bundan bir cacık bile olmaz ah bu erkolar ah
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYalan söylüyor ayrıl.. Kimse senin zamanını böyle çalamaz alamaz..
00 Yorumla Anlatması erken belki yapusı farklı kadonın onun tartması lazım
00 Yorumla
1 yılSacmalık ciddi duşunmuyor cepte tutuyor seni aklın varsa zaman kaybetme fazla bununla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok saçma. Anlatmamak için ısrarcı olması şüphe yaratıyor
00 Yorumla
1 yılBu konuda senin üzerine gitmen doğru olmamış.. bunu tamamen. Kendisine bırakmalıydın benc
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni kullanmak istiyor belki de benim 10 günlük kız arkadaşım oldu anneme bahsettim tabu evlenmek nasip olmadı ama 10 günde söyledim
015 Yorumla
Soran1 yılCidden mi
Cevap sahibi1 yılBen söyledim çünkü ben kimsenin umuduyla oynayamam
Cevap sahibi1 yılÇok büyük kul hakkı
Cevap sahibi1 yılBence boş ver gitsin yol yakınken ama yanlış anlama kimsenin ayrılmasını istemem ama sanki seni kullanıyor gibi geliyor sen daha iyi bilirsin tabi ama ben olsam konismazdim daha
Soran1 yıl8 ay içinde bir belediye çiçeği koparıp vermedi bana
Cevap sahibi1 yılVallah at çöpe gitsin diyeceğim de üzülürsün şimdi
Cevap sahibi1 yılİçinden nasil geliyorsa bence öyle yap
Soran1 yılCanım acıyor mesela yorumda birisi benden sonra sevgili olmuşlar sevgilisi annesine anlatmış
Cevap sahibi1 yılÖyle olması lazım zaten
Soran1 yıl1 kuruşunu yemedim kıyamadım olan bana oldu
Cevap sahibi1 yılHerkes kendine yakışanı yapar keşke senin gibi sevgilim olsaydı hemen evlenirdim vallah
Soran1 yılPara avcısı olunca tapıyor erkekler
Cevap sahibi1 yılYani kıymet bilmiyor
Soran1 yılYorumda kızın birisi diyor onunda sevgilisi askeri öğrenciymis oku yorumunu dediğimde haklı olduğumu anlarsın kesinlikle
Cevap sahibi1 yılNeyse Allah yardımcın olsun umarım istediğiniz gibi olur
herkes oyalıyor yazmış ama belkide aile gereksiz baskıcı ve öğrenince gerçekten çekineceği bi durum olacak. Her aile kendi aileniz gibi olmuyor maalesef. Biraz da onun yönünden düşünmelisin
013 Yorumla
Soran1 yılBenim ailemde baskıcı bu arada
Soran1 yıl8 ay olmuş evlenince mi söyleyecek asker olacak birde o korkaklıkla vatan koruyacak beyefendi daha annesine anlatmadı sevgilim var diye
Soran1 yıl8 ayda bir belediye çiçeği koparıp vermedi bana
Soran1 yıl8 ayda normal mi hanımefendi en baskıcı olan birisi bile söyler arkadaşımin sevgilisi utangaçti çocuk 5. suda anlattı
Soran1 yılAnnesine demeliydi en azından ciddi düşünüyorsa
Soran1 yılAnneye anlatsın en azından ne var yani f*ck ilişkisi mi bu
Soran1 yılGüncellemeyi okur musun lütfen
Gizli Üye(30-35)1 yılTeyzesi odaya gelince benimle konuşma tarzını değiştirdi bi anda o an ben dedim anlaşıldı beni saklıyor
00 YorumlaNext abla devam başka yol bul oynamasın senle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki yaşlarını kaç? Ve aranızda sevişme tarzı şeyler oluyormu
05 Yorumla
Soran1 yılHayır olmadı 24
Cevap sahibi1 yılHm yani cidden soylememesi garip
Soran1 yılUtanıyormus
Cevap sahibi1 yılYa şakamı bu.. kız utanirda erkek niye utnsin sevişmeye gelince utanmiyomu? Hadi onuda geçtim seni öperken niye utanmiyo
Soran1 yılHaklısınız
1 yılayrılman en iyisi, insan sevdiği değer verdiği kadına sürekli kapıyı göstermez, ayrıl bırak bence, birde yaşı mı sorun ediyorsun yazmışsın, yaşlarınız ikinizin de?
06 Yorumla
Soran1 yılBenden küçük 3 yaş
- 1 yıl
olabilir ne var bunda, aşkın yaşı yoktur, seni oyalıyor, 2 yıldır da arkadaş olarak tanıması 8 ayda sevgili olmanız, daha ne zaman söyleyecek 5. yılda mı? boşversene, ayrıl gitsin
Soran1 yılCidden öyle ben 3. ayda söyledim anneme mal mıyım
- 1 yıl
Nasıl yani 21 yaşında mı bu çocuk 😧😲
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Yaw çoluk çocuk daha, sende bunun peşine mi düşüyorsun 24 yaşının hakkını ver. 🤣🤣 Bide yorum yaptık boşa
1 yılMeseleyi cok uzatmışsın kısa ve öz şeyler yaz işine gelmeyıp ayrıl der sonradan koşar yıne peşinden 8 ay az süre değil ama koşmaz isede boş ver korkak erkekten olmaz.
10 Yorumla
1 yılbenimkisi 2 ayda anlatti annesiyle takiplesiyoruz yani ilk sevgili oldugumuz zaman anlatmasini istiyordum daha erken diyordu seninki oyaliyor askim
02 Yorumla
- 1 yıl
ya tesekkur ederimm 💕
Gizli Üye(25-29)1 yılBen ondan ve duygularımdan emin olduğum zaman tanıştırdım galiba 3. Ay’dı
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGerçi bi kaç yıl sonra saçma sapan bir sebepten ötürü ayrılmıştı benden o ayrı çok değer vermeyin sevmeyin arkadaşlar yolun sonu berbat
1 yılSevgiline neden ısrarla beni anlatmadın ailene diyorsun anlamadım evlilikmi teklif etmiş sana ve anlatmıyor?
06 Yorumla
Soran1 yıl1 yıl olacak normal mi ben 3. ayds anlattım
- 1 yıl
demekki istemiyor canım bak benimde erkek arkadaşım hiç beni aramaz arada arar görsen ölümüne aşık öyle dşyor pislik bunlar ya emin ol o ciddi değil oyalıyor seni üzül diye demiyorum gerçekten ufacık bir davranış belli ediyor onu
Soran1 yıl8 ay oldu bir belediye çiçeği koparıp vermedi bana
- 1 yıl
işte bak aynı sana bir olay anlatıcam oradan anla beni çok seven kendince o adamla bir ortak şarkımız bile yok evimin önünde geziyor ulaşamayınca bsşka biri girdi hayatıma daha ilk buluşmada bir şarkımız oldu hep arıyor hani mutluluk vermek diye bir şey var varlığı yeter şuanda diğeride sanki ortada kalmışım sanıyor aptal ya emin ol at onu başından ondan kocada olmaz
Soran1 yılBununla olmazsa aşk defterini kapatırım takılmalık ilişki yaşarım ilk kez birine sınırlarimi açtım bu kadar
- 1 yıl
bak görüceksin bağlandığımız için öylehissediyoruz biz gerçek saf sevdik ama düzelmiyorlar
1 yılSeni oyalıyor eğer seni gerçekten sevseydi ailesine anlatırdı senin için birşeyler yapardı
06 Yorumla
Soran1 yılCidden mi 🥺
- 1 yıl
Cidden seninle yalnızca takılıyor en kısa zamanda da bırakır
Soran1 yıl8 ayda en utangaç erkek bile anlatır bence
- 1 yıl
Tâbi ki hani kendimden biliyorum birini sevdiğim zaman tüm sevdiklerim çalışma arkadaşlarım duymayan kalmazdı insan sevdiğini içinde saklayamaz zaten
Soran1 yılBen gittim 3 ayda dedim annem o gün sordu seni annesine anlattı mi diye yalan söyledim
- 1 yıl
Sen kız halinle gidip annene anlatmışsın o ise kimseye anlatmamış verdiği değer ortada
1 yılAblam nextle hem kendiliginden anatmiyor aciklamasa da sacma
00 YorumlaBelki söylemiştir annesine madi durumu olmadığı için istiyemiyor bunun içinde öyle söylüyor olamazmi
00 Yorumla
1 yılAyırlıdnız mı? Saçmalık yaptığı başkası bar bence
113 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi
- 1 yıl
E yani başkasını bilemem de ciddiyetini belli etmişsin sonuçta yaptığı cidden saçmalık ben o kadar tahammül bile edemezdim ya. Hani şöyle bir durum bar sadece kız aileleri dhaa baskıcı olur tamam öyle olursa göz yumarım ama sen kız olarak söylemişsin yani ona hayırdır demek ki ya biri var ya da ciddiye almıyor
Soran1 yılBazıları da sıkıntı olmaz diyor
- 1 yıl
🙄🙄🙄
- 1 yıl
Herkes bişey der zaten kendi aklından gönlünden geçeni dinle o zaman ama görünen köy kılavuz istemez tek diyeceğim o
- 1 yıl
Yahu zaten kendileri ayrılmalı konuşmuşlar. Buraya da fiki danışıyor ne olacaktı başka yani herkesin fikri var sonuçta
Soran1 yılArkadaşım seni Cinsellik için kullanıyor imasınds bulundu
- 1 yıl
Yaşadınız mı olabilir öyleyse
- 1 yıl
Yoksa yaşamaya mı kalktı
Soran1 yılYaşamadik ben başta tavrımi koydum
- 1 yıl
İyi ki koymuşsun. en iyidi
- 1 yıl
Ben ayrıl derim ama senin kararın tabi ki.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Adam senden bezmiş. Yakında ayrılır
13 Yorumla
Soran1 yıl8 ay oldu annesine anlatmadı 8 ay oldu bir belediye çiçeği koparıp vermedi bende mi suç bir kere maddi yük olmadım
- 1 yıl
Canım sen boş ver bu adamı zaten seni seven adam sen bir şey istemeden yapar. En düşüncesiz erkek bile sevdiği kadına ayda yılda bir hediye veyahut çiçek alır.
O seninle bir ciddi nirsey düşünmüyor bilesin
01 Yorumla
Soran1 yılDün anlatmış annesine
Gizli Üye(25-29)1 yılSık boğaz etme zamanı gelince anlatır bi şekilde ayakta tut ilişkini aynı yoldan ben de geçtim
06 Yorumla
Soran1 yıl8 ay olmuş ben enayi mıyım 3. ayds anlattım utanıyorsa ayrılsın o zaman
Cevap sahibi1 yılYa saçmalama sevmiyorsan ayrıl seviyorsan katlanacaksın
Soran1 yılBen enayi miyim seviyorum diye adamın niyeti farklı demek ki arkadaşımın sevgilisi utangaçti çocuk 5. ayds anlattı annesine
Cevap sahibi1 yılAnlatınca ne olacak evlenecek misin hemen
Soran1 yılBen anneme dedim zaten bence gerçekten seven kişi anlatır böyle sizin gibi düşünen tiplerin başka alternatifi vardır zaten
Cevap sahibi1 yılAltarmetif her zaman var
- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne