10 aylık sevgilimle hiç görüşmedik?

Internet üzerinden biriyle tanıştım şu an 10 aylık sevgiliyiz nerdeyse 1 sene olacak yalnız hiç yüz yüze görüşmedik gel diyorum sürekli birşeyler çıkıyor gelmiyor Şu an askerde izinler olursa yanıma geleceğini söyledi sonra işler değişti tamamen askerliği bitireyim öyle geleyim dedi fakat ben uzun süredir gelmesini bekliyorum artık yoruldum cidden en azından yüz yüze görüşeyim ki kimle konuştuğumu kimle muhatap olduğumu bileyim böyle hiç gormedigim birisi ile mesafe ilişkisi yaşıyorum görüntülü çok kez konuştuk allah var elinden geldiğince mutlu ediyor ama böyle gelmeye gelmeye üzülüyorum bende yoruldum sürekli bekle bekle..
Güncellemeler
+1 yıl
Şu zamana kadar gelecekti fakat arada yarılık oldu felan yani yine boş zamanı oldu askere gitmeden önce çok kez gel dedim zaten yasaklar kalktı yine gelmedi askere gideceğim diye daha sonra sen nasıl istersen ozaman gelirim hiç farketmez dedi ilk izinler açılınca güya eylül gibi geleceğim dedi bu seferde izin yok henüz o yüzden askerlik bitsin ozaman gelirim hem nekadar erken biterse benim için iyi yanına gelir bol vakit geçiririz rahatca gezeriz vs dedi anlamış değilim yani
10 aylık sevgilimle hiç görüşmedik?