Merhaba sevgilim buluşma planı iptal edecek galiba aynı memleketeyiz sıla izni geldi?

Merhaba bu arkadaşla 1 ay flört 3 hafta sevgiliyiz bu gelmeden önce biraz o konuları mesajşalarak konuştuk hoşuma gitti devam ettirdim ama o onu istedi bende olmaz dedim bari onu yapmadan sadece dokunurak yapalım dedi ona okey dedim ama istemeyerek arkadaşa bir kere adım çıkar burası Türkiye falan diye gönderme yaptım gelmeden 4 gün önce kabul etti tamam yapmayalım onuda sadece cafeye gidelim dedi ama yoldayken yazdıklarıma cevap vermedi 1.5 gün yazışmadık sonra ona akşam 22.30 korkak diyince gülme attı sonra gülme neden yazmıyorsun söyle dedim sana güvenmiyorum ne istediğini bilmeyen bir insansın ondan dolayı dedi ne güvenmiyorsun falan dedim oda bir ver şey var ortada 150 kez değişiyor anlacağınız konu burdan tartışmaya döndü ben askerim ben isteklerim benim onum yüksek bunu isterim şunu isterim demişti önceden söylemişti biz ilişki başlarınken demişti ben kabul etmiştim ama ben gerçekten bu kadar isteyeceğini düşünmemiş bu kadar erken beklemiyordum işte bir anda istemediğimi imalarla belli edince oda kabul edince şok oldum zaten oda belki geri ikna ederim diye bir şey demedi gibime geldi ya da başkasını onun için buldu sonra geri onuda kaybedince bana geri ısrar etti. o kadar memlekete geldin şimdi buluşmayacak mıyız diyorum birsürü şey söyledim bulaşalım diye tek dediği bakarız kesin benle buluşmayacak demi

Merhaba sevgilim buluşma planı iptal edecek galiba aynı memleketeyiz sıla izni geldi?