Unutulmaz aşk yokturda unutulmaz anılar vardır. Her biten ilişki illa ki unutulur, geriye sadece bir mekana ya da ortama girdiğinde "unutulmaz aşk" dediğimiz kişiyle olan bazı anılar canlanır, tabii genel olarak nefretle canlanır ama kesinlikle unutulmaz, çünkü yaşatılan his akılda kalıcı iz bırakabilir.
Unutamadığım duygu nefret. 😅😅 Bak, bunu geçmişe bakınca iki kişi dışında kimseye hisseden biri değilim. İkinin bir tanesine daha az, diğerine yoğun bir nefret duyup böyle soruları gördükçe içten içe hatırlayıp bir kez daha beddua ediyorum.
Yaşadım ama artık unutmaya karar verdim çünkü değmezmiş
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Evet ama karşılıksızdı yani cok yıprandım ne kadar da değmez kendine değer ver desekte karşımıza öyle bı cıkar ki aklımızı basımızdan alır ama bence gecıyo zamanla zor da olsa unutulması asla unutamam da desem sonra gerçekten geçti gitti hiçbir sey benden değerli degılmıs
Şimdi ben birinden hoslaniyordum ona hislerimi açıkladım sonra o olmaz dedi ben de çok sinirlendim ve maalesef ona kötü davranmaya başladım baya zorbalık gibi tam zorbalık aslında. Sonra bu benim yaşadığım yerden taşındı ben buna dün instagramdan yazdım fake hesaptan o yazdı ki kimsin ben tahmin et dedim sonra engelledi. Dün gecenin 1inde tekrar başka fake hesaptan uzun uzun beni tanıyorsun benim hakkımda ne düşünüyorsun dedim seni gerçek hayattan tanıdığıma dair bilgiler verebilirim dedim farkeden yazdım zaten belli özelliklerini falan. şu an bana geri yazmasını bekliyorum maalesef engel atacak bence ama ben onu çok seviyorum ve çok üzgünüm hala cevap yazmadı görmedi çünkü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Benim için unutulmayacak bir şey yok her şeyin yeri en iyi şekilde doluyor dolar da her zaman
Karşılıksız da olsa evet yaşamıştım
Hepsi unutuluyor zamanla
Unutulmaz aşk yokturda unutulmaz anılar vardır. Her biten ilişki illa ki unutulur, geriye sadece bir mekana ya da ortama girdiğinde "unutulmaz aşk" dediğimiz kişiyle olan bazı anılar canlanır, tabii genel olarak nefretle canlanır ama kesinlikle unutulmaz, çünkü yaşatılan his akılda kalıcı iz bırakabilir.
Unutamadığım duygu nefret. 😅😅 Bak, bunu geçmişe bakınca iki kişi dışında kimseye hisseden biri değilim. İkinin bir tanesine daha az, diğerine yoğun bir nefret duyup böyle soruları gördükçe içten içe hatırlayıp bir kez daha beddua ediyorum.
Elbette yaşadım. Bazı aşklar zerre iz bırakmaz, başlar ve biterler. Bazıları ise bitse de efsanevi bir tat bırakır kalpte.
Yaşadım aha bununla.
Böyleydi galiba, pembeydi fotosunu da atmıştı👀
cok tatli kadinmis 😀
Puahdjdhd
Hayır istesem hepsinin adını bile hatırlamam ne unutulmazlığı, herkes vakiti saati gelince unutulur. Ama takıntılıysanız o başka tabi.
Burkii ben sevgilimi çok aşığım o benim için unutulmaz birisi umarim sana da öyle biri denk gelir 🫂💚😉
Ask yaşadım ama unutamadığım olmadi unutamazsan önüne bakamazsın
Doğru. nihayetinde her şey unutulur.. beş yıl. etkisinden cimamsdigim. olmustu ama şimdi hiç umrumda degil
Yaşadım ama artık unutmaya karar verdim çünkü değmezmiş
Evet ama karşılıksızdı yani cok yıprandım ne kadar da değmez kendine değer ver desekte karşımıza öyle bı cıkar ki aklımızı basımızdan alır ama bence gecıyo zamanla zor da olsa unutulması asla unutamam da desem sonra gerçekten geçti gitti hiçbir sey benden değerli degılmıs
Bi şekilde unutuyosun ya bence yok öyle unutulmayan aşk
Hayır hepsini unuttum ben. Tercih etmediklerim de oldu.
Geçmişte hayır. Ama güzel şeyler beklemediğin zamanda oluveriyor.
Aşık olduğum çocukla bakışmalarımız yıllar geçse bile unutulmaz evlendi
Unutulmaz diye bir şey yoktur hepsi ve her şey unutulur
Yaşasaydım şu an hâlâ devam ediyor olurduk
Yaşadım ve hala unutmadım ama tek fark artık hatırlayınca yüzüm sinirden gülüyo🙄
Evet birini sevdim 😅🙄 ama devam eder mi pek bi fikrim yok
Yaşadım ne o konuştu ne ben öyle ayrıldık ismi çiçekti çok saftı Diyarbakır lıydı
Hiç birini unutamıyorum ki zaten hepsi aklıma gelir
Evet yaşadım...
Hayır ama nefret yaşadım anlatayım mı
Anlat
Şimdi ben birinden hoslaniyordum ona hislerimi açıkladım sonra o olmaz dedi ben de çok sinirlendim ve maalesef ona kötü davranmaya başladım baya zorbalık gibi tam zorbalık aslında. Sonra bu benim yaşadığım yerden taşındı ben buna dün instagramdan yazdım fake hesaptan o yazdı ki kimsin ben tahmin et dedim sonra engelledi. Dün gecenin 1inde tekrar başka fake hesaptan uzun uzun beni tanıyorsun benim hakkımda ne düşünüyorsun dedim seni gerçek hayattan tanıdığıma dair bilgiler verebilirim dedim farkeden yazdım zaten belli özelliklerini falan. şu an bana geri yazmasını bekliyorum maalesef engel atacak bence ama ben onu çok seviyorum ve çok üzgünüm hala cevap yazmadı görmedi çünkü
Dedim ki beni tanıyorsun beni sevmiyorsun falan dedim büyük ihtimalle aklına gelmiştir ben olduğum.
Benim hakkımda ne düşündüğünü söyler misin dürüstçe falan dedim öyle
Yaşıyordum öyle olduğunu düşünüyordum aldatıldığımı öğrenene kadar yani unutulmaz bir aşk yaşamadım
yasandi o ten uyumu hazz cekim kavga sexual tansiyon bambaskaydi hayatıma kim girerse girsin onu unutamicam sanirim
unutulmaz bır aşk yaşadım bundan sonra da aşık olabileceğimi hiç sanmıyorum 😕😕😕
öfff hemde nasıl... Yıllaaaaaaaaaaar geçti ve hala...
Karşılıklı ve unutulmaz bir aşk yaşamak hayattaki en büyük hayalim.
Yaşamadım. Aşk diye bir şey yoktur. Uydurma bir kavram.
Aşk lanet beladır
Yaşamadım kimse kimseyi sevmiyor
Tek taraflı oldugu için sayılmaz
Maalesef henüz yaşamadım
Hayır, hiç olmadı.
Hayır tek tarafıydı hep
Hayır yaşamadım..
Hayatımda kimse olmadı
yaşamadım her şey unutulur
Karşılıksız yaşadım evet
Hayır aşka inancım yok benim.
Evet yaşadım.
Herkes unutulur herkesin yeri dolar
Yok küçüğüz daha 😃
her şey unutulur oda neymiş 🤣
Yaşadım, kavuşamadım, belki kavussam unuturdum
Hiç öyle bir şey yaşamadım.
Evet hala unutamıyorum🥀
Unutulmayacak kadar özel birisi diyelim.
Unutmadık ama unutulan olduk
Evet umarım unuturum
gecmis gitmis cok kurcalamamak lazim
Hayır.
Yaşamadım geçen şeyler unutuldu hep
Aşk değil sevgi yaşamışım
Derin mevzular.
Hayır düzgün anım yok eskilerle
Hiç sorma kral aşkın ne olduğunu iyi bilirim.
Unutulmayan şeyler mi var 😅
Hayır.. Hem öylr bir aşk yok ki