Erkek arkadaşımdan sıkılmaya başlamam normal mi? Kim haklı sizce?

Sabah 8-12 arasında Günaydın hayatım yazdım ondan sonra zaten sabah vakti kahvaltı kahve vs derken çabucak öğlen oldu. Kendide uyuyordu bu arada. Vay efendim 5 saat boyunca başka hiçbir şey yazmamışsın.
Normal zamanda kendisinin olmadığı herhangi bir süreçte yine "Hayatım şimdi kahvaltı yapıyoruz" " Dersime çalışıyorum" "Şimdi kahve içtik" tarzı yazmamı istiyor. Saat başı Birkaç tane mesaj gibi görünüyor ama gerçekten yoruluyorum. Daha önce de flörtlerim oldu. Böylesini ilk defa görüyorum. Yani aldattığım yok bir şey yok evdeyım zaten. Bir iş yapıyorum kafamı verdiğim stresliyim falan. Yine de yazmam lazım ona.
Gerçekten sıkılmaya başladım artık😞 Kendisini seviyorum ama bu iş biraz dayatmaya dönüyor artık.
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar sevgilimle küsmemiştik ama normale döndük diyeyim. Elbette halının altına süpürmek gibi oluyor ama o kadar iyi özelliği varken bu bir şey olmamalı bence. Mesajlaşma dilinde birbirimizi çok yanlış anlıyoruz. Ben umursamaz o ise ilgi delisi duruyor. Ama tabi kişisel alan meselesini konuşmak lazım. re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft