Erkek arkadaşımı çok mu sıkıyorum sizce?

Erkek arkadaşımın bir sıkıntısı ya da problemi var ama bana anlatmıyor hal ve hareketlerinden durgunluğundan anlıyorum bir şey mi oldu aşkım bana her zaman anlatabilirsin elimden geleni yaparım diyorum niye bu kadar soruyorsun Allah Allah yaaa diye tersliyor normalde böyle yapmaz. Önceleri yazar arar ederdi bugünlerde yazmayı ve aramayı azalttı iyice ben yazıp arıyorum aradığımda iş yapıyorum birazdan arıyım seni diyor 2-3 saat geçiyor aradan aramıyor tekrar arıyorum aşkım iyisin demi diyorum iyiyim bir şey yok diyor hadi görüşürüz deyip kapatıyor beni de tedirgin ediyor böyle fazla konuşmuyor ses tonundan bile anlaşılıyor durgun geliyor üstüne gidince tersliyor telefonu yüzüme kapattığı bile oluyor geri arıyorum açmıyor bende sıkıntısını çözmek yardımcı olmak için böyle yapıyorum o belki de çok üzerine gittiğimi onu bunalttığımı bile düşünüyo olabilir ama benim ne günahım var 1 gün yazmasa yazmayacak o derece bu sefer ben merak edip yazıp arıyorum ama soğuk uzak duruyo her ne problemi varsa böyle yapması doğru mu sizce de?

Erkek arkadaşımı çok mu sıkıyorum sizce?