Aşk İlişkileri "Gözlerinin ehli benim" demek istediğiniz biri var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Ya da oldu mu öyle biri? Şarkıdan esinlenip geldim jssjsjs "Gözlerinin ehli benim" demek istediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Ben aynada kendime bakarken bitanem kendim için düşünürüm bu gerçeği 😍👌 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok iddialı sözler kurmak tarzım değil … iddialı biri ol iddialı cümle kurma 💡 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Oldu ama olmadı tabi. 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Oldu mu olmadı mı? Yorumla Soran 1 yıl 😄. Yorumla joeblack18 1 yıl Soru başlığını ve açıklamasını yazan sensin bir daha okurmusun? Yorumla Soran 1 yıl Demek istediğin biri oldu, ötesi olmadı böyle mi? Yorumla joeblack18 1 yıl Oldu işte ama olmadı :) Yorumla Soran 1 yıl Anladım, kısmet :)) Yorumla joeblack18 1 yıl Daha iyi oldu.. Yorumla
Kışböğürtleni00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Böyle güzel gözlere sahip değilim sjsdfjsdf 1 2 Yorumla furkanyerlii 1 yıl Daha güzeline sahipsin Yorumla Kışböğürtleni00 1 yıl @furkanyerlii Teşekkür ederim☺️ Yorumla
Zehra-gül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kimse yok 1 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır kimse yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben aynada kendime bakarken bitanem kendim için düşünürüm bu gerçeği 😍👌
Çok iddialı sözler kurmak tarzım değil … iddialı biri ol iddialı cümle kurma 💡
Oldu ama olmadı tabi.
Oldu mu olmadı mı?
😄.
Soru başlığını ve açıklamasını yazan sensin bir daha okurmusun?
Demek istediğin biri oldu, ötesi olmadı böyle mi?
Oldu işte ama olmadı :)
Anladım, kısmet :))
Daha iyi oldu..
Evet var
Böyle güzel gözlere sahip değilim sjsdfjsdf
Daha güzeline sahipsin
@furkanyerlii Teşekkür ederim☺️
Yok ben hayır
Kimse yok
Hayır kimse yok