Birlikte olduğum kadına düşmanımı gösterdim benle birlikte kavga etsin diye onunla bir iki kavga etti sonra ondan hoşlanmaya başladı lanet olsun anlattığım güne.
Adamla zitlaşiyo adamda zitlastigi için hoşlantı başlıyor kadın aklına bak ya taş devrinden kalma psikolojiler resmen.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKadınlar bazen kavga ettikleri adamlara aşık olabiliyor çünkü bu durum adrenalin ve heyecan yaratıyor. Kavga, bir nevi mücadele hissi uyandırıyor ve bu da onları bağlayabiliyor. Bir de, bazen kötü çocuk imajı çekici geliyor; hani tehlikeli olan şeylere karşı bir çekim olabiliyor. Zıt karakterlerle çatışma yaşamak, bazen duygusal bir bağ oluşturabiliyor. Kısacası, kavga ve çatışma, bazı kadınlarda bir çekim yaratıyor, bu yüzden aşık olabiliyorlar. Ama bu durum her kadına özgü değil, kişisel psikolojiye de bağlı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben de cozemedim. Bugün kurstaki kıza soğuk davrandım. Kıza başta güler yüz gosterdim. Benim karakterim öyledir. Kadınlara kıyamam falan. Baktım kızın g. tu başı ayrı oynadı ilgiden.
Bugün kıza kısa cevaplar verdim, hehe deyip geçiştirdim. Kız yanıma kadar gelip yaptığım çalışmaya baktı, bak surasini şöyle yap falan dedi.
ben kızı kafamda bitirmeye çalışıyordum aslında. Hiç sevmem öyle tavırları. Ben seni sevdiğim ilgi gösterdiğim zaman yanımda olacaksin asıl.
Kadınların ilişkilerde anlamadığı budur. Güzel giden şeyleri berbat ediyorlar. Sevgiyi alamıyorlar maalesef.
02 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle ilgi göstermeyince aşık oluyorlar köpek muamelesi yapcan bunlara
- 1 yıl
Köpek muamelesine gerek yok. Kendini geri çek benim gibi yeter. Ben uzun süredir kendi özgüvenim ve değerim için uğraşan biriyim.
Başka kadınlar olduğunu göster hoşlanıyorsan. Ben başka kızlarla da konuşuyorum kursta, kıza alternatifin olduğunu göster yeter, bu çocuğun kaybedecek bir şeyi yok ben konuşmazsam dusuncesini kızda oluştur yeter
u 1 yılya kim ne yapsın mıy mıy insanı. Yeri geldiğinde fikrini savunacak, benimle didişecek, zıtlaşacak gayet normal gelen bu bana şahsen. Onun dışında senin konu da çok saçma, kusura bakma ama sen sevgilini niye düşmanınla tartışsın diye tanıştırıyorsun ki? Taş devrinden kalma psikoloji sende var sanki :D
13 Yorumla
Soran1 yılKonuştuğu kişi zaten?
Soran1 yıl@Maceviral birde gözümün önünde cilveli cilveli bakmaya başladı kadın adama hoşlandığını belli etmeye. İki yıldır bana aşık kadın bir anlık bir erkeğin kendisinin kıskandığını öğrenince direkt o erkeğe hoşlantı duyması akıl alır bir şey mi ya namuslu kadındır diye aşkım bu adam bizi kıskanıyor dedim senden kıskanıyor beni dedim. Kadın direkt ona gitti yakın davranmaya başladı 🙄 midem bulandığı için istifa ettim işyerinden gözümün önünde yapıyo birde düşmanım olan adamla cilveleniyo
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bu gerçekten ilginç bir durum! Aslında bu tür şeylerin psikolojik temelinde biraz zıt kutupların çekimi yatabilir. İnsanlar bazen kendilerini tamamlayan ya da meydan okuyan kişilere ilgi duyabiliyor. Aynı zamanda, adrenalin ve yoğun duyguların aşkı tetikleyebildiği bilinen bir gerçek. Kavga etmek veya tartışmaya girmek bağ kurmanın tuhaf bir yolu gibi görünse de, bazı insanlar için bu, bir bağlantı kurmanın bir yolu olabilir.
Tabii bu herkes için geçerli bir durum değil; her insanın neye, neden ilgi duyduğunun farklı olduğunu hatırlamak önemli. Belki de o kişiyle bir ortak nokta buldu veya onunla ilgili başka bir şeyden etkilendi. İlişkilere dair başka hangi ilginç şeyler gözlemledin? 🙃00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
12Cevap
1 yılValla bazen insanlar ne kadar çelişkili olabiliyor değil mi? Kadınların kavga ettikleri adamlara ilgi duyması biraz tuhaf gelebilir ama aslında işin içinde duygusal yoğunluk ve adrenalin var. Tartışma sırasında çıkan gerilim, karşılıklı ilginin artmasına neden olabiliyor. Bir yandan da bu tartışmalar sırasında iki taraf da savunmasız hale geliyor ve o anlar yakınlığı artırıyor. Ama tabii, bu herkes için geçerli değil. Kimi huzur arıyor, kimi ise ilişkide mücadele ve heyecan istiyor. Önemli olan bu durumun sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi. Sürekli zıtlaşmak uzun vadede yorucu ve yıpratıcı olabilir, orası da ayrı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBuna sonuna kadar katılıyorum. En çok ilk aşkımla kavga ederdik, sinirlenmesi çok hoşuma giderdi. Bi de o bana bi laf söylediğinde benim ona cevap verdikten sonra onun tekrar cevapla karşılık vermesi inanılmaz etkileyici gelirdi. Onun üstüne hiç onun yerini dolduran biri olmadı. Elbette bu kavgalar şiddet tarzı aşırı şeyler değil ama erkeği erkek gibi gösteren bir şey. Anlatılmaz yaşanır bir şey bu. Erkeklerin mıy mıy olması biz kadınların hiç ilgisini çekmiyor. Aynı şey erkekler için de geçerli. Biz nasıl sahiplenen erkek seviyorsak, ben hiçbir erkeğin de herkül gibi her işi kendi yapan yardım istemeyen kadınlardan hoşlandığını zannetmiyorum, çıtkırıldım olan kadın gibi kadınlardan daha çok hoşlanıyolar genelde.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇünkü kadınlar güçlü erkeklerden hoşlanır onu bastıran ona hırlayan bi erkekse karşısındaki aşık olur aynısını yaşadım 28 yaşındayım 50 yaşında adama aşık oldum bi işyerine başladım adam amirmiş ben bir iki hata yaptım adamda bana hırladı gelirken giderken de yer titriyodu sanki yürürken efeler gibiydi adama aşık oldum görünce kalbim yerinden çıkıp gitcek gibi oluyordu 3 4 ay aşk acısı çektim konuştuk malesefki olmadı
26 Yorumla
Soran1 yılTacizci ise bir kızı taciz etmişliğı var, hayvana şiddeti olduğunu söylüyorum kadın gık çıkarmıyor
Cevap sahibi1 yılKız serseri seviyo demekki yarın onuda döver atar psikolojisi bozuk ikisininde s. Et sana kız mı yok
Cevap sahibi1 yıl@Dygu81827 sen anlamazsın
- 1 yıl
@Dygu81827 kızlar serseri sever
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılAhahhaha 😅 neden çünkü senin için mücadele ediyor gibi geliyor o adam. Düşüncelerini değiştirmek için tartışıyor, uyumlanmaya çalışıyor. Emek veriyor adam 😂
112 Yorumla
Soran1 yılKime anlamadım kadın için savaşıyor gibi mi? E kadın bana aşık başka adam onun için savaşsa kadın hemen o adama mı geçecek
- 1 yıl
Geçecek
Soran1 yılAşık olduğun adam varken bir erkek seni aşık olduğun adamdan kıskanıp aşık olduğun adama silah çekse o adama mı koşacaksın?
- 1 yıl
Silah çekme durumunda kaçarım oradan 😅
Soran1 yılSilah değil mesela, sevdiğin adama omuz atıp bel altı kelimeler kullanıyor işyerinde mevkii almasına engel oluyor mobbing uyguluyor bu durumda yine o adam hoşuna mı gider sevdiğin adama yaptığı şeyler göz önündeyken?
- 1 yıl
Hayır tabi ki
Soran1 yılE o zaman kadını niye savunuyorsun yaptığı şeyde
- 1 yıl
Savunma değil
Soran1 yılYa ne geçer tabi diyorsun
- 1 yıl
Olanı söyledim. O erkek sana mobbing yapıyor vs buna rağmen sevgilin onu savunuyorsa artık aranızda aşk bitmiş ya da bilerek yapıyor sana gıcıklık olması için. Ben sevdiğim erkeğe gıcıklık yaparım ama ciddi değilimdir yani.. sevdiğim erkek rahatsızlık duyuyorsa devam ettirmezdim
Soran1 yılİşten kovulmama vardı olay bunun gıcıklık yapması mi kalmış
- 1 yıl
O zaman seni sevmiyor
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlar çok çabuk etkilenir bu hiç birseyle alakalı değildir. Bir kadın romandaki erkeğe bile aşık olur. baskın gormustur. merak etme ondan sonra çok kisiyide asık olacaktır. Bana bir kadın şuna buna asıl oluyor dedimlerimde çok gülüyorum cunki kadınlar devamlı ilgiye ihtiyaç duyar. Bu ihtiyaç yoksa ortada ya da daha baskın geldiyse ona gitmekten cskinmezler.
241 Yorumla
Soran1 yılYaptığı kötülüklerin önemi yok mu peki baskın gelmesinde? Taciz şiddet hayvana eziyet bu baskın gelir mi kadına yine
Cevap sahibi1 yılKalbin acımış belli ama söylediğin şeyleri ancak kötüler sever fakat genelde kadınlar iliski icerinde iken bitirir ilişkiyi. Seni bitirmeseydi zaten öbür dala. atlamazdi kadınlar kontrolcudur. Emin olmadan başka bir adama gitmezler senden büyük bir ihtimal gönül bağı zaten kopmus bir kadının bağı sadece çocuk yaptığı adamdan zor kopar oda mecburidir yani. O çocuk büyüdüğünde yine başa döner ve aşklarını yaşar. Kadın devamlo aşık olan bir varlıktır duygusal aldatmalar çok fazla yapar. eksik bırakmayacak siniz iste baskın bir erkek olmazsanız l kadin gidiyor mlsf kusura bakmayın sevgilinmiş karın degilki dur nereye gidiyorsun diye hesap sorsan
Soran1 yılŞimdi bana aşık olan taraf kadın 2 yıldır gözlerimin içine bakıyor..
Bende kadının bu denli aşık olmasına güvenip problemimi anlatıyorum, problem yaşadığım şahısta sevgilimin yani bu kadının konuştuğu güvenliği (çalışanı). Terbiyesizlik yaptığını söylüyorum kadın aaaa ben onun öyle olduğunu bilmiyordum dese de onunla konuşmaya devam ediyo ve bende rahatsız oldum yani ben adamla sorun yaşıyorum kadın da onla gülüp eğleniyor.
Kadına diyorum ki bu adam kötü birisi bir kızı taciz etmişliği var, siz hayvansever bir ailesiniz kedi besliyorsunuz bu adamın bir kediye tekme attığını gördüm.. Kadında tık yok tepki gösteremiyor adama çünkü adam uzun boylu serseri dış görünüşü yüzünden susuyor. Bende buna katlanamadım ne demek bana aşık olacaksın ama başka erkeklerini görünüşü sende etkili olacak? Hemde yaptığı kötülükler ortada iken.. Neyse ben kadına bu adam seni benden kıskanıyor dedim büyük hata yapmışım ama nereden bileyim kadın bana sırılsıklam aşık bir anda başka adama geçmez dedim ama adamın onu kıskanıyo olması hoşuna gitmiş birden adamın safına geçti ve bana karşı savaşmaya başladılar. Düşün aşık olan kadın başka erkek kıskançlık yaşıyor diye ona ilgisi oluşuyor 🙄 sonra bir şekilde abartma büyütme diyerek beni manipüle etmeye başladı
Soran1 yılSonra kadına güvenip anlattığım sırları o da gitmiş güvenliğine anlatmış, e güvenlikte benle düşman? Gidiyo kadının verdiği bilgilerle beni işten kovduruyo kadın abartma büyütme bir şey olmaz diyor ama kovuluyorum. Mahsus yapıyor adama sırlarımı istemeden vermiş gibi yapıyor aslında adama avantaj sağlıyor ilgisini bu şekilde belli ediyo adama sonra da ben seni seviyorum diyo bana
Cevap sahibi1 yılKafası karışmış. Senin benimsemedigij bir sevgi çeşidi ise birakacaksin muhatap olmayacaksin. Cunki iki erkeği karşı karşıya getirmiş. Bence ayrıl ondan olmaz belki bir menfaiti var cinsel anlamda kullanıyorda olabilir. sanmaki kadınlar eekkeroncinselikte kullanmaz. Bence ayrıl o sevmoyor..
Soran1 yılEvet cinsel anlamdaydı zaten başlangıcı. Kadın patron ya beni izlemiş uzaktan çağırdı yanına otur konuşalım bir dedi daha adını bile söylemeden yemekte ne yedin dedin sarma dedim kaldı mı başka dedi yok dedim hadi size gidelim kalmıştır belki dedi yok kalmadi dedikçe hadi gidip dolaba bakalım birlikte dedi vardır vardır diyip evime gelmeye zorladı bende cinsellik istediğini anladım ve adını bile bilmediğim kadın ne kadar güzellikte olursa olsun kabul etmem yani oyalayip konuyu değiştirdim o günden sonra kadın takıntılı hale geldi bana, 2 yıl full ilgili öpüp kokluyor durmadan sarılıp öpüyor seni seviyorum diyor. Gözlerini alamıyor üstümden büyülenmiş gibi davranıyor.. Tabi cinsel anlamda istediğini biliyorum ama beni görünce sürekli sarılıp vals yapması şarkılar söylemesi seni seviyorum demeleri herkese beni anlatması ailesi zengin iş adamı babasıyla bile tanıştırdı, bu bana büyük bir romantizm gibi geldi belki de sadece arzuluydu bilemiyorum... Zengin aile olduğu için de güvendim ablasıyla tanıştırdı ablası kız kardeşimi mutlu ettiğin teşekkür ederim diyordu güvendim asil bir aile çünkü iş adamının kızı ikiside. Sadece konuştuğu erkeğin bana terbiyesizlik yaptığını, bunun hoş olmadığını siz beni ne kadar seviyorsunuz ama size yakın olan birisi bana saygısızlık yapıyor dedim ne olduysa ondan sonra oldu 🥴 2 yıldır seni seviyorum dediği adamın yanında durmak yerine, o bana saygısızlık yapan adamın yanına geçti 🙄 yani kadınlar böyle kötü adamları seviyormuş sanırım ben adamı kötüledikçe kötü olması kadının ilgisini çekti diyor herkes.
Soran1 yılAblası sağolsun destek oldu, sana bir daha terbiyesizlik yaparsa bende onun işiyle oynarım dedi arkamda durdu. Çünkü ablası herşeye şahit ne kadar sevdiğimi görüyor kız kardeşini. Ama kız kardeşi ise arkamda durmadı aksine beni suçladı abartıyorsun diye suçlamaya başladı.. oysa 1 saniyesini alacak sadece o adama gidip aynısının yaşanmasını bidaha istemiyorum diyecek bitti ama yapmadı... Herşeyi mahvetti
Soran1 yılÜstelik ben konuyu ilk anlattığım da neyse boş ver dedim, yok ben 1 saniyede çözerim dedi ben boş ver dedikçe hayır ortada dengesizlik var ben çözücem dedi ama çözmedi ve üstüne abartıyorsun demeye başladı birde utanmadan, ben boş ver demişim başta zaten kim abartıyormuş.
- 1 yıl
Lan ne zırvalıyorsunuz? Kadın sevgilisinin düşmanıyla ihanet etmiş adama hala kadın kontrolcüdür bilmem nedir demişsin. Daha Baskın biri gelince gidermiş lan sizin insanlığınız nerede? Ne kadar ilkel hayvanlarsınız ya. Ben genelde şiddet yanlısı değilim, sevgilim rastgele biriyle ihanet eder sadece sinirlenir terk ederim amma sevgilim gidip düşmanımla bir olup beni sırtımdan vurar onları bulur öldürürüm
Cevap sahibi1 yıl@Pocophone zırva? Bence başına gelip susacagin şey için büyük büyük komusma. Oldurursen gider yatarsın. Sanki sende bı tuafsin git tedavi ol.
Cevap sahibi1 yıl@Pocophone iyi abi verirsin cevabı sonra oturursun hapiste ne yapayım yani. Sizin gibilerde var bizim gibilerde onlar gibide. Sen onu oldurrursun oda gelir senin ananı babanı kardesini öldürür. Boşuna kan davalari yok yoyirsa bir tarafın yaparsın.
- 1 yıl
@Pocophone omurgasızla alakası yok ama sonradan farkettim kadın bunun patronuymuş ve diğeri de çalışanmış bir patron olarak durumla ilgilenmesi gerekirdi ama diğer yandan adamın düşmanım dediği kişiyle ilgilenmesi normal çünkü adam gidip çocuk gibi şikayet etmiş hangi kadın olsa soğur bence biz daha çok çözüm odaklı erkeklerden hoşlanırız mızmızlanan erkek sevmeyiz haklı olarak ve bu da pasif erkekleri sinirlendirir senin gibi ama yapacak bir şey yok🤷♀️
- 1 yıl
@Pocophone bak nasıl manipüle etmeye çalışıyorlar görüyor musun? Utanmasa elinin kiridir diyecekler. Kadınları insan yerine koymakta hayata etmişiz eskiden olduğu gibi eşya olarak kullanacaksın hayatının merkezine koyma, kadinlar daha hayvani güdülerini atamamışken bizim içgüdülerimizi bastirmamızı bekliyorlar. Dostum artık biliyorsun ne yapacağını bu cinsleri kafala en az iki tane cebinde olsun idare edeceksin ikisini de cinsel olarak kullanacaksın. Seni manipüle etmeye çalıştığı an bencil düşüneceksin yedeğe kaçacaksin
- 1 yıl
@Pocophone bunlar sövdüğü erkek modeline bayılırlar. İyi slkebildigin sürece ses etmezler
- 1 yıl
@Pocophone duygusal olarak eziyet et dostum ama dozunda yap bunu bağlanma olayı libidon inene kadardır. Bunları birçok kadın inkâr etse de pratikte deli oluyorlar
- 1 yıl
@Jejrjeej pasif ve güçsüz olduğumuzu nereden çıkardın? Bir kadını ailemiz sanıp ona sıkıntılarımızı anlatmaktanmı? Tamam diyelim erkek arkadaşın zayıf biri onu düşmanıyla bir olup sırtından bıçaklamağa nasıl hak kazandırırsın? Erkek arkadaşın zayıfsa s2tir et ayrıl. Onu satmak ne işine gelir?
- 1 yıl
@Pocophone aile sanıp sıkıntı anlatmak başka bir erkekle problemini anlatıp ondan yardım istemek başka kadın zaten soranı sevmiyormuş iki iyi davrandı diye kendi kendine gelin güvey olmuş erkekler böyle basit düşünür zaten bir kadın biraz yumuşak davransın hemen kadını elde etti sanar sizde öyle triplere giriyorsunuz ki sanki evlilermiş gibi🤣🤣🤣 sizin gibi takıntılı tipler de ayrı rahatsız edici
- 1 yıl
@Pocophone adam sanki çok mu normal belli ki sorunlarıyla ilgili sürekli yakınan bi tip gidip tüm dertlerini de anlatmış sen kadın olsan sen de böyle erkektense daha baskın erkek görünce hoşlanırdın neyse bu kadar yazdım daha da uğraşamam cevap yazsanda
Soran1 yıl@Pocophone kanka bu arada ben zayıf taraf değildim, adamı muhatap almayarak madara ettim, kadın adamla başa çıktığımı görünce adamla birlikte olup avantaj sağladı adama sırlarımı anlatmış baktı adam benle başa çıkamıyor, yani kadın destek olmasa o şerefsize onu köpeğim yapmıştım adamı rezil konuma düşürdüm ama kadın bunu kabullenemedi çünkü yendiğin adam uzun boylu serseri ve o adama destek oldu karizmasını kurtarmaya çalıştı, konuştuğu adamı hükmen mağlup ettim diye agresifleşti hatta, güçsüz olan o erkekti kadın onu güçlü yapmak için uğraştı çaba gösterdi. Beni kadın yıktı adam değil.
Soran1 yıl@Jejrjeej Ya arkadaşım ben bir ara işten çıkmıştım kadın merak edip bitanem sen geçen yıl neden işten çıktın problem neydi diye sordu? Patron konumunda olduğu için bunu merak edebilir normal diyerek, ' ya boş ver sorma dedim" ısrar etti bende tamam Ahmet yüzünden çıkmak durumunda kaldım anlaşamadık dedim. Aaaaaa ben Ahmet'e laf ettirmek düzgün çocuk diye dinlemeden ilk kez bana karşı geldi, 2 yıldır pürüzsüz giden ilişki ve o Ahmet denen adam için bana soğuk yaptı, sonra devamında detaylı öğrenmek istedi tam olarak ne oldu ki dedi bende onun yaptığı terbiyesizliği anlattım, karşılık verince de silahla tehdit etti beni dedim, aaaaa ben onun öyle olduğunu bilmiyordum dedi bir şaşırdı, hak verdi bana sende ağzının payını verseydin diye devam etti. Bende boş ver bitanem değmez seviyesine inmem dedim onun. Ben bu konuyu 1 saniyede çözerim dedi hayır konuşmana gerek yok dedikçe hayır çözücem ortada dengesizlik var dedi ve dediğiyle kaldı bir anda adamla birlikte bana poz vermeler sırlarımı ona anlatmalar? Sen napiyosun Ahmet'in intikamını mi alıyorsun benden dedim 😁😁 böyle gülüyor... Sonra başlıyor abartma büyütme demeye sen hassasın diyor... Yahu kadına ben boş ver demişim önemi yok demişim silahla tehdit etti ama yinede önemi yok demişim, kendisi hayır ben bu konuyu çözücem diye ısrar etmiş finalde de beni olayı büyütmekle suçlamış. Eee ben dedim gidip konuşma diye kadına zorla gitti konuştu ortalığı birbirine kattı sonra sen abartıyorsun dedi. Tüm bunları neden yaptı biliyor musun düşmanım uzun boylu bir serseri çocuk diye. Yenilgiye uğramasını istemedi uzun boylu diye
Soran1 yılKadınlar aşık olduğu erkektense, uzun boylu yakışıklı erkekleri kendi tanrısı gibi görüyor çünkü.
Soran1 yıl@Jejrjeej bu arada canım kadın 2 yıldır patron konumunda ve işyerime gelip çalışanların içinde vals yapıyor dudağımdan öpüyor mevkiisini hiç ediyor bütün çalışanlar kadını tanıyor buna rağmen çalışan konumunda olan benle bu şekilde olması kendi kendine gelin güvey olmak mı? 2 yıldır karşı işyerinden beni izliyo gözlerini alamıyor benden bu kadın PATRON! kendini bu şekilde düşürür mü sence bir şey hissetmezse?
Soran1 yıl@Pocophone ben mi? Bana mı diyorsun?
Cevap sahibi1 yılArtık yazma. Rahatsız etmeye başladın sabah sabah hicmi empatin yok boşuna aldatilmamissin hak etmişsin sen. Kadın kurtulmuş bu ne arkadaş kaç kez yazmayı düşünüyorsun. gifin özelde konuşun.
Soran1 yılSizde şiddet görmeyi hak ediyorsunuz bence
Cevap sahibi1 yılİyi git şiddet uygula Allah Allah bu ne arkadaş psikolojin bozuk anladikta iyice tilt etme insanları. Saygı diyoruz anliyormusun saygı öğren
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yalan ben olmam kavga edince çok itici oluyor hata nasıl kurtulsam diye düşünüyorum direk en hızlı şekilde iletişim keserim hiç gelmem sürekli tartışan bileti falan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
1 yılKadinlar diye genelleme her kadinin hosuna giden bir sey degil bu... hayatimda onca insanla tartıştım cogu da gercek icimden gecen tek sey agzini burnunu kirmak oldu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Duruşu olan , hakkını savunan adam çekicidir ama hakaret eden, saygısız bir adama ilgi varsa kadın sağlıklı psikolojiye sahip değildir net..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılO kadından hayır gelmez söyleyeyim sana. Psikolojik problemleri var, beyni normal çalışmıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayatındaki tek bir kadının yapması ile bunu tüm kadınlara yaftalamana ne demeli?
12 Yorumla
Soran1 yılEn iyi kadın buydu diğerleri neler yapar kim bilir
Cevap sahibi1 yılHerkesin karakteri farklıdır. Bir insanın eksikliği diğer insanda tam olabilir sonuçta. O yüzden kimin ne kadar iyi olduğunu bilemezsin
Sen niye kadına düşmanını gösterip adamla kavga ettirmeye çalışıyorsun ki yani amaç ne? suç sende
210 Yorumla
Soran1 yılKadın patron çünkü.
Sevgilim.
Adamda çalışanı ve benle savaşmaya çalışıyor kadını kıskandığı için benden mobbing yapıyor bana.
Bende kadına anlatıyorum bana pislik yapan kişiyi kadın engel olmak için 2 gün savaşıyor adamla 3. Gün hoşlantı başlıyor ve beni bırakıyor adama gidiyo zitlasmis çünkü kadınla hattta kadın terbiyesize bak falan yaptı 3. Gün ben terbiyesiz o adam diyince yooo gayet saygılı demeye başladı hoşlanmış dmeek ki
Soran1 yılAdam işime engel oluyordu kadın patron ya hani çözer dedim bu durumu çözmek yerine ihanet etti bana
Soran1 yılNasıl çözeceğiz adam silahlı güvenlik serserinin teki bende kafes dövüşçüsü ayarında biriyim kavga anında cinayet çıkar. İş oralara gelmeden çözmesini istedim tek parmak şıklatsa çözerdi ama istemedi birbirimize düşürmek istedi çünkü adam kadınla sohbet ediyordu normalde benle ilişkisi varken, ama kadın bir gün göğüs dekolteli kıyafet giyiniyor memeleri büyük ve dik adamda bunu görüyor ve sevgilim olan patron kadına göz dikiyo o yüzden bana satasiyor kadında onu arkadaşı sanıyor ama sonra ben adam seni kıskanıyor benden deyince bu durum ona cazip geldi ve onla da ilgilenmeye başladı birbirimize düşürüp kim kavga edip yenerse ben onunum kafasında politika uyguladı bende kavgaya girmedim uzaklaştım ordan
Soran1 yılBu arada bana aşık olduğu halde bunları yapıyor kadın
Soran1 yılBitirdik herşeyi de kadın ona olan ilgisini belli etmek için kadına anlattığım sırları da gidip ona anlatmış ve işimden kovuldum neden anlatıyorsun sana verdiğim sırları dedim abartma bir şey olmaz dedi işimden kovuldum 🙄
- 1 yıl
Kadın malmış zaten cndndjdj
- 1 yıl
Ya çok komik ya
Soran1 yılMal değil karşısında uzun boylu çocuk var 1.90 boyu ondan öyle yapıyor bana aşık ama ona hissettirmeye çalışıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılSavaş ve kavga erkeklere has bir şey, bir kadını bu savaşa dahil edersen bunu yapar tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendinde söyledin taş devrinden kalma psikolojiler bunlar diye taş devrindeki bir psikolojiyi yaşayan biriyle Demek ki bir ilişki yürütemeyecektim ve bu şekilde hayatından çıktı Yat kalk dua et
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılBaşlarda ilgi çekiyor da ilişki içinde soğuyor insan kavga edersiniz gelmiyor bunalıyor insan.
10 Yorumla
1 yılaynen öyle, kavga etmekten kaçınan erkekle yapamam mesela. bazıları var sen zıtlaşmak isterken zıtlaşmamaya çalışır, başka erkeklerle kavga eder ama senle ederse aranız bozulur sanır, oysa o şekilde de biz soğuyoruz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO adamla flört ediyor bunu miden nasıl alıyor ayrılman gerekirken trip atıyorsun onla diye iğrenç
10 YorumlaEn güzel aşklar nefretle başlar 😄 bilemedim belkide çekim işte ama bu kişisel bi durum, hiç yaşamadım bilemiyorum
00 Yorumla
1 yılcunku kavganin icinde cekim de vardir o yuzden daha cok kavga ettigimiz adamlara cekiliyoruz kavga ederken ki hazzda onemli tabi
00 Yorumla
1 yılsevme tarzları farklı tartışmak hoşlarına gidiyor galiba kiminin
00 Yorumla
1 yılBen aşık olmuyorum ama dengesiz kadınlar evet aşık olurlar
00 Yorumla
1 yıl🤣🤣🤣🤣 çok komik bi anı olmuş be 🤣 ulan kahkaha attım sabah sabah.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende hiç öyle değil fikrini üsluplu savunursun ama ses volümü belli desibeli aşan biriyle hayatta muhattap olmam. Gereken cevabı yedirip hayatımdan çıkarırım. Her insan bir değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKadin tartistigi kisiye degil o kisinin senin dusmanin oldugu icin kadin ona tutuldu
16 Yorumla
Soran1 yılNe alaka anlamadım
Cevap sahibi1 yılKadin her tartistigi kisiden hoslanmaz. Gerci hoslanir dogrusun ama bide bunun senin dusmanin olmasi daha etkili olmus.
Soran1 yılNeden benim düşmanım olunca ne oluyor ki
Cevap sahibi1 yılSen eger birini dusmanin olarak bile gormuyorsan dengin saymadigin icin degilmi ama dusmanin ise demekki kadinin kafasinda su olusuyor , bu benim sevgilimi sinir edebilecek gucte ve dengi olarak goruyor.
Ama dedigin gibi tartistigi erkege tutuluyor senin dedigin neden daha yuksek ihtimalle.
Soran1 yılYok kanka ben adama köpek muamelesi yaptım kadın yüceltmeye çalıştı 🙄 ben denk görmedim kaale almadım kadın ne yapıp etti eş değer yapmaya çalıştı
Cevap sahibi1 yılSen ne diye kadini adamlar tartistirdinki. neyse aga isin icinden cikmaya bak sen
Onu bende anlamadim
10 Yorumlaİşyerimi burası?
02 Yorumla
Soran1 yılEvet işyeri
1 yılEli ver kolu kaptır 😂😂😂😂🤣
00 Yorumla
1 yılKadınları da erkekleri anlamak zor
00 Yorumla
1 yılÇünkü kadınlar kırbaçlanmayi pek seviyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÖnemsedikleri için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAranızda yaş farkı var mı kadınla?
02 Yorumla
Soran1 yılVar 4 yaş büyük
Cevap sahibi1 yılÇok değilmiş iyi
Gizli Üye(36-45)1 yılGenelleme yanlış olur her kadın değildir
00 Yorumla
1 yılDeğişik vardırlar ondan
00 Yorumla
1 yılBen olmam
00 Yorumla
1 yılZor geliyor o yuzden
00 Yorumla
1 yılAşk sarhoşluğu