Abi dediğim ve üstelik evli olan adama aşık oldum

Aile dostlarımızın oğlu Engin 29 yasinda (benden 9 yas büyük) ve 2 senelik evli. Ailelerimiz 30 senedir arkadaslar. Engin'in eşi Sinem ile aram cok iyi zaten kendisine yenge diye hitap ederim Engin'i ağabeyim olarak gördüğüm icin. Engin abiyi herzaman cok sevmisimdir ve yakışıklı bulmusumdur, ama tamamen masumca. Surekli facebookta falan birbirimizin gonderilerine yorumlar yapar guleriz. Ama son zamanlarda ona karsı masumca seyler hissetmedigimi anladım.. Çünkü hiç olmadıgımız kadar iç iceyiz son zamanlarda, surekli onlarla karsilasiyorduk veya bize geliyorlardi. Sinem yenge ile bayramda gelmişlerdi, ve o an anladım; ben Engin abi'ye asik oldum! Bayramda aksam bize gelmişlerdi ve bütün gece muhabbet ettik, ve ben hiç gözümü ondan ayiramadim. Cok tatlı dilli ve espirili. Tam bir hafta oncede dogumgunume geldiler, ve Engin beni gördüğünde 'iclalcikkkk' diye bağırdı ve yanağımdan öpüp 'cok guzel görünüyorsun' dedi. O an neler hissettiğimi anlayamazsiniz, dünyalar benim olmuştu. Belki o bunu kardeşce söyledi ama ben asik bir insan olarak bunu duyduktan sonra bir kere daha asik oldum. Yanlış oldugumu biliyorum zaten niyetim onu karısından ayirmakda degil kesinlikle, Sinem yengeye saygım sonsuz ama ben bu aşktan kurtulmak istiyorum. Nasıl başaracağım? Onu gördüğünde icimde dışımda 'Engin abi' desin istiyorum, dişim 'Engin abi' icim 'askım' degil'..
Abi dediğim ve üstelik evli olan adama aşık oldum