Aşık olduğum adam halamın kocası

Bu çok uzun ve karışık bir hikaye ama 1 senedir bu haldeyim artık dayanamıyorum.Lütfen beni yargılamadan önce başından sonuna kadar okuyun.Geçen yıl bir adamla telefonlarım karışmış.Eve gidince anladım bende benim telefonum olmadığını.Aradım konuştuk buluştuk telefonları değiştirdik.Benimde o gün sınava yetişmem gerekiyordu çok geç kalmıştım arabasıyla beni okula bıraktı.Sonra telefonlaşmaya başladık.Dışarıda görüşmeye başladık.Sonra ilişkimiz başladı ama herşey çok masumdu.Aramaızdaki yaş farkına rağmen asla bir art niyet sezmedim.Sonra bir gün evli olduğunu ama eşiyle sorunları olduğunu ayrı evlerde yaşadığını öğrendim.Önce çok kızdım ama sonra karısının onu aldattığını anlattı.Konuştuk boşanma davasının sürdüğünü filan söyledi.Onu çok sevdiğim için fazla ayrı kalamadım.Sonra bir gün tesadüfen öğrendimki sorun yaşadığı karısı benim halammış.Bu zamana kadar nasıl olduda karşılaşmadık nasıl olduda farketmedim bilmiyorum.Ama başıma gelenlere inanamıyorum.Halam ondan boşanmak istemiyor.Bir sevgilisi olduğunu biliyor ama onun ben olduğumu bilmiyor.Ailem duysa neler olur bilmiyorum.Defalarca ayrı kalmayı denedik ama yapamıyoruz.Gidelim buralardan diyor ama aileme yüz çevirmek istemiyorum.Ne yapacağımı inanın bilmiyorum.Yakında boşanacağım bu iş bitecek diyor ama boşansa biz nasıl birlikte oluruz.Ailem bu duruma ne der.İnsanlar ne der.Daha hiç bana elini sürmedi.Aramızdaki herşey gerçek.Beni bu güne kadar hiçkimsenin sevmediği gibi seviyor.Karşılıksız koşulsuz seviyor.Onu kaybetmek istemiyorum.Ne yapacağım.Davadan sonra gidelim burdan dedi ama çok kararsızım bana bir akıl verin.
Aşık olduğum adam halamın kocası